ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 08:26 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:26 μμ 1 minute ago, nikos121 said: τα 100 ειναι στον 1ο λογαριασμο? Φευγεις όποτε θες χωρις ποινη? Βλεπω για 12 μηνη διαρκεια... Nαι Ναι Όχι Τα έγραψα χτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Σάββατο στις 10:54 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:54 μμ 7 ώρες πριν, tollisth είπε Ο μήνας που εκανες την αλλαγή ήταν και ο μήνας του λογαριασμού? Άλλαξα μέσα στον Οκτώβριο κι ο λογαριασμός αφορούσε και κάποιες μέρες του Οκτωβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 πμ (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2024 στις 8:48 ΠΜ, ekrepali είπε Όσοι είστε ΗΡΩΝ μαζέψτε άμεσα τα μπογαλάκια σας... η συμβαση μου για το pass(που εβαλαν ακομη πιο υψηλες χρεωσεις) κλεινει δωδεκαμηνο 13 Δεκεμβριου. αν φυγω τωρα θα πρεπει να επιστρεψω το 150αρι... πφφφφ. (τελικα, αυτη η εταιρεια ειναι "μανουλα" στα τυρακια) Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:58 πμ από thermaikos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 πμ My gas benefit κλεινω 10 μηνες παιδια....πηρα οτι ηταν να παρω....που παω μετα απο εδω τι λετε τι προτεινετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:21 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:21 μμ 2 hours ago, thermaikos4 said: η συμβαση μου για το pass(που εβαλαν ακομη πιο υψηλες χρεωσεις) κλεινει δωδεκαμηνο 13 Δεκεμβριου. αν φυγω τωρα θα πρεπει να επιστρεψω το 150αρι... πφφφφ. (τελικα, αυτη η εταιρεια ειναι "μανουλα" στα τυρακια) Πως μας πετσοκοψε ετσι...και που να χειμωνιασει. Εγω την ειχα κανει 27/12/2023 αρα νομιζω μπορω να φυγω. Που παμε λετε? Προτιμω να παω ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_^ThEo^_ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:16 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:16 μμ Off topic: Γνωρίζει κάποιος πως ανοίγουμε τον εξωτερικό μετρητή του σπιτιού ώστε να δούμε τις μετρήσεις; Θέλει κλειδί που δεν έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donmitsos10 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:20 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:20 μμ Καλησπέρα. Έχω ΔΕΗ gas benefit που λήγει τέλος του μήνα και ΔΕΗ home online που λήγει αρχές Δεκέμβρη. Σκέφτομαι για dual energy zenith σταθερά και τα 2. Υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε σταθερό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ 3 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Off topic: Γνωρίζει κάποιος πως ανοίγουμε τον εξωτερικό μετρητή του σπιτιού ώστε να δούμε τις μετρήσεις; Θέλει κλειδί που δεν έχω. Spoiler Θέλει κλειδί τέτοιου τύπου https://www.skroutz.gr/s/23938530/Tactix-Polykleido-Polymorfiko-Stayrou-340904.html Ανάλογα τον μετρητή μετα για να δεις την ένδειξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Δευτέρα στις 05:45 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:45 μμ 27 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Off topic: Γνωρίζει κάποιος πως ανοίγουμε τον εξωτερικό μετρητή του σπιτιού ώστε να δούμε τις μετρήσεις; Θέλει κλειδί που δεν έχω. Νομίζω αν πάρεις και την ΕΔΑ μπορεί να σου δώσει. Απλά δεν ξέρω πόσο γρήγοροι ειναι. Αλλιώς αγοράζεις όπως σου είπε ο tollisth. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4NIKOS1986 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:18 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:18 μμ Με ληγμένο gas control θα προλάβουμε να αλλάξουμε πάροχο και να ξαναγυρίσουμε μέχρι 30/11/24 για να πάρουμε το 100€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:49 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:49 μμ 2 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε Καλησπέρα. Έχω ΔΕΗ gas benefit που λήγει τέλος του μήνα και ΔΕΗ home online που λήγει αρχές Δεκέμβρη. Σκέφτομαι για dual energy zenith σταθερά και τα 2. Υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε σταθερό? Σε παρόμοια σκέψη είμαι & εγώ μιας & σε εμένα λήγουν τα προγράμματα ρεύματος + αεριου που έχω στην ΔΕΗ.. Για Ζενιθ σκέφτομαι & εγώ αλλά αναμένω πληροφόρηση απο τους πιο "ψαγμένους" στο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stagkia Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:15 πμ 5 ώρες πριν, g_kor06 είπε Σε παρόμοια σκέψη είμαι & εγώ μιας & σε εμένα λήγουν τα προγράμματα ρεύματος + αεριου που έχω στην ΔΕΗ.. Για Ζενιθ σκέφτομαι & εγώ αλλά αναμένω πληροφόρηση απο τους πιο "ψαγμένους" στο forum και γιατί δεν κοιτάτε για Myhome gas control που δίνει και 100Ε? ή αναφέρεται σε νέους πελάτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 πμ Μόλις μίλησα με το 8009001000 της δεη και η κοπέλα μου ειπε οτι αν κάνουμε αλλαγή απο benefit σε control δεν θα πάρω ουτε 100 ουτε 50 ευρώ.. λεει οτι ειναι για νέους πελάτες μονο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 πμ Στις 31/10/2024 στις 3:27 ΜΜ, EchiDNA είπε TTF Νοεμβρίου 0,040338 Άρα για το μήνα Νοέμβριο όσοι έχουν Benefit θα το πληρώσουν: 1,03 X 0,040338 + 0,004 = 0,045548 Λίγο παραπάνω από το Control το οποίο έχει σταθερή τιμή 0,045 ειμαι ηδη my gas benefit εχοντας λαβει επιδοτηση 50 ευρω μπορω να μπω στο προγραμμα του Control ??? μου εχει δωσει ηφη η PROTERGIA φθηνοτερη τιμη στα 0.039/ KW αλλα με 9,9 ευρω παγιο αντι 5 που ειναι η DEH!! τι ακουτε για PROTERGIA??? Μυ προτεργια 0.039 η κιλοβατωρα με 10 ευρω παγιο ΔΕΗ 0,045 με 5 ευρω παγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:42 πμ 1 hour ago, PedroG said: Μυ προτεργια 0.039 η κιλοβατωρα με 10 ευρω παγιο ΔΕΗ 0,045 με 5 ευρω παγιο! Της προτεργιας συμφέρει αν κάψεις πάνω από 10.000 kwh την χρονια. Φυσικά αν σου δώσει ξανά δωρο η ΔΕΗ δεν υπάρχει δίλημμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα