PedroG Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:45 μμ 1 ώρα πριν, vali είπε Της προτεργιας συμφέρει αν κάψεις πάνω από 10.000 kwh την χρονια. Φυσικά αν σου δώσει ξανά δωρο η ΔΕΗ δεν υπάρχει δίλημμα. ευχαριστω 0.42 e μου το αφηνει τελικα οποτε το δωρο αδωρο αφου εχω διπλασιο παγιο 9,9 καλυτερα my gas benefit δεη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marinna Δημοσ. Τρίτη στις 08:47 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:47 μμ Έχω γονείς και πεθερούς στην ελπέντισον και ακόμη έχουν πιστωτικό κανά 80ρι ο καθένας. Αν κάνει λίγο κρύο βέβαια θα αρχίσουν να το καίνε και κανονικά σε λιγότερο από μήνα παίζει να το φάνε. Θέλω να τους πάω ΔΕΗ control αλλά δεν θυμάμαι από ποια ημέρα μετράει η αλλαγή τελικά, από τη μέρα της αίτησης ή από τη μέρα που ολοκληρώνεται, καθώς αυτά απέχουν δύο βδομάδες τουλάχιστον. Κοινώς να κάνω σε λίγο την αλλαγή πιστεύοντας πως μέχρι να ολοκληρωθεί θα έχουν φάει το υπόλοιπο της ελπέντισον ή να το αφήσω για τέλη Νοεμβρίου, πριν την εκπνοή της προσφοράς της ΔΕΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:39 μμ 1 hour ago, marinna said: Έχω γονείς και πεθερούς στην ελπέντισον και ακόμη έχουν πιστωτικό κανά 80ρι ο καθένας. Αν κάνει λίγο κρύο βέβαια θα αρχίσουν να το καίνε και κανονικά σε λιγότερο από μήνα παίζει να το φάνε. Θέλω να τους πάω ΔΕΗ control αλλά δεν θυμάμαι από ποια ημέρα μετράει η αλλαγή τελικά, από τη μέρα της αίτησης ή από τη μέρα που ολοκληρώνεται, καθώς αυτά απέχουν δύο βδομάδες τουλάχιστον. Κοινώς να κάνω σε λίγο την αλλαγή πιστεύοντας πως μέχρι να ολοκληρωθεί θα έχουν φάει το υπόλοιπο της ελπέντισον ή να το αφήσω για τέλη Νοεμβρίου, πριν την εκπνοή της προσφοράς της ΔΕΗ; H εκπροσώπηση ξεκινάει από τότε που πάρει μέτρηση η ΕΔΑ (ως και 8 εργάσιμες σε αναλογικούς μετρητές). Από τότε μετράει ο 1 χρόνος της σύμβασης. Ανεξάρτητα όμως πότε θα γίνει η αλλαγή, ισχύει η τιμή στην οποία έχεις υπογράψει. Όσο για την Elpedison μπορείς να φύγεις και να πάρεις τα λεφτά σε IBAN... ούτως η άλλως δε το βλεπω να γυρνάμε πίσω. Εμένα βγήκε -20 ο τελικός ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΕΣ - Αντίγραφο.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ Share Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ Και εγω ετσι θα κινηθω 99%. Ελεγα να εξαντλησω το πιστωτικο+εγγυηση στην ελπε και ας ηταν ελαφρως ακριβοτερο, αλλα τωρα με το 100ρικο συν φτηνοτερη τιμη (0,45 αντι 0,55 που ειχα κλεισει) μεχρι τελος Νοεμβρη, με αναγκαζει να στραφω εκει αμεσα. Θα εχω τελικο υπολογιζω -70Ε αλλα και τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Είχα το φυσικό αέριο στο gas benefit στο όνομα της μητέρας μου. - Δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός από τον Ιούνιο, περιμένω! Είμαι ο μόνος;; - Έκανα αίτηση να έρθει στο όνομά μου και να πάω στο control, να πάρω και το 50, από 25 Οκτώβρη. Ακόμα και τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί, δυο βδομάδες μπρος πίσω ζητάνε δικαιολογητικά. - Αφού δεν έχει ολοκληρωθεί πήρα τηλέφωνο σήμερα να δω αν φαίνεται η αλλαγή και αν αφού ακόμα δεν ολοκληρώθηκε, θα μου δώσουν ως νέο πελάτη, 50€ ή 100€. Φαίνομαι λέει πελάτης από 31/10, η αλλαγή λέει ότι ολοκληρώθηκε προχθές που έστειλα κάποια ακόμα δικαιολογητικά.......Η τηλεφωνήτρια είπε ότι θα το σημειώσει , υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παρόμοιες κτλ κτλ. Μπορώ να κάνω κάτι, τύπου υπαναχώρηση, για να σιγουρέψω τα 100€? Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από janus5555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 hour ago, janus5555 said: Μπορώ να κάνω κάτι, τύπου υπαναχώρηση, για να σιγουρέψω τα 100€? Άμα θες να ρισκάρεις να σου κόψουν το αέριο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
econmis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στις 5/11/2024 στις 10:04 ΠΜ, PedroG είπε ειμαι ηδη my gas benefit εχοντας λαβει επιδοτηση 50 ευρω μπορω να μπω στο προγραμμα του Control ??? μου εχει δωσει ηφη η PROTERGIA φθηνοτερη τιμη στα 0.039/ KW αλλα με 9,9 ευρω παγιο αντι 5 που ειναι η DEH!! τι ακουτε για PROTERGIA??? Μυ προτεργια 0.039 η κιλοβατωρα με 10 ευρω παγιο ΔΕΗ 0,045 με 5 ευρω παγιο! Στο site της ΔΕΗ βλέπω το control στα 0,0051. Κάνω κάτι λάθος ή απλά ανέβηκε η τιμή του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 11 minutes ago, econmis said: Στο site της ΔΕΗ βλέπω το control στα 0,0051. Κάνω κάτι λάθος ή απλά ανέβηκε η τιμή του; Mάλλον έχει κρατήσει ο browser σου παλιά cookies και σου εμφανίζει τη παλιά σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ekrepali είπε Mάλλον έχει κρατήσει ο browser σου παλιά cookies και σου εμφανίζει τη παλιά σελίδα. Επιβεβαιώνω και από δικό μου browser, 0,045 είναι. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Trapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα