Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimakos_tool897 είπε

Καλησπέρα, εμένα μου ειπαν στο τηλ.  πως την έκπτωση για την Δεη δικαιούνται μόνο οι νέοι πελάτες και απο τους παλιούς μόνο όσοι δεν έχουν πάρει στο παρελθόν αντίστοιχη έκπτωση.

Φιλη  μου που το κοντρολ της εληξε 7/11 (ειχε παρει το 50ρικο περσυ που πηγε ΔΕΗ) μονη της η ΔΕΗ την πηρε τηλεφωνο και της προσεφερε ανανεωση στο κοντρολ με δωρο 100 ευρω, χωρις εγγυηση μπλα μπλα. Και προφανως της εχουν στειλει τη νεα συμβαση που αντανακλα αυτα που της προσεφεραν

οποτε αυτο που σου ειπαν (μονο νεοι πελατες που δεν εχουν παρει το δωρο στο παρελθον) δεν ισχυει 

• Like 2
  • Απαντ. 789
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H Βefon (elpedison) δουλεύει υπερωρίες σήμερα; 😁 Όλη μέρα ήμουν αγκαλιά με το κινητό περιμένοντας κλήση για την ηχογράφηση, και με πήρανε στις 20:15.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, alefther είπε

Φιλη  μου που το κοντρολ της εληξε 7/11 (ειχε παρει το 50ρικο περσυ που πηγε ΔΕΗ) μονη της η ΔΕΗ την πηρε τηλεφωνο και της προσεφερε ανανεωση στο κοντρολ με δωρο 100 ευρω, χωρις εγγυηση μπλα μπλα. Και προφανως της εχουν στειλει τη νεα συμβαση που αντανακλα αυτα που της προσεφεραν

οποτε αυτο που σου ειπαν (μονο νεοι πελατες που δεν εχουν παρει το δωρο στο παρελθον) δεν ισχυει 

Ιδια ακριβώς περίπτωση κι εγω. Ηρθε το νέο συμβόλαιο και όντως παίρνω τα 100 ευρώ δώρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλ@.

Συνδυαστικά ρευμα και αέριο τι προτείνετε αυτήν την περίοδο. Με πήραν από το Φυσικό Αέριο για σταθερό ρεύμα 0.089 με 12μηνο συμβόλαιο, αλλά δεν έχω δει αν συνδυαστικά συμφέρει.
Αν έχει κάποιος συνδυάσει ρεύμα και αέριο σε διαφορετικές εταιρείες και συμφέρει πιο πολύ, θα το άκουγα και αυτό.

Επεξ/σία από organeli
Δημοσ.
6 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Ιδια ακριβώς περίπτωση κι εγω. Ηρθε το νέο συμβόλαιο και όντως παίρνω τα 100 ευρώ δώρο.

πόσο καιρώ εκανε να έρθει το συμβόλαιο μετα που έστειλες τα χαρτιά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, organeli said:

Καλημέρα σε όλ@.

Συνδυαστικά ρευμα και αέριο τι προτείνετε αυτήν την περίοδο. Με πήραν από το Φυσικό Αέριο για σταθερό ρεύμα 0.089 με 12μηνο συμβόλαιο, αλλά δεν έχω δει αν συνδυαστικά συμφέρει.
Αν έχει κάποιος συνδυάσει ρεύμα και αέριο σε διαφορετικές εταιρείες και συμφέρει πιο πολύ, θα το άκουγα και αυτό.

Δε συμφέρει το αέριο στο Φυσικό Αέριο... κυμαινόμενο είναι, η χονδρική έχει πάρει την ανιούσα... και βαράνε τιμή όσο θέλουν χωρίς σαφήνεια πώς την υπολογίζουν.

Τράβα ΔΕΗ Gas Control στο αέριο να πάρεις 100 ευρώ δώρο και σταθερή τιμή 0.045 (χωρίς δέσμευση).

Για ρεύμα θα σου στείλω pm

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε συμφέρει το αέριο στο Φυσικό Αέριο... κυμαινόμενο είναι, η χονδρική έχει πάρει την ανιούσα... και βαράνε τιμή όσο θέλουν χωρίς σαφήνεια πώς την υπολογίζουν.

Τράβα ΔΕΗ Gas Control στο αέριο να πάρεις 100 ευρώ δώρο και σταθερή τιμή 0.045 (χωρίς δέσμευση).

Για ρεύμα θα σου στείλω pm

Για Ζενιθ συνδυαστικό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, organeli said:

Για Ζενιθ συνδυαστικό?

Yπάρχει αυτό εδώ ναι https://zenith.gr/el/for-the-home/special_offers/

Καλή τιμή είναι το αέριο 0.038 για dual (ενώ της ΔΕΗ είναι 0.045). Η Ζενίθ έχει δώρο 6 πάγια (30 ευρώ), η ΔΕΗ δώρο 100 στο 1ο λογαριασμό. Αναλόγως τη κατανάλωση κάνε πράξεις να δεις τι συμφέρει.

Αλλά για να πάρεις το 0.038 του dual, δεσμεύεσαι 12 μηνο στο ρεύμα με υψηλή ρήτρα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Ρεύμα βλέπω στο 0.095, όχι απαγορευτικό σε σχέση με το 0.089 για τις καταναλώσεις μου. 

για το αέριο μάλλον τα 70 ευρώ διαφορά δεν φτουράνε εφόσον με τις καταναλώσεις αερίου στο κέντρο του χειμώνα να αγγίζουν τα 800 kw/month περίπου θα φαγωθούν γρήγορα.

Πάντως, αηδία έχει καταντήσει αυτό το κυνήγι των τιμών/εταιριών κτλ. Λες κ δεν έχουμε άλλες δουλειές..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atpanos είπε

πόσο καιρώ εκανε να έρθει το συμβόλαιο μετα που έστειλες τα χαρτιά;

3 εργάσιμες και ηρθαν στο mail.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ξέρουμε περίπου τιμη για Δεκέμβριο μηνα?

το TTF καπου 43-44 θα βγει, εκτος αν γινει κανα μπαμ αυριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...