ekrepali Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 8 minutes ago, PedroG said: Ποτέ όμως δεν πλήρωνα για 31 ημέρες θέρμανση στη ζωή μου μήνα Ιούνιο 30€ έξοδα ΔΕΗ ΔΕΔΑ και φόρους. Επαναλαμβάνω τα έξοδα της ΔΕΔΑ είναι περισσότερα από τα μηνιαία πάγια της ΔΕΗ πρέπει να το λάβουν υπόψη τους όσοι μεταφέρθουν στο ΦΑ. Όπως στο ρεύμα πληρώνεις ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και με μηδενική κατανάλωση (μόνο και μόνο γιατί είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο), έτσι και στο αέριο πληρώνεις το δίκτυο της ΔΕΔΑ. Δεν είναι καθόλου περίεργο, πάμε παρακάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παιδιά δεν είχα πέρσι ΦΑ. Έβαλα φέτος για να αποδεσμευτω από την οικοδομή και έξοδα κοινόχρηστα επειδή έχει καλές τιμές και τρίτον χαμηλά πάγια και ρυθμιστικά έξοδα. Επαναλαμβάνω δεν έχω εμπειρία από άλλες χρονιές. Ποτέ όμως δεν πλήρωνα για 31 ημέρες θέρμανση στη ζωή μου μήνα Ιούνιο 30€ έξοδα ΔΕΗ ΔΕΔΑ και φόρους. Επαναλαμβάνω τα έξοδα της ΔΕΔΑ είναι περισσότερα από τα μηνιαία πάγια της ΔΕΗ πρέπει να το λάβουν υπόψη τους όσοι μεταφέρθουν στο ΦΑ. Τέλος την πάτησα αν το ήξερα ότι θα δίνω 200€ για θερινούς φθινώπορου και άνοιξης μήνες Φυσικό αέριο ίσως δεν πήγαινα έξοδα που δεν τα πληρώνεις μετά τις 16.4 στο πετρέλαιο ούτε πριν τις 28.10 ημερομηνία που ανοίγει η θέρμανση πετρελαίου Εγώ στο screenshot βλεπω δίμηνη χρέωση πάντως.. Τα 27 ευρώ που αναφέρεις αντιστοιχούν για τις 61 μέρες που λέει ο λογαριασμός. Το προηγούμενο υπόλοιπο που γράφει αφορά παλιό ανεξωφλητο πόσο προηγούμενου λογαριασμού. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα έχει γίνει λαθος.. 1 ώρα πριν, PedroG είπε Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Mule206 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 31/7/2024 στις 10:03 ΜΜ, ekrepali είπε Τράβα... για καλοκαίρι ειδικά συμφέρει. 50 ευρώ τζάμπα ζεστό νερό. Και μετά μπορεί να συμφέρει το Gas Max... πέρυσι είχαν φτηνές τιμές σε σχέση με τους άλλους. Αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις αρχές κάθε μήνα τις τιμές. Πχ 1/8 ανακοινώνουν τις τιμές που θα ισχύουν τον Αύγουστο Με το πιστωτικο τι γινεται ομως? Θα μεινει καβα? Μπορει να χρησιμοποιηθει κ σε παροχη ρευματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 hour ago, desiro said: Με το πιστωτικο τι γινεται ομως? Θα μεινει καβα? Μπορει να χρησιμοποιηθει κ σε παροχη ρευματος? Ποιο πιστωτικό; Φάε το 50άρι και μετά άλλαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Mule206 είπε Εγώ στο screenshot βλεπω δίμηνη χρέωση πάντως.. Τα 27 ευρώ που αναφέρεις αντιστοιχούν για τις 61 μέρες που λέει ο λογαριασμός. Το προηγούμενο υπόλοιπο που γράφει αφορά παλιό ανεξωφλητο πόσο προηγούμενου λογαριασμού. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα έχει γίνει λαθος.. Έχεις ίσως δίκιο βλέπω χρεωστικο.λογαριασμο για μήνα 1-31/4 η ΔΕΗ μου βγάζει κάθε μήνα λογαριασμό πλέον και μου χρέωσε 8,7€ ρυθμιστικές χρεώσεις και 7,5€ τα δικά της πάγια για τον μήνα Απρίλιο . Κάθε μήνα βλέπω τα 67kw σαν χρέωση δυναμικοτητσς διανομής να υπάρχουν σε όλους τους λογαριασμούς μου από Δεκεμβρίο που ξεκίνησε η παροχή υπηρεσιών απλά με πολύ μικρότερες τιμές τον χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση των λογαριασμών που επισυνάπτονται. Θεωρώ 27 ευρώ λογαριασμό για εαρινό μηνός να εκδίδεται το δίμηνο σαφώς καλύτερα τα πράγματα από να εκδίδεται κάθε μήνα. Τα πάγια έξοδα κυμαίνονται στα 15 ευρώ περίπου σε μήνες που δεν καίω φυσικό αέριο και όχι 30 που αρχικά υπολόγισα. Με 15 ευρώ πάγια έξοδα τον μήνα ξεκινώ με 180 ευρώ το χρόνο περίπου έξοδα Φυσικού αερίου κάψω η όχι αέριο. Το ίδιο περίπου αντίστοιχει και στο πετρέλαιο θέρμανσης αφού σαν οικοδομή χρησιμοποιουσαμε πετρέλαιο και είχα έκαιγα η όχι βάσει νόμου περίπου τα ίδια 150-200€ πάγια έξοδα (30%) Τώρα πληρώνονται στην ΔΕΔΑ + ΔΕΗ κάθε μήνα με την μορφή χρέωση δυναμικοτητσς και αντιστοιχούν στα 17-20€ το μήνα για τους μήνες που δεν καίω φυσικό αέριο ( απλά μου είχαν μεταφέρει από άτομο που καίει 16 χρόνια φυσικο αέριο ότι είναι 5€ το μήνα πράγμα που δεν ισχύει πέρα για πέρα) Επεξ/σία 8 Αυγούστου από PedroG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Μετά απο 3 σελίδες , κατάλαβες οτι εχεις χρεωστικό υπόλοιπο ;;;;;; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2024 στις 10:22 ΠΜ, PedroG είπε Παιδιά η ΔΕΗ. έχει ξεφύγει.......45€ για διάστημα Μάιος - Ιούνιος με 0δενικη κατανάλωση.... Πάμε καλά;;;;; (Έχω ανεξοφλητο τον Μαϊο 18€ και Ιούνιο μου χρεώνει με 0 κατανάλωση 27€) Έχουμε ξεφύγει τελείως;;; ασφαλως και οχι το εχω καταλαβει απο το πρωτο μυνημα και το εγραψα κ ολας αυτο που δεν καταλαβα και το καταλαβαινω τωρα ειναι οτι θα πληρωνω 27 ευρω καθε φορα που εκδιδεται λογαριασμος (2 μηνο συνηθως) καψω δεν καψω! Συμπληρωνω 7 μηνες στο ΦΑ και δεν ηξερα οτι εχει παγια Εξοδα 180 ευρω ετησιως το Φυσικο Αεριο καψω δεν καψω και αν βαλω και τα 50 ευρω συντηρησης ετησιως τοτε φτανω στα 230 καθε χρονο παγια λειτουργικα Εχεις καποια διαφορετικη γνωμη? @aenaos15 - Ποσα κυμαινονται σε εσενα?? θα μπορουσες να δωσεις εσυ τουλαχιστον απο την μια διασταση του λογαριασμου απο το να απαντας αοριστα! Επεξ/σία 8 Αυγούστου από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, PedroG είπε ασφαλως και οχι το εχω καταλαβει απο το πρωτο μυνημα και το εγραψα κ ολας αυτο που δεν καταλαβα και το καταλαβαινω τωρα ειναι οτι θα πληρωνω 27 ευρω καθε φορα που εκδιδεται λογαριασμος (2 μηνο συνηθως) καψω δεν καψω! Συμπληρωνω 7 μηνες στο ΦΑ και δεν ηξερα οτι εχει παγια Εξοδα 180 ευρω ετησιως το Φυσικο Αεριο καψω δεν καψω και αν βαλω και τα 50 ευρω συντηρησης ετησιως τοτε φτανω στα 230 καθε χρονο παγια λειτουργικα Εχεις καποια διαφορετικη γνωμη? @aenaos15 - Ποσα κυμαινονται σε εσενα?? θα μπορουσες να δωσεις εσυ τουλαχιστον απο την μια διασταση του λογαριασμου απο το να απαντας αοριστα! Λοιπόν, ένα πράγμα που είναι υπερβολικό (και στο δικό μου λογαριασμό) είναι η ισχύς του μετρητή 66,90 (με κόκκινο πλαίσιο). Βέβαια, η τιμή που χρεώνει εμένα (κίτρινο χρώμα) είναι πολύ πιο μικρή από τη δική σου. Μπορείς να κάνεις μείωση της ισχύος (αφού ρωτήσεις κόστος) και να σου διευκρινίσουν το κόστος και ότι δεν σε χρέωσαν κάτι παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Λοιπόν, ένα πράγμα που είναι υπερβολικό (και στο δικό μου λογαριασμό) είναι η ισχύς του μετρητή 66,90 (με κόκκινο πλαίσιο). Βέβαια, η τιμή που χρεώνει εμένα (κίτρινο χρώμα) είναι πολύ κ μικρή από τη δική σου. Μπορείς να κάνεις μείωση της ισχύος (αφού ρωτήσεις κόστος) και να σου διευκρινίσουν το κόστος και ότι δεν σε χρέωσαν κάτι παραπάνω. Κι εγω στο benefit είμαι με 30αρι λεβητακι αλλά με χρέωσαν 1,13 την kwh στην δυναμικότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, ioio είπε Κι εγω στο benefit είμαι με 30αρι λεβητακι αλλά με χρέωσαν 1,13 την kwh στην δυναμικότητα... Πάντως, στην περίπτωσή μου βλέπω να συμφωνεί η τιμή με την επίσημη. Για Θεσσαλία. https://www.edathess.gr/uphresies/timologia/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παντως ο τεχνικος μου επιμενει οτι εχει βαλει 28 αρι ισχυος λεβητα και οχι 67 KW αυτο που βλεπω και στους 4 λογαριασμους που μου εχουν κοινοποιηθει οτι υπαρχει ΙΣΧΥΣ 67 KW και οχι κατωτερη και στις ρυθμιζομενες χρεωσεις της ΔΕΔΑ το συνολικο ποσο παντα ειναι λιγο μικροτερο απο τις χρεωσεις τις ΔΕΗ ποτε μεγαλυτερο!!! αυτη τη φορα οσο Πληρωνω ΔΕΗ αλλο τοσο και περισσοτερο πληρωνω στην κ. ΔΕΔΑ!!!!! σε προηγουμενες χρεωσεις11-12/23Ποσο ΔΕΗ 84 ευρω - ΔΕΔΑ 34 Ευρω ΔΕΗ 29 ευρω - ΔΕΔΑ 19 Ευρω 9/23 ΔΕΗ 37 ευρω -ΔΕΔΑ 7 ευρω 1/24 ΔΕΗ 69 ευρω - ΔΕΔΑ 57 ευρω όμως Χρέωση (5/24) ΔΕΗ 7 ευρω - ΔΕΔΑ 9 Ευρω επίσης αυτο που δεν καταλαβαινω και θελω καποιον απο εσας που το κατεχει να εξηγησει ειναι γιατι σε ολους τους λογαριασμους φαινεται οτι εχω ΙΣΧΥΣ 67 - KW G4 Επεξ/σία 8 Αυγούστου από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παντως ο τεχνικος μου επιμενει οτι εχει βαλει 28 αρι ισχυος λεβητα και οχι 67 KW αυτο που βλεπω και στους 4 λογαριασμους που μου εχουν κοινοποιηθει οτι υπαρχει ΙΣΧΥΣ 67 KW και οχι κατωτερη και στις ρυθμιζομενες χρεωσεις της ΔΕΔΑ το συνολικο ποσο παντα ειναι λιγο μικροτερο απο τις χρεωσεις τις ΔΕΗ ποτε μεγαλυτερο!!! αυτη τη φορα οσο Πληρωνω ΔΕΗ αλλο τοσο και περισσοτερο πληρωνω στην κ. ΔΕΔΑ!!!!! σε προηγουμενες χρεωσεις11-12/23Ποσο ΔΕΗ 84 ευρω - ΔΕΔΑ 34 Ευρω ΔΕΗ 29 ευρω - ΔΕΔΑ 19 Ευρω 9/23 ΔΕΗ 37 ευρω -ΔΕΔΑ 7 ευρω 1/24 ΔΕΗ 69 ευρω - ΔΕΔΑ 57 ευρω όμως Χρέωση (5/24) ΔΕΗ 7 ευρω - ΔΕΔΑ 9 Ευρω επίσης αυτο που δεν καταλαβαινω και θελω καποιον απο εσας που το κατεχει να εξηγησει ειναι γιατι σε ολους τους λογαριασμους φαινεται οτι εχω ΙΣΧΥΣ 67 - KW G4 Άλλο πράγμα η ισχύς του λέβητα και άλλο η δεσμευμένη ισχύς για την παροχή σου. Μπορείς να ρωτήσεις στη ΔΕΔΑ και να ζητήσεις να σου κάνουν μείωση ισχύος στα 30KW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Άλλο πράγμα η ισχύς του λέβητα και άλλο η δεσμευμένη ισχύς για την παροχή σου. Μπορείς να ρωτήσεις στη ΔΕΔΑ και να ζητήσεις να σου κάνουν μείωση ισχύος στα 30KW και τι σημαινει στην πραξη αυτο πως μπορω να αιτηθω με τηλεφωνο η με καποιον αλλο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, PedroG είπε και τι σημαινει στην πραξη αυτο πως μπορω να αιτηθω με τηλεφωνο η με καποιον αλλο τροπο? Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, ας απαντήσει κάποιος ποιο σχετικός ή κάνε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 12 ώρες πριν, EchiDNA είπε Πάντως, στην περίπτωσή μου βλέπω να συμφωνεί η τιμή με την επίσημη. Για Θεσσαλία. https://www.edathess.gr/uphresies/timologia/ Δεν ήξερα ότι πάει ανα περιοχή. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είμαι Αττική, οπότε κι εμένα είναι ορθός ο συντελεστής διανομής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα