Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

19 Νοεμβριου εστειλα για αλλαγη παροχου. Μεχρι πότε να περιμενω για να το δω στη ΔΕΗ;

εγω 29 Νοεμβρίου, στην elpedison ακόμα ενεργή φαίνεται...

ξέρει κανείς που μπορούμε να ρωτήσουμε στην ΔΕΗ αν έχει γίνει η αλλαγή;

Επεξ/σία από atpanos
  • Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 minutes ago, johnnyman said:

7 Δεκεμβρίου βγήκε ο λογαριασμός αερίου.

29 Νοεμβρίου εκανα αίτημα να μπω στο control απο benefit. 

100 αρικο δεν πήρα. 

Λέτε να το βάλουν στον επόμενο? 

Στον λογαριασμό γράφει και σε πιο πρόγραμμα είσαι, δες τι λέει εκεί

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sdikr είπε

Στον λογαριασμό γράφει και σε πιο πρόγραμμα είσαι, δες τι λέει εκεί

Στο control είμαι φίλε μου.

Το γράφει, ναι.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να υπολογίσει πόσο βγαίνει συνολικά η kwh στο ΔΕΗ control μαζί με ρυθμιζόμενες ΕΦΚ ΦΠΑ και παγιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petranthe είπε

Μπορεί κάποιος να υπολογίσει πόσο βγαίνει συνολικά η kwh στο ΔΕΗ control μαζί με ρυθμιζόμενες ΕΦΚ ΦΠΑ και παγιο;

Δεν το κάνεις εσυ να ενημερώσεις και μας ;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, petranthe είπε

Ανάλογα την κατανάλωση αλλάζει η συνολική τιμή  kWh

Επεξ/σία από giannnis122
Δημοσ.

Άφησα το gas control να λήξει και με βάλανε μόνοι τους στο benefit.Εκανα το control μετά από καμιά βδομάδα και πιστώθηκε το 100ρικο στον πρώτο λογαριασμό 

Δημοσ.
10 hours ago, thermaikos4 said:

19 Νοεμβριου εστειλα για αλλαγη παροχου. Μεχρι πότε να περιμενω για να το δω στη ΔΕΗ;

10 hours ago, atpanos said:

εγω 29 Νοεμβρίου, στην elpedison ακόμα ενεργή φαίνεται...

ξέρει κανείς που μπορούμε να ρωτήσουμε στην ΔΕΗ αν έχει γίνει η αλλαγή;

Είχα κάνει αίτηση 23/11, η ΕΔΑ το έλαβε 26/11. Αφού είδα πως καθυστερούσαν, πήρα τηλέφωνο τη Δευτέρα (9/12) και πέρασαν την αλλαγή με ημερομηνία 26/11 με ένδειξη φωτογραφίας. Αν δείτε ότι περνάνε 8 εργάσιμες και δεν έχετε λάβει SMS για επιτόπια... πάρτε τηλέφωνο. Αφού πρώτα φτιάξτε καφέ γιατί έχει μεγάλη αναμονή.

Δημοσ.

Ήρθε ο λογαριασμός της ζενίθ, Gas Home Save. Χρεωση 0,040938/kwh για 10/2024 και 0,045415/kwh για 11/2024.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις για 140kwh από 01/10 έως 30/11 είναι 6,73 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Είναι νορμάλ αυτή η χρέωση;

Δημοσ.
31 minutes ago, vali said:

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις για 140kwh από 01/10 έως 30/11 είναι 6,73 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Είναι νορμάλ αυτή η χρέωση;

Στο περίπου είχα υπολογίσει τα δικά μου (για 5 μηνη κατανάλωση καλοκαιριού)... 👇

On 06/12/2024 at 10:12, ekrepali said:

για κάθε 1000kw υπολόγιζε στο περίπου 30 ευρώ για χρεώσεις μεταφοράς / δικτύου.

Eσένα αναλογικά οι ρυθμιζόμενες σου, βγαίνουν 42 ευρώ για 1000kw.

Eγώ είχα υπολογίσει στο περίπου 30 ευρώ για 1000kw.

Kι είχα κάνει υπολογισμό στο περίπου γιατί στον τύπο υπολογισμού, πέρα απ'τη κατανάλωση παίζει ρόλο και πόσες μέρες είναι ο λογαριασμός. Επίσης ο καθένας έχει διαφορετική δυναμικότητα. 

Δημοσ.
20 hours ago, ekrepali said:

Είχα κάνει αίτηση 23/11, η ΕΔΑ το έλαβε 26/11. Αφού είδα πως καθυστερούσαν, πήρα τηλέφωνο τη Δευτέρα (9/12) και πέρασαν την αλλαγή με ημερομηνία 26/11 με ένδειξη φωτογραφίας. Αν δείτε ότι περνάνε 8 εργάσιμες και δεν έχετε λάβει SMS για επιτόπια... πάρτε τηλέφωνο. Αφού πρώτα φτιάξτε καφέ γιατί έχει μεγάλη αναμονή.

Το ίδιο, 21/11 αίτηση, παραλαβή 4/12 ΕΔΑ(!), μπινελίκια στις 9/12, καταγγελία ΡΑΕ καπάκι, σήμερα ενεργοποίηση mydei με ημερομηνία 21/11 με τη φωτό. 

9/12/24, μία αποφράδα μέρα για τον εργαζόμενο της ΕΔΑ.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Δεύτερο τηλεφώνημα στην ΕΔΑ κι ακόμα δεν έχω ενεργοποιηθεί από 25/11 στη ΔΕΗ και ακόμα είναι στη φάση, θααα σας κλείσουμε ραντεβού για μέτρηση. Μολις έκανα κι εγώ MyRAE. Ελπίζω να δεχθούν και σε μένα τη φώτο που έστειλα με την αίτηση αλλιώς καηκαα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/12/2024 at 23:15, ekrepali said:

Καλησπέρα, τηλέφωνο πήρες στην ΔΕΗ ή κάπου αλλου; 

Γιατί και εγώ έκανα αίτηση 19/11  αλλά ακόμα δεν εχω κάποια ενημέρωση

Καταγγελία Myrae  στην ΔΕΗ;

Επεξ/σία από sdikr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...