tempo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 6 minutes ago, maravra said: Καλημέρα σε όλους, έχω πρόγραμμα στη dei benefit, επειδή στο ρεύμα έχω το πρόγραμμα της zenith,γνωρίζει κάποιος αν είναι συμφεροτερο να μεταφέρω και το αέριο στη zenith;δίνουν κάποια έκπτωση στο Gas Home Safe θα έχεις 120ευρώ δώρο (ως dual πελάτης) και στο Direct κάποια έκπτωση.
vali Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Αν πας και το αέριο στη ζενίθ θα έχεις 5% επιπλέον έκπτωση στο ρεύμα. Στο σταθερό gas home direct η τιμή είναι νομίζω η πιο χαμηλή της αγορας, ειδικά με την έκπτωση συνέπειας που γίνεται 0,038/kwh. Αν έχεις σχετικά χαμηλή κατανάλωση και πας στο κυμαινομενο gas home save δίνει 10ευρω δώρο το μήνα για 12 μηνες. Εγώ που έχω για θέρμανση κλιματιστικά και και αέριο για ζεστό νερό χρησης, άντε το πολύ πολύ και 5-10 μέρες το χειμώνα αν κάνει πολλά κρύα, προτίμησα το gas home save. Αν έχεις μεγάλη κατανάλωση σε αέριο το direct είναι πιο συμφέρον και ασφαλή επιλογή.
ioio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, maravra είπε Καλημέρα σε όλους, έχω πρόγραμμα στη dei benefit, επειδή στο ρεύμα έχω το πρόγραμμα της zenith,γνωρίζει κάποιος αν είναι συμφεροτερο να μεταφέρω και το αέριο στη zenith;δίνουν κάποια έκπτωση Δίνουν ένα επιπλέον 5% αν έχεις dual στην Ζενιθ και 120 ευρώ δώρο σε dual πελάτες χωρίς τέλος πρόωρης αποχώρησης με 4,5 πάγιο και καλή τιμή kwh στο Ζενίθ save. Είναι μια καλή προσφορά για να μεταφέρεις και το αέριο με συνετη χρήση αεριου. Νομίζω σε συμφέρει. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από ioio 1
atpanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Στις 14/11/2024 στις 8:07 ΜΜ, ekrepali είπε Aν έχεις λογαριασμό elpedison, κλείσε ένα ραντεβού σε κατάστημα ΔΕΗ να υπογράψεις επί τόπου https://www.dei.gr/el/simeia-eksypiretisis/ Αν δεν έχεις λογαριασμό elpedison, πρέπει να έχεις αντίγραφο σύμβασης με την ΕΔΑ. Αν το έχεις πετάξει, στείλε mail στο [email protected] και ζήτα ψηφιακό αντίγραφο. Τη 3η σελίδα χρειάζεσαι που γράφει Αντίγραφο Σύμβασης με το Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου. Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά: - Ταυτότητα (ή ταυτότητες και εξουσιοδότηση) - Αποδεικτικό ακινήτου (Ε9 ή μισθωτήριο). - Φωτογραφία μετρητή με ανοιχτό πορτάκι, να φαίνονται και οι σωληνώσεις εντός του κουτιού Ευχαριστώ πολύ. Το site για τα ραντεβού δουλεύει σε σένα; Σε μένα βγάζει σφάλμα...
rose from hell Δημοσ. Δευτέρα στις 10:30 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:30 πμ Σε καταστημα δεη σημερα απο benefit σε myhome gas control η υπάλληλος μου ειπε θα πάρεις το κατοσταρικο 2
berny Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Έπαιξε κάποιο ρόλο σε πόσο καιρό έληγε το benefit? Γιατί σε μενα ειπαν οτι δεν το δικαιούμαι οταν πηγα να ρωτήσω σε καταστήμα και ειδαν οτι είχα 7 μήνες στο benefit
rose from hell Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Ιανουάριο 2024 απο myhome gas control σε benefit ειχα παρει και τα 50
gkaram Δημοσ. Δευτέρα στις 11:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:21 πμ Στις 14/11/2024 στις 1:54 ΜΜ, thermaikos4 είπε ΖενιΘ Gas Home Direct https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-direct/ Μηνιαίο Πάγιο: Πεντε ευρώ. Τελική Τιμή Προμήθειας (€/kWh) 0.041 (ή 0,038 σε συνδυασμο με ρευμα) Σταθερο, χωρις αναπροσαρμογη TTF, χωρις συνδρομη, δωδεκαμηνο συμβολαιο χωρις ρητρα αποχωρησης Noμίζω λέει ΑΠΟ 0.041 και δεν είναι σταθερή τιμή. Δεν ξερω αν το βλέπεις κάπου για σταθερή 12μηνη τιμή στο 0.041
The_Judas Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:33 πμ "Στη Χρέωση Ενέργειας δεν εφαρμόζεται Αναπροσαρμογή TTF" . Αυτό γράφει στους όρους. Αυτό που δεν γράφει είναι για πόσο καιρό δεσμεύεται η εταιρεία να το δίνει με αυτή την τιμή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 πμ Μέλος Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 πμ 23 minutes ago, gkaram said: Noμίζω λέει ΑΠΟ 0.041 και δεν είναι σταθερή τιμή. Δεν ξερω αν το βλέπεις κάπου για σταθερή 12μηνη τιμή στο 0.041 Λέει από 0.038 ώστε να πιάνει και την περίπτωση που δεν έχεις dual με ρεύμα.
vali Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ 40 minutes ago, The_Judas said: "Στη Χρέωση Ενέργειας δεν εφαρμόζεται Αναπροσαρμογή TTF" . Αυτό γράφει στους όρους. Αυτό που δεν γράφει είναι για πόσο καιρό δεσμεύεται η εταιρεία να το δίνει με αυτή την τιμή. Αν δεν γράφει σημαίνει για όλη την διάρκεια του συμβολαιου
maravra Δημοσ. Δευτέρα στις 12:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:34 μμ Το σταθερό της zenith είναι στο 0.041 και της ΔΕΗ στο 0.45 είναι όντως συμφεροτερο της zenith;
janus5555 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:54 μμ ρε παιδιά η ΔΕΗ δε μου έχει στείλει ακόμα λογαριασμό για το αέριο από τον Ιούνιο, τους έκανα αίτημα να ρωτήσω τί γίνεται και με κάλεσαν για να εξηγήσουν ότι δεν είναι εκείνοι υπεύθυνοι αλλά η ΕΔΑ που τους δίνει τις ενδείξεις και να μιλήσω μαζί τους. Απ' τη σκύλα στη χάρυβδη. Είναι έτσι; Spoiler εντωμεταξύ έχω κάνει αίτημα για αλλαγή στον κάτοχο της γραμμής και στο πρόγραμμα, από benefit το πήγα control, ως ημερομηνία αλλαγής φαίνεται η 31/10 αλλά ενημέρωση για την αλλαγή επίσημα έγινε στις 6/11 γιατί μέχρι τότε ζητούσαν δικαιολογητικά. Η γραμμή δεν έχει αλλάξει κάτοχο, στην εφαρμογή της ΔΕΗ φαίνεται ο παλιός, δεν έχει βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός και όταν τους λέω αν θα πάρω πίστωση 50 ή 100€ λένε μα αφού το αίτημα έγινε οκτώβριο, 50 θα πάρεις..
thermaikos4 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ 26 λεπτά πριν, maravra είπε Το σταθερό της zenith είναι στο 0.041 και της ΔΕΗ στο 0.45 είναι όντως συμφεροτερο της zenith; Της ΔΕΗ ειναι πιο φθηνο επειδη εχει τα 100 ευρω πιστωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα