fotisbasm Δημοσ. Τρίτη στις 11:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:17 μμ 36 λεπτά πριν, d_gkal είπε Οκ το εκανα αλλά στην κατάσταση εμφανίζει σφαλμα ΔΕΝ γινετε πλεον το κολπακι , θελει 3 εργασιμες για να φανει 1 2
nikosbt Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 πμ 11 ώρες πριν, ekrepali είπε Τα κυβικά γιατί τα έκανες πρώτα *0.9; Κατευθείαν 24*11.6 = 278 kwh * 0.045 = 12.5 Για ρυθμιζόμενες παίζουν ρόλο η ισχύς της παροχής, οι μέρες κατανάλωσης και η κατανάλωση. Υπολογίστε στο περίπου 30 ευρώ ανά 1000kwh. -------- Ο ΗΡΩΝ έβγαλε διαφήμιση απάτη... Φυσικό αέριο με χαμηλή τιμή και δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης. 🥶 Ποια είναι η χαμηλή τιμή του Νοεμβρίου... το 0.089 που βάρεσαν ουρανεκατέβατα; https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-max-home/ Και δώρο 45%... ποιο δώρο, αυτό που που μειώνει την υπερκοστολογημένη τιμή και βγάζει τελική τιμή 0,04942 ενώ το TΤF Νοεμβρίου είχε κλείσει στο 0.04; Η ΡΑΕ κλασικά πετάει χαρταετό. Ακόμα και στη Υπουργείο Ανάπτυξης αν γίνει καταγγελία (Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή) επώνυμη ή ανώνυμη... θα κάνει συστάσεις ο Θεωδορικάκος στον πεθερό του Γεραπετρίτη; 🤣 το 0.9 ειναι Συντελεστής Διόρθωσης και μετα επι 11.6 που ειναι Συντελεστής Μετατροπής
ioio Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 πμ 9 ώρες πριν, d_gkal είπε Οκ το εκανα αλλά στην κατάσταση εμφανίζει σφαλμα Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω προσπάθησε μετά από λίγες μέρες. Την τελευταία φορά κι εμένα μου εμφάνιζε σφάλμα αλλά νόμιζα ότι κάτι έκαναν με το μηχανογραφικο σύστημα εκεινες τις ημέρες. Μετα από λίγες μέρες ξαναέκανα αίτημα και μπόρεσα να το κατεβάσω.
d_gkal Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ 1 minute ago, ioio said: Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω προσπάθησε μετά από λίγες μέρες. Την τελευταία φορά κι εμένα μου εμφάνιζε σφάλμα αλλά νόμιζα ότι κάτι έκαναν με το μηχανογραφικο σύστημα εκεινες τις ημέρες. Μετα από λίγες μέρες ξαναέκανα αίτημα και μπόρεσα να το κατεβάσω. Χθες εκδόθηκε ο λογαριασμος οπότε θα περιμένω
The_Judas Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 πμ Στις 18/11/2024 στις 8:56 ΜΜ, Giannis80x είπε Εγω παντως που πηγα απο benefit σε control μεσω καταστηματος,βγηκε ο λογαριασμος δεν πηρα μια. απ' ότι λένε το 100άρι το παίρνουν οι νέοι πελάτες και οι πελάτες της ΔΕΗ των οποίων το συμβόλαιο λήγει μέσα στο 2024.
nikosbt Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 πμ 11 ώρες πριν, d_gkal είπε Βγήκε τελικός λογαριασμος στη ΔΕΗ αλλά δε μπορώ να δω το pdf. Ποιος θα μου θυμίσει το κολπακι να το δω; Ευχαριστώ μετα απο μια μερα δουλευει.. 1
Giannis80x Δημοσ. Τετάρτη στις 10:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:29 πμ 1 ώρα πριν, The_Judas είπε απ' ότι λένε το 100άρι το παίρνουν οι νέοι πελάτες και οι πελάτες της ΔΕΗ των οποίων το συμβόλαιο λήγει μέσα στο 2024. Ας ελπισουμε στον επομενο να δω και εγω πιστωση αν και δεν το νομιζω.αμα ηταν θα την ειχαν κανει
thermaikos4 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:03 μμ στο gas home direct προστεθηκε η προσφορα "Δώρο τα 6 πρώτα πάγια για Dual πελάτες"
d_gkal Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ 53 minutes ago, thermaikos4 said: στο gas home direct προστεθηκε η προσφορα "Δώρο τα 6 πρώτα πάγια για Dual πελάτες" ΔΕΗ;
aenaos15 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε ΔΕΗ; Δεν εχει η δεη τέτοιο πρόγραμμα. 1
myst77 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ (επεξεργασμένο) Οποτε οσοι ειμαστε ΔΕΗ benefit συμφερει τωρα να παμε στο σταθερό εφόσον θελουμε να μείνουμε στη ΔΕΗ; Το benefit μου ληγει 6/1/25, θα παρω αραγε 100αρικο; Μετα αν πεσει το TTF πχ Ιανουαριο/Φεβρουαριο μπορουμε κανονικα να παμε απο control σε benefit ; Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:50 μμ από myst77
van62 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:16 πμ καλημερα στο forum. Παιδια επειδη αρκετοι ειναι γνωστες απο οτι διαβαζψ θελω την συμβουλη σας. Για καταναλωση γυρω στα 450-500 κυβικα - 5000 με 5500 kwh μηνιαια για το γνωστο διαστημα 4-5 μηνες τι προτεινετε?? Ειμαι εδω κ χρονια στο Φυσικο Αεριο Ελλαδας, ανοιχτα αφου δεν εχει κατι fix εκει. Να το αφησω ετσι ειτε να κανω καμμια κινηση για αλλου?? Ευχαριστω
teopanta1 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:57 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:57 πμ Πήγαινε ΔΕΗ στο control θα πάρεις και ένα 100αρικο πίστωση 😉 1
berny Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Καλημέρα! Εκανα αίτηση στην δεη για control εδω και 7 μέρες και ακομα δεν έχει βγάλει η ζενίθ τελικό λογαριασμό και φυσικά δεν φαίνεται ενεργή η κάρτα του αερίου στο mydei.. περίπου πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει η αλλαγή αν ξέρει κανείς απο την εμπειρία του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα