Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 789
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω καιω μεσο ορο 5 κυβικα την ημερα με επιθυμητη 20-21 ετσι οπως ειναι ο καιρος τωρα για 120τμ σπιτι..Νομιζω ειναι αποδεκτη καταναλωση! Βεβαια αν παμε σε εξωτερικες θερμοκρασιες κατω απο 8 βαθμους ανεβαινω στα 7 κυβικα.. προγραμμα Δεη κοντρολ 0,045.

Υπηρχε ενα θεμα με υπολογισμος κοστους θερμανσης που ειναι το σβησανε;

Δημοσ.

Δυστηχώς δεν δίνουν τα 50 ευρώ για την αλλαγή που έκανα πριν 1,5 μήνα. Λένε μόνο για νέους πελάτες. Ο υπάλληλος όμως που έκανε την σύνδεση μου είπε άλλα. Το προσπαθώ ακόμα. Κανείς άλλος πήρε τα 50 ευρώ?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, doll είπε

Δυστηχώς δεν δίνουν τα 50 ευρώ για την αλλαγή που έκανα πριν 1,5 μήνα. Λένε μόνο για νέους πελάτες. Ο υπάλληλος όμως που έκανε την σύνδεση μου είπε άλλα. Το προσπαθώ ακόμα. Κανείς άλλος πήρε τα 50 ευρώ?

Ποιος παροχος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doll είπε

Το ίδιο και σε εμένα με τα 100 , μου βγήκε λογαριασμός και άφαντη η πίστωση. Δεν πήρα ακόμα απάντηση βέβαια.

Δημοσ.

Αν λέτε για ΔΕΗ και εγώ δεν πήρα το 50άρι που είπε η υπάλληλος ότι πιθανότατα θα έπαιρνα αλλά οκ νομίζω έλεγε κιόλας ότι είναι για νέους πελάτες, απο control σε control

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία τι λέει ο κάθε υπάλληλος, δεν είναι ότι θα tickάρει ο ένας κάποια επιλογή για να το πάρουμε ενώ ο άλλος όχι. Αν το δικαιούμαστε θα το δώσει αυτόματα το σύστημα, αν όχι τότε κουβάς...

Ότι γινόταν παλιότερα που ρωτάγαμε για την ρήτρα αποχώρησης όταν πηγαίναμε από το Benefit στο Control κι αντίστροφα. Κάποιοι έλεγαν ότι θα πληρώσουμε, άλλοι όχι και τελικά το σύστημα δεν χρέωνε κάτι...

• Like 4
Δημοσ.

εγω πηρα το 100αρικο σαν εκπτωση στο λογαριασμο . εκανα αλλαγη στο control την τελευταια ημερα που ειχε προθεσμια για τα 50 ευρω !!! ( και μου εβαλαν 100 .. δεν με χαλασε καθολου)

ημουν δεη benefit και εμεινα δεη στο control 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει εδώ και 10 μέρες που προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για να ρωτήσω την έκβαση της αίτησης αλλαγή παρόχου και δε σηκώνουν ούτε ένα τηλέφωνο ούτε απαντάνε σε email. Τους έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ.
Έχει τύχει και σε άλλους ? 

Δημοσ.
31 minutes ago, teo_3 said:

Έχει εδώ και 10 μέρες που προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για να ρωτήσω την έκβαση της αίτησης αλλαγή παρόχου και δε σηκώνουν ούτε ένα τηλέφωνο ούτε απαντάνε σε email. Τους έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ.
Έχει τύχει και σε άλλους ? 

Δεν απαντάνε στο myrae... τους είχα στείλει αίτημα στις 11/11 στη προηγούμενη αλλαγή που έκανα από ΗΡΩΝ-->ΔΕΗ. 2 μέρες μετά το αίτημα έλαβα SMS για επιτόπια. Το αίτημα στο myrae είναι ακόμα ανοιχτό είναι.

Τηλέφωνο σηκώνουν αλλά έχει μεγάλη αναμονή... σήμερα έβγαλα γραμμή μετά από 15 λεπτά. Είδε το αίτημα σε εκκρεμότητα από ΔΕΗ-->Εlpedison και το έβαλε σε προτεραιότητα. Θα'πρεπε ήδη να έχει γίνει η αλλαγή καθώς έχουν περάσει 8 εργάσιμες αλλά τέσπα.

Στο 2310 584 444 κάλεσα.

1 για θεσνίκη, 2 για θεσσαλία.

Μετά το 4 για διάφορα θέματα εξυπηρέτησης. Το 2 που είναι για πορεία κατασκευής αίτησης αφορά νέες συνδέσεις.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

Δεν απαντάνε στο myrae... τους είχα στείλει αίτημα στις 11/11 στη προηγούμενη αλλαγή που έκανα από ΗΡΩΝ-->ΔΕΗ. 2 μέρες μετά το αίτημα έλαβα SMS για επιτόπια. Το αίτημα στο myrae είναι ακόμα ανοιχτό είναι.

Τηλέφωνο σηκώνουν αλλά έχει μεγάλη αναμονή... σήμερα έβγαλα γραμμή μετά από 15 λεπτά. Είδε το αίτημα σε εκκρεμότητα από ΔΕΗ-->Εlpedison και το έβαλε σε προτεραιότητα. Θα'πρεπε ήδη να έχει γίνει η αλλαγή καθώς έχουν περάσει 8 εργάσιμες αλλά τέσπα.

Στο 2310 584 444 κάλεσα.

1 για θεσνίκη, 2 για θεσσαλία.

Μετά το 4 για διάφορα θέματα εξυπηρέτησης. Το 2 που είναι για πορεία κατασκευής αίτησης αφορά νέες συνδέσεις.

15 λεπτά ρε θηρίο, άξιος!!
Μιλάμε για απίστευτο θράσσος, εμένα στο έκτακτων αναγκών που το σήκωσε μου είπε να πάω απο εκεί, στη Μοναστηρίου, ένα τσιγάρο δρόμος. Για δουλειά ενός λεπτού.
Τέσπα, το μόνο θετικό ότι σίγουρα θα καταναλώσω το 50ευρω του Ήρωνα.

Δημοσ.

7 Δεκεμβρίου βγήκε ο λογαριασμός αερίου.

29 Νοεμβρίου εκανα αίτημα να μπω στο control απο benefit. 

100 αρικο δεν πήρα. 

Λέτε να το βάλουν στον επόμενο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...