ioio Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Στις 2/8/2024 στις 1:56 ΜΜ, soholis είπε Καλημέρα . Μου ήρθε λογαριασμός Μαίου-Ιουνίου με μηδενική κατανάλωση 27€ δηλαδή 13,5 τον μήνα . Είμαι ΔΕΗ με πάγιο 5 ευρώ . Είναι εντάξει ? Εμένα μου ηρθε για ένα δίμηνο (ΔΕΗ Απρίλης, Μάης) 19 ευρώ με ελάχιστη κατανάλωση λόγω του ότι ο καυστηρας μου για έλεγχο καλής λειτουργίας καταναλώνει ελάχιστα κυβικά κάθε μήνα, παρόλο που έχω κλείσει ΖΝΧ και θέρμανση. Επειδή είναι νέα εγκατάσταση, πήρα και την ΕΔΑ να δει αν έχω κάπου διαρροή και με διαβεβαίωσε ότι δεν εχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, ioio είπε Εμένα μου ηρθε για ένα δίμηνο (ΔΕΗ Απρίλης, Μάης) 19 ευρώ με ελάχιστη κατανάλωση λόγω του ότι ο καυστηρας μου για έλεγχο καλής λειτουργίας καταναλώνει ελάχιστα κυβικά κάθε μήνα, παρόλο που έχω κλείσει ΖΝΧ και θέρμανση. Επειδή είναι νέα εγκατάσταση, πήρα και την ΕΔΑ να δει αν έχω κάπου διαρροή και με διαβεβαίωσε ότι δεν εχω. Παιδιά η ΔΕΗ. έχει ξεφύγει.......45€ για διάστημα Μάιος - Ιούνιος με 0δενικη κατανάλωση.... Πάμε καλά;;;;; (Έχω ανεξοφλητο τον Μαϊο 18€ και Ιούνιο μου χρεώνει με 0 κατανάλωση 27€) Έχουμε ξεφύγει τελείως;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παιδιά η ΔΕΗ. έχει ξεφύγει.......45€ για διάστημα Μάιος - Ιούνιος με 0δενικη κατανάλωση.... Πάμε καλά;;;;; (Έχω ανεξοφλητο τον Μαϊο 18€ και Ιούνιο μου χρεώνει με 0 κατανάλωση 27€) Έχουμε ξεφύγει τελείως;;; Δεν είχες καθολου καταναλωση; Παραθέτω τον δικό μου τελευταίο λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioio είπε Δεν είχες καθολου καταναλωση; Παραθέτω τον δικό μου τελευταίο λογαριασμό Όχι δεν είχα καθόλου ότι είχες και εσύ 29 kW μου έδωσε με 45€ (τα 18€ είναι από ανεξοφλητο λογαριασμό) 27€ το μήνα για Ιούνιο παιδιά είναι μεγάλο τον κόστος για λογαριασμό που δεν λειτουργεί πρώτη φορά κλείνω καλοκαίρι με κλειστό λέβητα και όταν έβαλα τον Σεπτέμβρη ΟΛΟΙ μου λέγανε για 5€ έξοδα μηνός για τους θερινούς μήνες όχι 27!!!! Επεξ/σία 7 Αυγούστου από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, PedroG είπε Όχι δεν είχα καθόλου ότι είχες και εσύ 29 kW μου έδωσε με 45€ (τα 18€ είναι από ανεξοφλητο λογαριασμό) 27€ το μήνα για Ιούνιο παιδιά είναι μεγάλο τον κόστος για λογαριασμό που δεν λειτουργεί πρώτη φορά κλείνω καλοκαίρι με κλειστό λέβητα και όταν έβαλα τον Σεπτέμβρη ΟΛΟΙ μου λέγανε για 5€ έξοδα μηνός για τους θερινούς μήνες όχι 27!!!! Γιατί έχεις τόσο μεγάλη ισχύ στο μετρητή; Αυτό σου ανέβασε το κόστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Γιατί έχεις τόσο μεγάλη ισχύ στο μετρητή; Αυτό σου ανέβασε το κόστος! Τι εννοείς ακριβώς; Είναι πρώτη φορά που περνάω θερινούς μήνες με Φυσικό αέριο και δεν γνώριζα ότι έχει τόσο μεγάλο κόστος τους μήνες αυτούς. Πετρέλαιο ακριβό μεν αλλά εδώ βόρεια Ελλάδα ησυχαζαμε από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο..... Τώρα αν δίνω 30€ το μήνα σε περίοδο Αυγούστου Σεπτεμβρίου Ιουλίου κλπ στο φυσικό αέριο τότε ουδεμία έκπτωση η εξοικονόμηση χρημάτων βλέπω να γίνεται μάλλον στα ίδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, PedroG είπε Όχι δεν είχα καθόλου ότι είχες και εσύ 29 kW μου έδωσε με 45€ (τα 18€ είναι από ανεξοφλητο λογαριασμό) 27€ το μήνα για Ιούνιο παιδιά είναι μεγάλο τον κόστος για λογαριασμό που δεν λειτουργεί πρώτη φορά κλείνω καλοκαίρι με κλειστό λέβητα και όταν έβαλα τον Σεπτέμβρη ΟΛΟΙ μου λέγανε για 5€ έξοδα μηνός για τους θερινούς μήνες όχι 27!!!! η Δεη σε χρεωσε 10 ευρω παγια για Μαιο - Ιουνιο και 1 ευρω καταναλωση τα υπολοιπα (ρυθμιζομενες) δεν αφορουνην τη δεη, αφορουν την ΕΔΑ της περιοχης σου (αττικης, θεσσαλονικης κλπ). Και εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι 67KW δυναμικοτητα? Γιατι και αυτο εξοδα εχει. Αμα εχεις κανα 24ρι λεβητακι οπως η πλειοψηφια τα υπολοιπα γιατι τα εχεις? Να σου πω γιατι τα χεις, γιατι ο μηχανικος σου βαριοταν να κανει μελετη και εβαλε 67Kw.14 ευρω σου κοστιζει το διμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, alefther είπε η Δεη σε χρεωσε 10 ευρω παγια για Μαιο - Ιουνιο και 1 ευρω καταναλωση τα υπολοιπα (ρυθμιζομενες) δεν αφορουνην τη δεη, αφορουν την ΕΔΑ της περιοχης σου (αττικης, θεσσαλονικης κλπ). Και εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι 67KW δυναμικοτητα? Γιατι και αυτο εξοδα εχει. Αμα εχεις κανα 24ρι λεβητακι οπως η πλειοψηφια τα υπολοιπα γιατι τα εχεις? Να σου πω γιατι τα χεις, γιατι ο μηχανικος σου βαριοταν να κανει μελετη και εβαλε 67Kw.14 ευρω σου κοστιζει το διμηνο. Εφόσον η κατανάλωση είναι 0 δεν υπάρχει κάποια διαρροή τα υπόλοιπα με τον πάροχο.... Μου απάντησε ο προμηθευτής μου και τεχνικός μου μόλις δλδη ότι η ΔΕΗ γμει και δέρνει με λίγα λόγια.. 24αρακι έχω ναι δε ξέρω τι επιπλέον βλέπεις που δεν θα έπρεπε να έχω! 30€ έξοδα φυσικού αερίου με 0 κατανάλωση μήνα Ιούνιο είναι κλοπή λεμεεε το λιγότερο δεν ξέρω ποιος κλέβει ΕΔΑ η άλλος αλλά 30€ Ιούνιο είναι απαράδεκτη τιμή λογαριασμου στο Αεριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Μόλις τώρα, PedroG είπε Εφόσον η κατανάλωση είναι 0 δεν υπάρχει κάποια διαρροή τα υπόλοιπα με τον πάροχο.... Μου απάντησε ο προμηθευτής μου και τεχνικός μου μόλις δλδη ότι η ΔΕΗ γμει και δέρνει με λίγα λόγια.. 24αρακι έχω ναι δε ξέρω τι επιπλέον βλέπεις που δεν θα έπρεπε να έχω! 30€ έξοδα φυσικού αερίου με 0 κατανάλωση μήνα Ιούνιο είναι κλοπή λεμεεε το λιγότερο δεν ξέρω ποιος κλέβει ΕΔΑ η άλλος αλλά 30€ Ιούνιο είναι απαράδεκτη τιμή λογαριασμου στο Αεριο εξακολουθεις να μη θελεις να καταλαβεις η χρεωση της ΔΕΗ ειναι 11 ευρω. Τελος. Για 2 μηνες. Οι ρυθμιζομενες χρεωσεις (παγιο μετρητη, διανομη κλπ) ΔΕΝ ειναι χρεωσεις της ΔΕΗ, ειναι χρεωσεις της ΕΔΑ. Αυτα αθροιζουν σε 15 ευρω στον λογαριασμο που επισυναψες Ο συγκεκριμενος λογαριασμος εχει παγια για 2 μηνες οχι 1 , απο οσο ξερω η δεη θα σου ξαναστειλει λογαριασμο σεπτεμβριο οκτωβριο, και θα περιλαμβανει τα παγια Ιουλιου, Αυγουστου, Σεπτεμβριου + οποια καταναλωση "ο τεχνικος σου" εχει δηλωσει οτι χρειαζεσαι 67KW παροχη, και πληρωνεις παγιο για αυτη τη δυνατοτητα στην ΕΔΑ, 7 ευρω το μηνα. Στην πραγματικοτητα χρειαζεσαι 24KW παροχη και θα πληρωνεις το αντιστοιχο (μικροτερο) παγιο. με 0 καταναλωση "κανονικα" πρεπει να πληρωνεις γυρω στα 7-8 ευρω το μηνα (προφανως αν ο λογαριασμος ειναι διμηνος-τριμηνος 7-8 ευρω επι αριθμο μηνων). Τα παραπανω τα πληρωνεις γιατι α) ειχες μια μικρη εστω καταναλωση β) γιατι εχεις δηλωσει μεγαλυτερη δυναμικοτητα μετρητη απο οτι χρειαζεσαι και γ) γιατι χρωσταγες 18 ευρω. 234234234.heic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, alefther είπε η Δεη σε χρεωσε 10 ευρω παγια για Μαιο - Ιουνιο και 1 ευρω καταναλωση τα υπολοιπα (ρυθμιζομενες) δεν αφορουνην τη δεη, αφορουν την ΕΔΑ της περιοχης σου (αττικης, θεσσαλονικης κλπ). Και εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι 67KW δυναμικοτητα? Γιατι και αυτο εξοδα εχει. Αμα εχεις κανα 24ρι λεβητακι οπως η πλειοψηφια τα υπολοιπα γιατι τα εχεις? Να σου πω γιατι τα χεις, γιατι ο μηχανικος σου βαριοταν να κανει μελετη και εβαλε 67Kw.14 ευρω σου κοστιζει το διμηνο. ΔΕΗ χρεώνει 10 ευρω παγια για Μαιο - Ιουνιο και 1 ευρω καταναλωση και μεχρι τα 45€ υπάρχουν αλλά 34€ λοιπές χρεώσεις και έξοδα..... Παιδιά εδώ πληρώνουμε τα ακριβά εφάπαξ και μπόνους και έξτρα προμηθεθςς που παίρνουν όσοι εργάζονται στην ΔΕΔΑ κλπ η μου φαίνεται; Είναι πρωτοφανές και σύννομο με την ελληνική πραγματικότητα να πληρώνουμε έξοδα θέρμανσης 1€ ....και να καταλήγουν στο σύνολο με τα πάγια προμήθειες και λοιπά έξοδα.....στα 27€?????? Τι σας θυμίζει αυτό παιδιά;;;;; Σε ποια χώρα του πλανήτη γίνονται αυτά τα καραγκιόζιλικια;;;! Επεξ/σία 7 Αυγούστου από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PedroG είπε ΔΕΗ χρεώνει 10 ευρω παγια για Μαιο - Ιουνιο και 1 ευρω καταναλωση και μεχρι τα 45€ υπάρχουν αλλά 34€ λοιπές χρεώσεις και έξοδα..... Παιδιά εδώ πληρώνουμε τα ακριβά εφάπαξ και μπόνους και έξτρα προμηθεθςς που παίρνουν όσοι εργάζονται στην ΔΕΔΑ κλπ η μου φαίνεται; Είναι πρωτοφανές και σύννομο με την ελληνική πραγματικότητα να πληρώνουμε έξοδα θέρμανσης 1€ ....και να καταλήγουν στο σύνολο με τα πάγια προμήθειες και λοιπά έξοδα.....στα 27€?????? Τι σας θυμίζει αυτό παιδιά;;;;; Σε ποια χώρα του πλανήτη γίνονται αυτά τα καραγκιόζιλικια;;;! Εχεις κολλήσει με τα 45. Στα εξήγησε ο φίλος παραπάνω ότι τα 18 είναι παλιό υπόλοιπο γιατί συμπεριλαμβάνεις και αυτό; Τα 27 αφορά ΔΙΜΗΝΟ. Σε μένα 57 μέρες από 18/4 μεχρι 13/6, 5 κυβικά κατανάλωση μου ήρθε 17 ευρώ το ΔΙΜΗΝΟ στη ΔΕΗ. Η διαφορά μας έγκειται στο ότι έχετε δηλώσει μεγάλη ισχυ οπότε εκεί θα πρέπει να εστιάσεις και όχι στη ΔΕΗ. Σε οποιοδήποτε παροχο και να ήσουν τα ίδια θα πλήρωνες αυτό προσπαθούμε να σου πουμε. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, PedroG είπε ΔΕΗ χρεώνει 10 ευρω παγια για Μαιο - Ιουνιο και 1 ευρω καταναλωση και μεχρι τα 45€ υπάρχουν αλλά 34€ λοιπές χρεώσεις και έξοδα..... Παιδιά εδώ πληρώνουμε τα ακριβά εφάπαξ και μπόνους και έξτρα προμηθεθςς που παίρνουν όσοι εργάζονται στην ΔΕΔΑ κλπ η μου φαίνεται; Είναι πρωτοφανές και σύννομο με την ελληνική πραγματικότητα να πληρώνουμε έξοδα θέρμανσης 1€ ....και να καταλήγουν στο σύνολο με τα πάγια προμήθειες και λοιπά έξοδα.....στα 27€?????? Τι σας θυμίζει αυτό παιδιά;;;;; Σε ποια χώρα του πλανήτη γίνονται αυτά τα καραγκιόζιλικια;;;! Ενταξει καταλάβαμε ολοι οτι η ΔΕΗ εχει προηγούμενα με εσενα και σε χρεωνει ασύστολα. Να παμε παρακατω τωρα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Mule206 είπε Εχεις κολλήσει με τα 45. Στα εξήγησε ο φίλος παραπάνω ότι τα 18 είναι παλιό υπόλοιπο γιατί συμπεριλαμβάνεις και αυτό; Τα 27 αφορά ΔΙΜΗΝΟ. Σε μένα 57 μέρες από 18/4 μεχρι 13/6, 5 κυβικά κατανάλωση μου ήρθε 17 ευρώ το ΔΙΜΗΝΟ στη ΔΕΗ. Η διαφορά μας έγκειται στο ότι έχετε δηλώσει μεγάλη ισχυ οπότε εκεί θα πρέπει να εστιάσεις και όχι στη ΔΕΗ. Σε οποιοδήποτε παροχο και να ήσουν τα ίδια θα πλήρωνες αυτό προσπαθούμε να σου πουμε. Ποιο 27 το δίμηνο; 18 τον Μάιο και 27 τον Ιούνιο 30 ευρώ το μήνα για λογαριασμό που είναι καλοκαίρι δεν είναι φυσιολογικός εξηγώ σε όλους αν έχεις 30€ πάγια έξοδα το μήνα 7-8 μήνες καλύτερα να μη μπεις στο ΦΑ!!!! 22 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Ενταξει καταλάβαμε ολοι οτι η ΔΕΗ εχει προηγούμενα με εσενα και σε χρεωνει ασύστολα. Να παμε παρακατω τωρα;;;; Με συγχωρείς πόσο στοιχίζει για 31 ημέρες εσένα; Το φυσικό αέριο λιγότερα; Επεξ/σία 7 Αυγούστου από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε Ποιο 27 το δίμηνο; 18 τον Μάιο και 27 τον Ιούνιο 30 ευρώ το μήνα για λογαριασμό που είναι καλοκαίρι δεν είναι φυσιολογικός εξηγώ σε όλους αν έχεις 30€ πάγια έξοδα το μήνα 7-8 μήνες καλύτερα να μη μπεις στο ΦΑ!!!! Με συγχωρείς πόσο στοιχίζει για 31 ημέρες εσένα; Το φυσικό αέριο λιγότερα; Περίμενε τι 18 Μάιο και 27 Ιούνιο λες; Σου ήρθε το προηγούμενο μήνα κανένας έναντι 18 και δεν τον πλήρωσες; Απ'οτι ξέρω η ΔΕΗ δε στέλνει μηνιαίους στο ΦΑ. Επίσης περίεργως ο λογαριασμός σου αφορά δίμηνο 1/5-30/6, αλλά δε έχει μέσα καταναλώσεις του 6ου (που θα έπρεπε να τις περιλαμβάνει) Σε κάποιες ρυθμιζόμενες πάντως εχεις χρεωθεί για δίμηνο. Μηπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Παιδιά δεν είχα πέρσι ΦΑ. Έβαλα φέτος για να αποδεσμευτω από την οικοδομή και έξοδα κοινόχρηστα επειδή έχει καλές τιμές και τρίτον χαμηλά πάγια και ρυθμιστικά έξοδα. Επαναλαμβάνω δεν έχω εμπειρία από άλλες χρονιές. Ποτέ όμως δεν πλήρωνα για 31 ημέρες θέρμανση στη ζωή μου μήνα Ιούνιο 30€ έξοδα ΔΕΗ ΔΕΔΑ και φόρους. Επαναλαμβάνω τα έξοδα της ΔΕΔΑ είναι περισσότερα από τα μηνιαία πάγια της ΔΕΗ πρέπει να το λάβουν υπόψη τους όσοι μεταφέρθουν στο ΦΑ. Τέλος την πάτησα αν το ήξερα ότι θα δίνω 200€ για θερινούς φθινώπορου και άνοιξης μήνες Φυσικό αέριο ίσως δεν πήγαινα έξοδα που δεν τα πληρώνεις μετά τις 16.4 στο πετρέλαιο ούτε πριν τις 28.10 ημερομηνία που ανοίγει η θέρμανση πετρελαίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα