ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 https://energypress.gr/news/megali-ayxisi-sta-teli-diktyoy-fysikoy-aerioy-kai-anisotites-blepoyn-promitheytes-kai Κλασικά, προβλέπω πως όλοι θα πληρώνουμε παραπάνω τέλη διανομής αν ισχύσει αυτό. 1 1
kotsoz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα στην παρέα, είμαι στο ρευμα στο power direct plus της ζενιθ και απο αυτά που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες κατάλαβα ότι με συμφέρει να πάω στο dual της ζενίθ, και ρωτάω τα παρακάτω Έχει κάνει κάποιος το econtract απο το site της ζενίθ ? είναι έμπιστο - γρήγορο ή να περιμένω να με πάρουν τηλ (έχω κάνει αίτηση να με καλέσουν αλλά δεν ψήνονται). Αν προχωρήσω με το econtract βλέπω ότι ζητάει Δήμο Παροχής και τύπο μετρητή. Φαντάζομαι ο δήμος παροχής θα είναι ο δήμος κατοικίας αλλά για σιγουρία ρωτάω μήπως παίζει κάτι άλλο, για τον τύπο μετρητή δεν έχω ιδέα. Ξέρετε που μπορώ να τα βρώ αυτά τα 2 ?
costacurta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Παίδες γειά. Ήμουν πρωτεργια και άλλαξα πάροχο. Είχα δώσει 100 ευρώ εγγύηση και στον τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό ήρθε μιον 90. Δήλ αρνητικός λόγω της εγγύησης. Αυτά τώρα υποθέτω πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία ώστε να επιστραφούν σωστά?
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 31 minutes ago, costacurta said: Παίδες γειά. Ήμουν πρωτεργια και άλλαξα πάροχο. Είχα δώσει 100 ευρώ εγγύηση και στον τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό ήρθε μιον 90. Δήλ αρνητικός λόγω της εγγύησης. Αυτά τώρα υποθέτω πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία ώστε να επιστραφούν σωστά? https://www.protergia.gr/media/ptghgid5/entypo_ypovolis_aitimatos-paraponoy.pdf Συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα (δε λειτουργεί προσωρινά η σελίδα), με όλα τα στοιχεία σου... και γράφεις ότι επιθυμείς πίστωση σε λογαριασμό. Γράφεις το ΙΒΑΝ, σε ποια τράπεζα, και το όνομα δικαούχου και συνδικαιούχου. Πιο πριν όμως κάλεσε στο 2103448500, εξυπηρέτηση (4) και ρώτα αν στο email θα πρέπει να στείλεις επιπλέον έγγραφα. Πχ κάποιοι πάροχοι ζητάνε ταυτότητα, βεβαίωση τήρησης τραπεζικού λογαριασμού (βγαίνει απ'την εφαρμογή του κινητού) και βεβαίωση εγγράφου μέσω GOV. 2
costacurta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, ekrepali είπε https://www.protergia.gr/media/ptghgid5/entypo_ypovolis_aitimatos-paraponoy.pdf Συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα (δε λειτουργεί προσωρινά η σελίδα), με όλα τα στοιχεία σου... και γράφεις ότι επιθυμείς πίστωση σε λογαριασμό. Γράφεις το ΙΒΑΝ, σε ποια τράπεζα, και το όνομα δικαούχου και συνδικαιούχου. Πιο πριν όμως κάλεσε στο 2103448500, εξυπηρέτηση (4) και ρώτα αν στο email θα πρέπει να στείλεις επιπλέον έγγραφα. Πχ κάποιοι πάροχοι ζητάνε ταυτότητα, βεβαίωση τήρησης τραπεζικού λογαριασμού (βγαίνει απ'την εφαρμογή του κινητού) και βεβαίωση εγγράφου μέσω GOV. Τους πήρα τηλ και απλώς με ρώτησαν αφού πρώτα έλεγξαν τα στοιχεία μου τον τραπεζικό λογαριασμό. Μου είπαν θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα ώστε να μπουν. Ίδωμεν
giannnis122 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Τα σταθερά συμβόλαια αερίου λένε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, άρα αν πέσει η τιμή της kWh μπορούμε να πάμε στο κρυμμένο. Σε περίπτωση όμως ανέβει τρέλα η τιμή της kWh τι γίνετε τοτε από πλευράς εταιρείας; Μας αλλάζουν το συμβόλαιο με άλλη τιμή;
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, giannnis122 said: Τα σταθερά συμβόλαια αερίου λένε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, άρα αν πέσει η τιμή της kWh μπορούμε να πάμε στο κρυμμένο. Σε περίπτωση όμως ανέβει τρέλα η τιμή της kWh τι γίνετε τοτε από πλευράς εταιρείας; Μας αλλάζουν το συμβόλαιο με άλλη τιμή; Η εταιρία δεσμεύεται να σου παρέχει την αναγραφόμενη τιμή μέχρι το τέλος της διάρκεια τους προγράμματος που έχεις υπογράψει. Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα το παραθυράκι που δίνει το πάροχο να κάνει τροποποίηση στο συμβόλαιο μετά το αρχικό 6μηνο της σύμβασης, ακόμα κι αν ισχύει... θα πρέπει να σε ενημερώσουν 30 μέρες νωρίτερα. 2
Trikala_city Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά, μόλις είδα ότι η Elpe έβγαλε νέα σταθερά στο αέριο. Πλέον έχει 3 σταθερά ταυτόχρονα με 6m ή 12m διάρκεια, τιμή από 0,042€ και πάγιο από 5€ έως 10,00€ (στα γρήγορα που τα είδα). Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Trikala_city
Dogtor21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στα άλλα νέα ανανεώθηκε το 100€ της ΔΕΗ και για τον Δεκέμβριο 2
turbat0s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προλαβαίνω τώρα να φύγω από ΔΕΗ και να επιστρέψω εντός μήνα Δεκέμβρη? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από turbat0s
giorgoskoy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Ειμαι στο benefit ΔΕΗ να φυγω να παω ελπε πιθανον με 50σκλαβενιτη και να γυρισω στο control για τα 100 η τα δινουν και σε ηδη πελατες? 1
johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, giorgoskoy είπε Ειμαι στο benefit ΔΕΗ να φυγω να παω ελπε πιθανον με 50σκλαβενιτη και να γυρισω στο control για τα 100 η τα δινουν και σε ηδη πελατες? Καλημέρα. Εγώ που το πήγα χθες από benefit σε control μου είπε η κοπέλα ότι θα τα πάρω τα 100 ευρω.
Dogtor21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, chefakis είπε Μέχρι πότε είναι το 100αρι της ΔΕΗ; 31/12/24 2 ώρες πριν, giorgoskoy είπε Ειμαι στο benefit ΔΕΗ να φυγω να παω ελπε πιθανον με 50σκλαβενιτη και να γυρισω στο control για τα 100 η τα δινουν και σε ηδη πελατες? Εγώ αυτό θα πράξω..και αν κάτσει και το 50€ Σκλαβενίτη θα είμαστε άρχοντες 2 ώρες πριν, giorgoskoy είπε Ειμαι στο benefit ΔΕΗ να φυγω να παω ελπε πιθανον με 50σκλαβενιτη και να γυρισω στο control για τα 100 η τα δινουν και σε ηδη πελατες? Εγώ αυτό θα πράξω..και αν κάτσει και το 50€ Σκλαβενίτη θα είμαστε άρχοντες
ekrepali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 30/11/2024 at 09:58, turbat0s said: Προλαβαίνω τώρα να φύγω από ΔΕΗ και να επιστρέψω εντός μήνα Δεκέμβρη? Καμιά 15ριά μέρες παίρνει η αλλαγή... οπότε ναι. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα