Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Οκ το εκανα αλλά στην κατάσταση εμφανίζει σφαλμα

ΔΕΝ γινετε πλεον το κολπακι , θελει 3 εργασιμες για να φανει 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 611
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Τα κυβικά γιατί τα έκανες πρώτα *0.9; Κατευθείαν 24*11.6 = 278 kwh * 0.045 = 12.5

Για ρυθμιζόμενες παίζουν ρόλο η ισχύς της παροχής, οι μέρες κατανάλωσης και η κατανάλωση. Υπολογίστε στο περίπου 30 ευρώ ανά 1000kwh.

--------

Ο ΗΡΩΝ έβγαλε διαφήμιση απάτη... Φυσικό αέριο με χαμηλή τιμή και δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης. 🥶

Ποια είναι η χαμηλή τιμή του Νοεμβρίου... το 0.089 που βάρεσαν ουρανεκατέβατα; https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-max-home/

Και δώρο 45%... ποιο δώρο, αυτό που που μειώνει την υπερκοστολογημένη τιμή και βγάζει τελική τιμή 0,04942 ενώ το TΤF Νοεμβρίου είχε κλείσει στο 0.04;

Η ΡΑΕ κλασικά πετάει χαρταετό. Ακόμα και στη Υπουργείο Ανάπτυξης αν γίνει καταγγελία (Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή) επώνυμη ή ανώνυμη... θα κάνει συστάσεις ο Θεωδορικάκος στον πεθερό του Γεραπετρίτη; 🤣

το 0.9 ειναι Συντελεστής Διόρθωσης και μετα επι 11.6 που ειναι Συντελεστής Μετατροπής

Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Οκ το εκανα αλλά στην κατάσταση εμφανίζει σφαλμα

Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω προσπάθησε μετά από λίγες μέρες. Την τελευταία φορά κι εμένα μου εμφάνιζε σφάλμα αλλά νόμιζα ότι κάτι έκαναν με το μηχανογραφικο σύστημα εκεινες τις ημέρες. Μετα από λίγες μέρες ξαναέκανα αίτημα και μπόρεσα να το κατεβάσω.

Δημοσ.
1 minute ago, ioio said:

Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω προσπάθησε μετά από λίγες μέρες. Την τελευταία φορά κι εμένα μου εμφάνιζε σφάλμα αλλά νόμιζα ότι κάτι έκαναν με το μηχανογραφικο σύστημα εκεινες τις ημέρες. Μετα από λίγες μέρες ξαναέκανα αίτημα και μπόρεσα να το κατεβάσω.

Χθες εκδόθηκε ο λογαριασμος οπότε θα περιμένω 

Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 8:56 ΜΜ, Giannis80x είπε

Εγω παντως που πηγα απο benefit σε control μεσω καταστηματος,βγηκε ο λογαριασμος δεν πηρα μια.

απ'  ότι λένε το 100άρι το παίρνουν οι νέοι πελάτες και οι πελάτες της ΔΕΗ των οποίων το συμβόλαιο λήγει μέσα στο 2024.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, d_gkal είπε

Βγήκε τελικός λογαριασμος στη ΔΕΗ αλλά δε μπορώ να δω το pdf. 
Ποιος θα μου θυμίσει το κολπακι να το δω; 
Ευχαριστώ

μετα απο μια μερα δουλευει..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

απ'  ότι λένε το 100άρι το παίρνουν οι νέοι πελάτες και οι πελάτες της ΔΕΗ των οποίων το συμβόλαιο λήγει μέσα στο 2024.

Ας ελπισουμε στον επομενο να δω και εγω πιστωση αν και δεν το νομιζω.αμα ηταν θα την ειχαν κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε οσοι ειμαστε ΔΕΗ benefit συμφερει τωρα να παμε στο σταθερό εφόσον θελουμε να μείνουμε στη ΔΕΗ;
Το benefit μου ληγει 6/1/25, θα παρω αραγε 100αρικο;

Μετα αν πεσει το TTF πχ Ιανουαριο/Φεβρουαριο μπορουμε κανονικα να παμε απο control σε benefit ;

Επεξ/σία από myst77
Δημοσ.

καλημερα στο forum. Παιδια επειδη αρκετοι ειναι γνωστες απο οτι διαβαζψ θελω την συμβουλη σας. Για καταναλωση γυρω στα 450-500 κυβικα - 5000 με 5500 kwh μηνιαια για το γνωστο διαστημα 4-5 μηνες τι προτεινετε?? Ειμαι εδω κ χρονια στο Φυσικο Αεριο Ελλαδας, ανοιχτα αφου δεν εχει κατι fix εκει. Να το αφησω ετσι ειτε να κανω καμμια κινηση για αλλου?? Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα! Εκανα αίτηση στην δεη για control εδω και 7 μέρες και ακομα δεν έχει βγάλει η ζενίθ τελικό λογαριασμό και φυσικά δεν φαίνεται ενεργή η κάρτα του αερίου στο mydei.. περίπου πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει η αλλαγή αν ξέρει κανείς απο την εμπειρία του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...