ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 07:41 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:41 μμ 14 minutes ago, johnnyman said: Είναι σίγουρο αυτό 100%; Έχει επιβεβαιωθεί απο αλλα μέλη? Σε μερικούς πρόσφατα δεν έδωσαν δώρο που έκαναν μεταφορά από benefit. Διάβασε προηγούμενες σελίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ 3 ώρες πριν, johnnyman είπε Δηλαδή και σε εμάς που το benefit λήγει τον γενναρη μπορούμε να πάμε από τώρα σε control κ να πάρουμε 100 ευρω? Σε εμένα που πήγα από benefit σε control δεν μου πιστωθηκε το ποσό. Οπότε είτε διαπραγματεύεσαι με τον υπάλληλο ότι θα φύγεις για άλλη εταιρεία και θα επιστρεψεις ΔΕΗ οπότε για να σε κρατήσουν σου λένε σου δίνουμε το 100 ευρώ (το έκανε κάποιος άλλος εδώ στο forum) είτε πας αλλού και γυρίζεις Δεη πριν λήξει η προσφορά είτε κάνεις την αλλαγή χωρις διαπραγμάτευση αν δεν σε νοιάζει το 100ευρω. 1 ώρα πριν, teopanta1 είπε Αυτο δεν μπορώ να υπολογίσω όταν π.χ έχουμε 0,045 kw πόσο θα βγει τελική τιμή κιλοβατώρας μαζί με όλα τα άλλα; Δεν μπορεί να το πει γιατί πρέπει να γνωρίζει κι άλλα στοιχεία τα οποία δεν τα έχει. Εσύ δες πόσο πλήρωνες την kwh πριν και πόσο θα την πληρώνεις στο νέο πρόγραμμα που θες να πας. Κοίταξε και το πάγιο που προσφέρει το προγραμμα. Αν σε συμφέρει τότε προχωράς στην αλλαγή. Διαφορετικά μένεις εκεί που είσαι. Τωρα στον λογαριασμό θα εχεις κι άλλα πόσα (ρυθμιζόμενες, ΦΠΑ και διάφορες αλλες χρεωσεις). Δηλαδή πάντα θα έχεις μια προσαύξηση πάνω σε αυτό που έχεις υπολογίσει (πάγιο + (kwh x Price)) όπου και να πας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nafpliotis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:15 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bomberogr είπε σε αυτό το πρόγραμμα είμαι, αλλά δεν κατάλαβα και πολύα να σου πω την αλήθεια μπορείς να μου επεξηγήσεις; ευχαριστώ εκ προτέρων. Στην πρώτη στήλη είναι το πάγιο ανά μήνα. Στην δεύτερη, η αρχική τιμή ανά kWh. Στην 3η, η τιμή με την έκπτωση 45%. Στην 4η η τιμή με έκπτωση 50%, δηλ. 5% επιπλέον που δίνεται μετά από παραμονή στο πρόγραμμα πέραν των 9 μηνών,. Στην ιστοσελίδα (πιό κάτω) θα βρεις επίσης σύνδεσμο για να δεις τους ειδικούς όρους του προγράμματος. Αυτό όμως που δεν μ' αρέσει είναι ότι δεν αναφέρεται με βάση ποιόν τύπο υπολογίζεται κάθε μήνα η αρχική τιμή σε συνάρτηση με την τιμή χονδρικής (TTF). Αυτό, όπως διαπίστωσα είναι πολύ συνηθισμένο. Πουλάνε γουρούνι στο σακί... Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:31 μμ από Nafpliotis Ημιτελής ανάρτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 μμ 3 ώρες πριν, bomberogr είπε σε αυτό το πρόγραμμα είμαι, αλλά δεν κατάλαβα και πολύα να σου πω την αλήθεια μπορείς να μου επεξηγήσεις; ευχαριστώ εκ προτέρων. Είσαι σε κυμαινόμενο πρόγραμμα. Η τιμή της kwh μεταβάλλεται κάθε μήνα. Θα πληρώνεις όσο καις κάθε μήνα επί την αντίστοιχη τιμή για τον μηνα. Δηλαδή kwh x 0,04942 ή kwh που έκαψες x 0,04493 για τον Νοέμβριο (αν εισαι ήδη στο προγραμμα για 9 μήνες). Θα προσθέσεις σε αυτά το πάγιο που είναι σταθερό κάθε μήνα 3,4 + εξτρα πόσο (ρυθμιζόμενες χρεώσεις, φπα κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akicskou Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 μμ Καλησπέρα είμαι στην εταιρεία φυσικού αερίου και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο. Προς ΗΡΩΝ με έκοβα αλλά διάβασα διαφορά ενδιαφέροντα πράγματα στο τοπίκ για κάποια δωράκια. Τι μου προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 μμ 1 λεπτό πριν, akicskou είπε Καλησπέρα είμαι στην εταιρεία φυσικού αερίου και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο. Προς ΗΡΩΝ με έκοβα αλλά διάβασα διαφορά ενδιαφέροντα πράγματα στο τοπίκ για κάποια δωράκια. Τι μου προτείνετε; Η ΔΕΗ δίνει 100 ευρώ σε νέο πελάτη στο σταθερό της gas control πρόγραμμα. Η τιμή της kwh είναι στα 0,045/kwh με 5 ευρώ πάγιο. Αυτό το σταθερό είναι αξιοπρεπές αν δεν ενδιαφέρεσαι για πολλές μετακινήσεις τους κρύους μήνες. Τα κυμαινόμενα προγράμματα δεν τα έχω ψαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akicskou Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ 8 λεπτά πριν, ioio είπε Η ΔΕΗ δίνει 100 ευρώ σε νέο πελάτη στο σταθερό της gas control πρόγραμμα. Η τιμή της kwh είναι στα 0,045/kwh με 5 ευρώ πάγιο. Αυτό το σταθερό είναι αξιοπρεπές αν δεν ενδιαφέρεσαι για πολλές μετακινήσεις τους κρύους μήνες. Τα κυμαινόμενα προγράμματα δεν τα έχω ψαξει. Γνώμη για ΗΡΩΝ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Περρυ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Σχετικά με τη ZENITH. Εκανα αίτηση πριν 25 μέρες στο "Power Home Smart Night - "PROMO -40% 8.2024"και ακόμη περιμένω. Δεν υπάρχει χρέος στον παλιό πάροχο. Μου έστειλαν ένα συμβόλαιο, τους έγραψα ότι συμφωνώ, μου έκαναν τηλ ανάγνωση των όρων, είπα συμφωνώ. Μετά 2 εβδομάδες μου είπαν να περιμένω να στείλει η ΔΕΔΗΕ καταμέτρηση. Πηρα στη ΔΕΔΗΕ και είπαν ότι δεν έχουν αίτημα για καταμέτρηση από ΖΕΝΙΤΗ και αλλαγή παρόχου, και με έχουν ακομη στον παλιό πάραχο ΔΕΗ. Στη ΖΕΝΙΤΗ μετά 22 μέρες μου είπαν ότι το συμβόλαιο ισχύει από την ημέρα της αποδοχής και να περιμένω, μπορεί να καθυστερήσει 40 μέρες! Είναι κανείς άλλος που να έχει τέτοιο θέμα με αλλαγή παρόχου, μετά 25 μέρες να μην ξέρει αν έχει κάνει αλλαγή παρόχου; Ιδιαίτερα με τη ΖΕΝΙΤΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioboni Δημοσ. Δευτέρα στις 11:34 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:34 μμ με όλα μέσα πάγια κλπ πόσο βγαίνει περίπου ανά κυβικό; αναλογικά με τους δικούς σας λογαριασμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marinna Δημοσ. Τρίτη στις 12:11 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:11 πμ 56 λεπτά πριν, Περρυ είπε Σχετικά με τη ZENITH. Εκανα αίτηση πριν 25 μέρες στο "Power Home Smart Night - "PROMO -40% 8.2024"και ακόμη περιμένω. Δεν υπάρχει χρέος στον παλιό πάροχο. Μου έστειλαν ένα συμβόλαιο, τους έγραψα ότι συμφωνώ, μου έκαναν τηλ ανάγνωση των όρων, είπα συμφωνώ. Μετά 2 εβδομάδες μου είπαν να περιμένω να στείλει η ΔΕΔΗΕ καταμέτρηση. Πηρα στη ΔΕΔΗΕ και είπαν ότι δεν έχουν αίτημα για καταμέτρηση από ΖΕΝΙΤΗ και αλλαγή παρόχου, και με έχουν ακομη στον παλιό πάραχο ΔΕΗ. Στη ΖΕΝΙΤΗ μετά 22 μέρες μου είπαν ότι το συμβόλαιο ισχύει από την ημέρα της αποδοχής και να περιμένω, μπορεί να καθυστερήσει 40 μέρες! Είναι κανείς άλλος που να έχει τέτοιο θέμα με αλλαγή παρόχου, μετά 25 μέρες να μην ξέρει αν έχει κάνει αλλαγή παρόχου; Ιδιαίτερα με τη ΖΕΝΙΤΗ; γράφεις σε λάθος θέμα, πήγαινέ το στους εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 πμ 7 ώρες πριν, akicskou είπε Γνώμη για ΗΡΩΝ; Δεν θα πήγαινα. Δεν ξέρεις τι θα χρεώσει κάθε μήνα. Αν ομως έπρεπε υποχρεωτικά να ήμουν στον Ήρωνα, ανάμεσα στο gas pass και gas max home, νομίζω θα επέλεγα το 1ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 πμ 2 hours ago, ioio said: Δεν θα πήγαινα. Δεν ξέρεις τι θα χρεώσει κάθε μήνα. Αν ομως έπρεπε υποχρεωτικά να ήμουν στον Ήρωνα, ανάμεσα στο gas pass και gas max home, νομίζω θα επέλεγα το 1ο. Σε κανένα απ'τα τα δυο. Το gas pass το δώρο είναι "παγίδα" γιατί πρέπει να κάτσεις 1 χρόνο. Αν φύγεις νωρίτερα το επιστρέφεις. Οπότε είσαι παγιδευμενος 1 χρόνο, χωρίς να ξέρεις τι μηνιαίες τιμές θα ανακοινώσουν. Το Gas Max συμφέρει όταν οι τιμές που ανακοινώνουν είναι χαμηλότερες απ'τις τιμές των άλλων παρόχων. Μέχρι και Οκτώβριο ήταν ΟΚ... για Νοέμβριο δε συμφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ζήτησα αλλαγή σε benefit απο control,και μου έστειλαν το benefit με 50€ δώρο,και μηδεν εγγύηση, πώς γίνεται αυτό εφόσον δεν υπάρχουν ούτε στο site αυτοί οι όροι? έχει κάποιος άλλος πάρει 50ε για αλλαγή σε benefit? Επεξ/σία Τρίτη στις 09:36 πμ από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. Τρίτη στις 09:42 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:42 πμ 3 λεπτά πριν, scarface5323 είπε Καλημέρα, ζήτησα αλλαγή σε benefit απο control,και μου έστειλαν το benefit με 50€ δώρο,και μηδεν εγγύηση, πώς γίνεται αυτό εφόσον δεν υπάρχουν ούτε στο site αυτοί οι όροι? έχει κάποιος άλλος πάρει 50ε για αλλαγή σε benefit? Εμενα σε τηλεφωνική επικοινωνία για αλλαγή από benefit σε control μου είπε ότι θα πιστωσουν το 100 αρικο την ρώτησα 3 φορές κατά την διάρκεια που ηχογραφουσαν την συνομηλια. Ίδωμεν τη θα γίνει. Η αλλαγή έγινε στης 11/11/24 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ 2 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Εμενα σε τηλεφωνική επικοινωνία για αλλαγή από benefit σε control μου είπε ότι θα πιστωσουν το 100 αρικο την ρώτησα 3 φορές κατά την διάρκεια που ηχογραφουσαν την συνομηλια. Ίδωμεν τη θα γίνει. Η αλλαγή έγινε στης 11/11/24 αυτό είναι κάπως φυσιολογικό δεδομένου οτι παντα στο control δίνανε το δώρο, σε benefit όμως ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα