Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι Φυσικού Αερίου και οικονομικά πακέτα v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, nikos121 said:

τα 100 ειναι στον 1ο λογαριασμο?

Φευγεις όποτε θες χωρις ποινη? Βλεπω για 12 μηνη διαρκεια... 

Nαι

Ναι

Όχι

Τα έγραψα χτες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, tollisth είπε

Ο μήνας που εκανες την αλλαγή ήταν και ο μήνας του λογαριασμού?

Άλλαξα μέσα στον Οκτώβριο κι ο λογαριασμός αφορούσε και κάποιες μέρες του Οκτωβρίου. 

Στις 2/11/2024 στις 8:48 ΠΜ, ekrepali είπε

Όσοι είστε ΗΡΩΝ μαζέψτε άμεσα τα μπογαλάκια σας...

3.jpg.67004c601c412211ef12608496325935.jpg

:angry: η συμβαση μου για το pass(που εβαλαν ακομη πιο υψηλες χρεωσεις) κλεινει δωδεκαμηνο 13 Δεκεμβριου.

αν φυγω τωρα θα πρεπει  να επιστρεψω το 150αρι... πφφφφ. (τελικα, αυτη η εταιρεια ειναι "μανουλα" στα τυρακια)

Επεξ/σία από thermaikos4

2 hours ago, thermaikos4 said:

:angry: η συμβαση μου για το pass(που εβαλαν ακομη πιο υψηλες χρεωσεις) κλεινει δωδεκαμηνο 13 Δεκεμβριου.

αν φυγω τωρα θα πρεπει  να επιστρεψω το 150αρι... πφφφφ. (τελικα, αυτη η εταιρεια ειναι "μανουλα" στα τυρακια)

Πως μας πετσοκοψε ετσι...και που να χειμωνιασει. Εγω την ειχα κανει 27/12/2023 αρα νομιζω μπορω να φυγω.

Που παμε λετε? Προτιμω να παω ΔΕΗ

Καλησπέρα. Έχω ΔΕΗ gas benefit που λήγει τέλος του μήνα και ΔΕΗ home online που λήγει αρχές Δεκέμβρη. Σκέφτομαι για dual energy zenith σταθερά και τα 2. Υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε σταθερό?

3 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Off topic: Γνωρίζει κάποιος πως ανοίγουμε τον εξωτερικό μετρητή του σπιτιού ώστε να δούμε τις μετρήσεις; Θέλει κλειδί που δεν έχω.

Spoiler

Θέλει κλειδί τέτοιου τύπου 

https://www.skroutz.gr/s/23938530/Tactix-Polykleido-Polymorfiko-Stayrou-340904.html 

Ανάλογα τον μετρητή μετα για να δεις την ένδειξη 

• Like 1

27 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Off topic: Γνωρίζει κάποιος πως ανοίγουμε τον εξωτερικό μετρητή του σπιτιού ώστε να δούμε τις μετρήσεις; Θέλει κλειδί που δεν έχω.

Νομίζω αν πάρεις και την ΕΔΑ μπορεί να σου δώσει. Απλά δεν ξέρω πόσο γρήγοροι ειναι. Αλλιώς αγοράζεις όπως σου είπε ο tollisth.

• Like 1

2 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Καλησπέρα. Έχω ΔΕΗ gas benefit που λήγει τέλος του μήνα και ΔΕΗ home online που λήγει αρχές Δεκέμβρη. Σκέφτομαι για dual energy zenith σταθερά και τα 2. Υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε σταθερό?

Σε παρόμοια σκέψη είμαι & εγώ μιας & σε εμένα λήγουν τα προγράμματα ρεύματος + αεριου που έχω στην ΔΕΗ..

Για Ζενιθ σκέφτομαι & εγώ αλλά αναμένω πληροφόρηση απο τους πιο "ψαγμένους" στο forum

5 ώρες πριν, g_kor06 είπε

Σε παρόμοια σκέψη είμαι & εγώ μιας & σε εμένα λήγουν τα προγράμματα ρεύματος + αεριου που έχω στην ΔΕΗ..

Για Ζενιθ σκέφτομαι & εγώ αλλά αναμένω πληροφόρηση απο τους πιο "ψαγμένους" στο forum

και γιατί δεν κοιτάτε για Myhome gas control που δίνει και 100Ε?

ή αναφέρεται σε νέους πελάτες?

Μόλις μίλησα με το 8009001000 της δεη και η κοπέλα μου ειπε οτι αν κάνουμε αλλαγή απο benefit σε control  δεν θα πάρω ουτε 100 ουτε 50 ευρώ.. λεει οτι ειναι για νέους πελάτες μονο

• Like 3

Στις 31/10/2024 στις 3:27 ΜΜ, EchiDNA είπε

TTF Νοεμβρίου 0,040338

Άρα για το μήνα Νοέμβριο όσοι έχουν Benefit θα το πληρώσουν: 1,03 X 0,040338 + 0,004 = 0,045548

Λίγο παραπάνω από το Control το οποίο έχει σταθερή τιμή 0,045

ειμαι ηδη my gas benefit εχοντας λαβει επιδοτηση 50 ευρω μπορω να μπω στο προγραμμα του Control ???

μου εχει δωσει ηφη η PROTERGIA φθηνοτερη τιμη στα 0.039/ KW αλλα με 9,9 ευρω παγιο αντι 5 που ειναι η DEH!! 

τι ακουτε για PROTERGIA???

Μυ προτεργια 0.039 η κιλοβατωρα με 10 ευρω παγιο 

ΔΕΗ 0,045 με 5 ευρω παγιο!

1 hour ago, PedroG said:

Μυ προτεργια 0.039 η κιλοβατωρα με 10 ευρω παγιο 

ΔΕΗ 0,045 με 5 ευρω παγιο!

Της προτεργιας συμφέρει αν κάψεις πάνω από 10.000 kwh την χρονια. Φυσικά αν σου δώσει ξανά δωρο η ΔΕΗ δεν υπάρχει δίλημμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...