EchiDNA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, janus5555 είπε ρε παιδιά η ΔΕΗ δε μου έχει στείλει ακόμα λογαριασμό για το αέριο από τον Ιούνιο, τους έκανα αίτημα να ρωτήσω τί γίνεται και με κάλεσαν για να εξηγήσουν ότι δεν είναι εκείνοι υπεύθυνοι αλλά η ΕΔΑ που τους δίνει τις ενδείξεις και να μιλήσω μαζί τους. Απ' τη σκύλα στη χάρυβδη. Είναι έτσι; Λογικό είναι! Σε μένα: 20/6 έκδοση και μετά 01/11 Τους καλοκαιρινούς μήνες δε μετράνε την κατανάλωση. Αν δεις στο site της ΕΔΑ λέει κάθε πότε παίρνουν μετρήσεις. https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/periodikotita-katametrisis-fysikou-aeriou/ Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου από EchiDNA
giannnis122 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Στις 14/11/2024 στις 1:15 ΜΜ, SofoS@ είπε Ενημέρωσε όταν βγει ο λογαριασμός Τελικά είχε μέσα 100€ έκπτωση με ανανέωση του control 31/10 που είχε λήξη 30/10, μια ημέρα στο benefit, ενώ μου είπε ότι δεν δικαιούμαστε τα 50€ που ήταν σε ισχύ το Οκτώβριο Δεν το λέμε πουθενά 🤫🤫 1
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου το benefit τι διαρκεια εχει; εμενα γραφει οτι ληγει 26/1/2026
vagos789 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, The_Judas είπε εμενα γραφει οτι ληγει 26/1/2026 που το γραφει; α οκ το βρηκα,εκει ειμαι και εγω Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου από vagos789
Giannis80x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, The_Judas είπε το benefit τι διαρκεια εχει; εμενα γραφει οτι ληγει 26/1/2026 Οποτε θες φευγεις
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 35 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Οποτε θες φευγεις το ξερω , το γραφω για το θεμα του 100ευρου να δω ποιοι το παιρνουν ποιοι οχι στο control.
Giannis80x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 48 λεπτά πριν, The_Judas είπε το ξερω , το γραφω για το θεμα του 100ευρου να δω ποιοι το παιρνουν ποιοι οχι στο control. Εγω παντως που πηγα απο benefit σε control μεσω καταστηματος,βγηκε ο λογαριασμος δεν πηρα μια. 2
ioio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, berny είπε Έπαιξε κάποιο ρόλο σε πόσο καιρό έληγε το benefit? Γιατί σε μενα ειπαν οτι δεν το δικαιούμαι οταν πηγα να ρωτήσω σε καταστήμα και ειδαν οτι είχα 7 μήνες στο benefit Νομίζω παίζει ρόλο. Εγώ δεν το πήρα κι έτσι δεν το συγκράτησα ακριβώς. Από ότι κατάλαβα πρέπει το benefit να είναι κοντά στην λήξη του για να το πάρεις. Ας μας διαφωτίσει κάποιος...
The_Judas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτό προσπαθούμε... να σπάσουμε τον αλγόριθμο της ΔΕΗ για το 100ευρώ, αλλά φέτος είναι πιο δύσκολος 😋 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από The_Judas
txcellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με.το λογαριασμό της ΔΕΗ στο αεριο. Έχω το home benefit με 0,045 ευρώ η κιλοβατώρα κ 5 ευρώ πάγιο. Από την πρώτη εγκατάσταση που έκανα πριν κάνα μήνα μέχρι τώρα έχω κάψει 24 κιλοβατωρες. Τι κάνω για να δω τι ποσό θα πληρώσω; 5ευρω + (0,045×24) ;; Γενικά είναι μικρή κατανάλωση οι 24 κιλοβατωρες για 1 μήνα η νορμαλ;
nikosbt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, txcellas είπε Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με.το λογαριασμό της ΔΕΗ στο αεριο. Έχω το home benefit με 0,045 ευρώ η κιλοβατώρα κ 5 ευρώ πάγιο. Από την πρώτη εγκατάσταση που έκανα πριν κάνα μήνα μέχρι τώρα έχω κάψει 24 κιλοβατωρες. Τι κάνω για να δω τι ποσό θα πληρώσω; 5ευρω + (0,045×24) ;; Γενικά είναι μικρή κατανάλωση οι 24 κιλοβατωρες για 1 μήνα η νορμαλ; το 24 που βλεπεις στο ρολοι ειναι κυβικα, ο τυπος στο περιπου ειναι αυτος (κυβικα 24 x 0.9 ) x 11.6 = ( 250,56 )kwh x 0.045 = 11.27e συν το παγιο συν κατι αυξησεις για διαφορες υπηρεσιες 1
ekrepali Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 1 hour ago, nikosbt said: το 24 που βλεπεις στο ρολοι ειναι κυβικα, ο τυπος στο περιπου ειναι αυτος (κυβικα 24 x 0.9 ) x 11.6 = ( 250,56 )kwh x 0.045 = 11.27e συν το παγιο συν κατι αυξησεις για διαφορες υπηρεσιες Τα κυβικά γιατί τα έκανες πρώτα *0.9; Κατευθείαν 24*11.6 = 278 kwh * 0.045 = 12.5 Για ρυθμιζόμενες παίζουν ρόλο η ισχύς της παροχής, οι μέρες κατανάλωσης και η κατανάλωση. Υπολογίστε στο περίπου 30 ευρώ ανά 1000kwh. -------- Ο ΗΡΩΝ έβγαλε διαφήμιση απάτη... Φυσικό αέριο με χαμηλή τιμή και δώρο το 45% της μηνιαίας κατανάλωσης. 🥶 Ποια είναι η χαμηλή τιμή του Νοεμβρίου... το 0.089 που βάρεσαν ουρανεκατέβατα; https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-max-home/ Και δώρο 45%... ποιο δώρο, αυτό που που μειώνει την υπερκοστολογημένη τιμή και βγάζει τελική τιμή 0,04942 ενώ το TΤF Νοεμβρίου είχε κλείσει στο 0.04; Η ΡΑΕ κλασικά πετάει χαρταετό. Ακόμα και στη Υπουργείο Ανάπτυξης αν γίνει καταγγελία (Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή) επώνυμη ή ανώνυμη... θα κάνει συστάσεις ο Θεωδορικάκος στον πεθερό του Γεραπετρίτη; 🤣 8 2
d_gkal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Βγήκε τελικός λογαριασμος στη ΔΕΗ αλλά δε μπορώ να δω το pdf. Ποιος θα μου θυμίσει το κολπακι να το δω; Ευχαριστώ
ioio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 37 λεπτά πριν, d_gkal είπε Βγήκε τελικός λογαριασμος στη ΔΕΗ αλλά δε μπορώ να δω το pdf. Ποιος θα μου θυμίσει το κολπακι να το δω; Ευχαριστώ Από το app στο ιστορικό κινησεων-αρχείο λογαριασμών, βάζεις την χρονική περίοδο και λήψη αρχείου. Περιμένεις λίγα λεπτά και θα μπορέσεις να δεις τον λογαριασμό.
d_gkal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 5 minutes ago, ioio said: Από το app στο ιστορικό κινησεων-αρχείο λογαριασμών, βάζεις την χρονική περίοδο και λήψη αρχείου. Περιμένεις λίγα λεπτά και θα μπορέσεις να δεις τον λογαριασμό. Οκ το εκανα αλλά στην κατάσταση εμφανίζει σφαλμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα