vagos789 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Υποπτευομαι οτι αν δεν εχει ληξει το συμβολαιο σου δεν παιρνεις τα 100€ οταν μεταπηδησεις στο control,αυτο πιστευω ισχυει για τη ΔΕΗ σε αυτη τη φαση
tomtsir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Υποπτευομαι οτι αν δεν εχει ληξει το συμβολαιο σου δεν παιρνεις τα 100€ οταν μεταπηδησεις στο control,αυτο πιστευω ισχυει για τη ΔΕΗ σε αυτη τη φαση Μην ψάχνεις λογική μέσα σε αυτό το ... μαγαζί ... Δεν υπάρχει. Εδώ οι υπάλληλοι από όσο παίζω εγώ στο παιχνίδι τουλάχιστον , από το 2020 λένε ότι θέλουν χωρίς καμία δέσμευση προφανώς και ας λένε στην αρχή ότι συμφωνείτε να σας καταγράψουμε την κλήση.
chefakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Πιο πολύ με συμφέρει να πάω στο gas home direct της ζενίθ ώστε να έχω το dual μετέπειτα ή να πάω για το 100ρικο στην ΔΕΗ;
ATmega Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, chefakis είπε Πιο πολύ με συμφέρει να πάω στο gas home direct της ζενίθ ώστε να έχω το dual μετέπειτα ή να πάω για το 100ρικο στην ΔΕΗ; Εξαρτάται την κατανάλωση σου. Υπολόγισε την μηνιαία ή ετήσια κατανάλωση σου και κάνε υπολογισμό (m3 X 11,6 x Τιμή kWh της Zenith και της ΔΕΗ - 100€) και δες ποιο σε συμφέρει. 1
georgio.georgio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μία ερώτηση παρακαλώ. Έκατσα 1.5 μήνα στη ΔΕΗ και πήρα τα 50 με control. Σήμερα έκανα αίτηση για το σταθερό της ζενίθ που με dual βγαίνει 0.038 και χωρίς πάγιο, πιο φθηνό δλδ. Σε κανένα μήνα αν γυρίσω πάλι στο control, λογικά θα πάρω τα 100, αν φυσικά ισχύουν ακόμα τότε; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από georgio.georgio
ekrepali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, georgio.georgio said: Σε κανένα μήνα αν γυρίσω πάλι στο control, λογικά θα πάρω τα 100, αν φυσικά ισχύουν ακόμα τότε; Ναι
donnarumma Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Είμαι σε 12μηνο σταθερό πρόγραμμα φυσικού αερίου στην nrg, στο nrg fixed gas. Το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2025 και στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι υπάρχει πέναλτυ 50€ αν φύγω πριν τη λήξη. Θυμάμαι ότι κάποιο μέλος είχε ποστάρει ότι η ΡΑΕ αποφάσισε ότι στα σταθερά δεν ύπαρχει ρήτρα αποχώρησης. Τελικά τι ισχύει; @ekrepali: Έχεις κάποια επίσημη αναφορά, ΦΕΚ, κλπ; Νομίζω ότι εσύ το είχες αναφέρει.
Cmg__ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 παιδιά νέα παροχή αέριο, που πάμε για τουρισμό και που για σταθερά; συμφέρει ίδιος πάροχος; υπάρχει κάποιο αντίστοιχο εξελάκι με αυτά του ρεύματος;
June Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, ενημέρωση μετά από σημερινή επίσκεψη σε κατάστημα ΔΕΗ: 1) Αν είστε σε benefit, για να μπείτε στο σταθερό control και να πάρετε το 100αρικο πρέπει να είστε σε λιγότερο από 1 μήνα από τη λήξη του υφιστάμενου συμβολαίου σας. (π.χ. αν λήγει το συμβόλαιο σας 30/1/25, μπορείτε από 30/12 να μπείτε στο control με το 100άρικο). 2) Το 100άρικο θα ισχύει και για όλο τον Ιανουάριο (επιβεβαίωση από τον προϊστάμενο), οπότε όσοι έχετε συμβόλαια που λήγουν μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου, μπορείτε να το πάρετε σίγουρα. 1
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, June είπε Καλησπέρα, ενημέρωση μετά από σημερινή επίσκεψη σε κατάστημα ΔΕΗ: 1) Αν είστε σε benefit, για να μπείτε στο σταθερό control και να πάρετε το 100αρικο πρέπει να είστε σε λιγότερο από 1 μήνα από τη λήξη του υφιστάμενου συμβολαίου σας. (π.χ. αν λήγει το συμβόλαιο σας 30/1/25, μπορείτε από 30/12 να μπείτε στο control με το 100άρικο). 2) Το 100άρικο θα ισχύει και για όλο τον Ιανουάριο (επιβεβαίωση από τον προϊστάμενο), οπότε όσοι έχετε συμβόλαια που λήγουν μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου, μπορείτε να το πάρετε σίγουρα. ναι πρακτικά πολύ λίγοι θα το πάρουν. Ειδικά όσοι είχαν ήδη το benefit, αυτό είχε 24μηνη παραμονή (χωρίς ρήτρα φυσικά). Εμένα π.χ έληγε το 2026. 1
ekrepali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, June said: 2) Το 100άρικο θα ισχύει και για όλο τον Ιανουάριο (επιβεβαίωση από τον προϊστάμενο), Τhanks για την ενημέρωση... αν και θα προσπαθήσω να ξαναγυρίσω τέλη Δεκέμβρη για να μην έχω εκπλήξεις. Κι όταν λέω εκπλήξεις εννοώ τις αλλαγές στην πολυχρωμία των τιμολογίων από το 2025, μη τυχόν βάλουν πάλι καμιά ρήτρα αποχώρησης στα μπλε από το παράθυρο. Και για να απαντήσω στο ερώτημα του @donnarumma... η μη χρέωση ρήτρας στα οικιακά συμβόλαια αερίου είναι Ευρωπαϊκή οδηγία. Δε διευκρινίζει σταθερά η κυμαινόμενα για αυτό τα πιάνει όλα. ΔΕΗ, elpe, zenith συμμορφώθηκαν και έβγαλαν τη ρήτρα από τους ειδικούς όρους, κι άφησαν επίσης και πελάτες που είχαν υπογράψει παλιά συμβόλαια να φύγουν αζημιως. Spoiler 204a-22 (1).pdf Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali 1
donnarumma Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Τhanks για την ενημέρωση... αν και θα προσπαθήσω να ξαναγυρίσω τέλη Δεκέμβρη για να μην έχω εκπλήξεις. Κι όταν λέω εκπλήξεις εννοώ τις αλλαγές στην πολυχρωμία των τιμολογίων από το 2025, μη τυχόν βάλουν πάλι καμιά ρήτρα αποχώρησης στα μπλε από το παράθυρο. Και για να απαντήσω στο ερώτημα του @donnarumma... η μη χρέωση ρήτρας στα οικιακά συμβόλαια αερίου είναι Ευρωπαϊκή οδηγία. Δε διευκρινίζει σταθερά η κυμαινόμενα για αυτό τα πιάνει όλα. ΔΕΗ, elpe, zenith συμμορφώθηκαν και έβγαλαν τη ρήτρα από τους ειδικούς όρους, κι άφησαν επίσης και πελάτες που είχαν υπογράψει παλιά συμβόλαια να φύγουν αζημιως. Απόκρυψη περιεχομένων 204a-22 (1).pdf 1.52 MB · 0 downloads @ekrepali: Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ!!!! Να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει ο πάροχος.
ekrepali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, donnarumma said: @ekrepali: Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ!!!! Γράψτο με λόγια ότι: Σύμφωνα με Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εντάχθηκε στον Νόμο υπ' αριθ. 4986, Άρθρο 18: "Οι πελάτες έχουν δικαίωμα ελεύθερης επιλογής προμηθευτή ή συμμετέχοντα στην αγορά που δραστηριοποιείται στη σωρευτική εκπροσώπηση. Το δικαίωμα αυτό παρέχεται στους πελάτες χωρίς διακρίσεις ως προς το κόστος, τη διαδικασία και τον χρόνο. Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή δεν επιφέρει οικονομική επιβάρυνση για τους οικιακούς πελάτες και τις μικρές επιχειρήσεις". Eπισύναψε τους και το PDF. 4 hours ago, donnarumma said: Να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει ο πάροχος. Με την ΝRG έχουμε δει πολλά και διάφορα... δε θα απορήσω αν ερμηνεύσουν το νόμο με τρόπο που τους βολεύει. Είτε μέσω ΡΑΕ είτε μέσω ΣΤΚ θα βγάλεις άκρη πιστεύω.
johnnyman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Aυτο το ειδατε? https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/504152/ti-allazei-sta-xromatista-timologia-to-2025-se-reyma-kai-fysiko-aerio?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1jsUSimCjrXe64UGIKJjgr9OtMx6RXHPMcOsKE_Jeot_Lhv74BOnatY8A_aem_EsaffAiJsNCtqcf6L9GRxw Εμείς που πήγαμε control θα μπορούμε να φύγουμε πριν τους 12 μηνες η μπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα