kostakiss Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου On 27/07/2024 at 14:17, ekrepali said: Αυτό το ξέρουμε. Το θέμα είναι αν πιστώνουν και 2η φορά ή όχι; Διότι στο αέριο υπάρχει όρος που λέει ότι το δώρο μπαίνει 1 φορά ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ και παροχής (ο ΗΚΑΣΠ παραμένει ίδιο). Εμένα τη 2η φορά δεν μου το έβαλαν το 50άρικο. Έχω χρόνια που είμαι στο gas control, να πάω ηρων για το 50€ η δεν αξίζει πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariakalaitzo Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε Elpedison με πιστωτικό τα 120 ευρώ από 5/2024 με ρεύμα επίσης σε Elpedison. Ακόμη φυσικά υπάρχει πιστωτικός γύρω στα 100 ευρώ στο αέριο. Δεδομένου ότι θα λείπω στο εξωτερικό μέχρι 2/2025 και δε θα λειτουργήσει καθόλου το αέριο τον χειμώνα , τι πιστεύετε ότι είναι πιο συμφέρον? Μεταφορά στον Ηρών για τα 50 ευρώ; Δεν είχα ξανά το αέριο σε Ηρών. Παλιά ημουν ΔΕΗ. Υπάρχει καμία συμφέρουσα λύση με χαμηλό πάγιο και δώρο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 hours ago, kostakiss said: Έχω χρόνια που είμαι στο gas control, να πάω ηρων για το 50€ η δεν αξίζει πλέον? Τράβα... για καλοκαίρι ειδικά συμφέρει. 50 ευρώ τζάμπα ζεστό νερό. Και μετά μπορεί να συμφέρει το Gas Max... πέρυσι είχαν φτηνές τιμές σε σχέση με τους άλλους. Αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις αρχές κάθε μήνα τις τιμές. Πχ 1/8 ανακοινώνουν τις τιμές που θα ισχύουν τον Αύγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 16 hours ago, ekrepali said: Τράβα... για καλοκαίρι ειδικά συμφέρει. 50 ευρώ τζάμπα ζεστό νερό. Και μετά μπορεί να συμφέρει το Gas Max... πέρυσι είχαν φτηνές τιμές σε σχέση με τους άλλους. Αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις αρχές κάθε μήνα τις τιμές. Πχ 1/8 ανακοινώνουν τις τιμές που θα ισχύουν τον Αύγουστο Ξέρουμε αν στο ίδιο account μπορώ να έχω δύο διαφορετικές παροχές αλλά διαφορετικό αφμ κ να μην έχω θέμα με τα 50€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_81 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Στις 3/7/2024 στις 6:02 ΜΜ, ekrepali είπε Μόνο αν πατήσεις 3 φορές το κόκκινο "άρνηση" στο myrae αναλαμβάνει ο μεσολαβητής. Εσένα που δεν έχει απαντήσει ο πάροχος, δεν υπάρχει καν κουμπί πράσινο η κόκκινο. Ακόμα κι αν φτάσει στο μεσολαβητή είναι στη κρίση του αν θα αναλάβει την υπόθεση η όχι. Για διάφορες κάτω των 100 ευρώ δεν αναλαμβάνει. Για το δικό σου θέμα δε γνωρίζω. Στο Συνήγορος του καταναλωτή μπορείς να κάνεις καταγγελία, αλλά υπάρχει πεδίο σου σε ρωτάει αν έχεις απευθυνθεί σε άλλη ανεξάρτητη αρχή. Οπότε δε μπορείς να πεις ψέματα... θα γράψεις ότι έχεις ανοίξει αίτημα στο myrae και δεν έχεις λάβει απάντηση. Από κει και πέρα δε ξέρω αν θα μεσολαβήσει ο ΣΤΚ αν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στο myrae. Mια άλλη λύση είναι να ανοίξεις νέα αίτηση στο myrae με αιτιολογία τη " Καθυστέρηση ανταπόκρισης από το πάροχο". Δε ξέρω αν αυτό θα τους συγκλονίσει. Δικαστικως μόνο μπορεί να αποζημιωθείς ηθικά, οπότε υπολόγιζε κάνα 600αρι για δικαστικά έξοδα συν πιθανά έξοδα για εφετείο κι αν δικαιωθείς θα τα πάρεις πίσω. Μετά από 1.5 μήνα μου απάντησε επιτέλους η ελπε. Μια μπαρουφα βέβαια τίποτα σημαντικό πέντε λέξεις για συστημικό πρόβλημα. Μου στείλανε 2Χ20 δώροεπιταγές για παμπλικ να μου χρυσωσουν το χάπι. Έχουμε καμία συμβουλή τι να κάνω; Να πατήσω το κόκκινο και να περιμένω πάλι κάνα μήνα (τι να ζητήσω και τι θα κερδίσω όμως δεν ξέρω) η να πάνε να κουρεύονται και να πατήσω το πράσινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 56 minutes ago, nick_81 said: Μετά από 1.5 μήνα μου απάντησε επιτέλους η ελπε. Μια μπαρουφα βέβαια τίποτα σημαντικό πέντε λέξεις για συστημικό πρόβλημα. Μου στείλανε 2Χ20 δώροεπιταγές για παμπλικ να μου χρυσωσουν το χάπι. Έχουμε καμία συμβουλή τι να κάνω; Να πατήσω το κόκκινο και να περιμένω πάλι κάνα μήνα (τι να ζητήσω και τι θα κερδίσω όμως δεν ξέρω) η να πάνε να κουρεύονται και να πατήσω το πράσινο; Θα πατουσα πράσινο, δύσκολο να κερδίσεις κάτι παραπάνω αν το τραβήξεις μέσω ΣΤΚ κλπ. Τα public έχουν καλές τιμές στα μελάνια XL, αν ψάχνεις κάτι καλό ώστε να μη σπαταλήσεις τα 100 ευρώ τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_81 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, ekrepali είπε Θα πατουσα πράσινο, δύσκολο να κερδίσεις κάτι παραπάνω αν το τραβήξεις μέσω ΣΤΚ κλπ. Τα public έχουν καλές τιμές στα μελάνια XL, αν ψάχνεις κάτι καλό ώστε να μη σπαταλήσεις τα 100 ευρώ τζάμπα. Αυτό θα κάνω μάλλον. 40 δώσανε πάντως για όλη αυτή την ταλαιπωρία οι τσιπιδες όχι 100. Ο ΗΡΩΝ δίνει ξεχωριστό 50αρικο μέσω e-contract στο αέριο αν πας ταυτόχρονα και ρεύμα μαζί σύνολο δηλαδή 100 η μόνο ένα και για τα 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 31 minutes ago, nick_81 said: Αυτό θα κάνω μάλλον. 40 δώσανε πάντως για όλη αυτή την ταλαιπωρία οι τσιπιδες όχι 100. Ο ΗΡΩΝ δίνει ξεχωριστό 50αρικο μέσω e-contract στο αέριο αν πας ταυτόχρονα και ρεύμα μαζί σύνολο δηλαδή 100 η μόνο ένα και για τα 2; Nαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conne Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλημέρα σας. Έχω σταθερό στην ΔΕΗ αέριο που λήγει σε 2 μήνες.Διαβασα ότι δεν θα έχω ρήτρα αποχώρησης αν φύγω πλέον.Αλλα η ΔΕΗ μου είπε ότι ο νόμος βγήκε 22/12/23 και δεν ισχιει για μένα. Τελικά θα έχω ρήτρα αν φύγω η οχι. Ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soholis Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλημέρα . Μου ήρθε λογαριασμός Μαίου-Ιουνίου με μηδενική κατανάλωση 27€ δηλαδή 13,5 τον μήνα . Είμαι ΔΕΗ με πάγιο 5 ευρώ . Είναι εντάξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsouk92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Στις 1/8/2024 στις 6:50 ΜΜ, ekrepali είπε Nαι Καλησπέρα, για να πάρουμε τα δύο 50€ θα πρέπει να κάνουμε την αίτηση συνδυαστικά και για τα δύο; Ή θα πρέπει να κάνω δύο χωριστές αιτήσεις. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 minute ago, giannistsouk92 said: Καλησπέρα, για να πάρουμε τα δύο 50€ θα πρέπει να κάνουμε την αίτηση συνδυαστικά και για τα δύο; Ή θα πρέπει να κάνω δύο χωριστές αιτήσεις. Σας ευχαριστώ Είτε ταυτόχρονα, είτε με μέρες διαφορά δεν έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsouk92 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Είτε ταυτόχρονα, είτε με μέρες διαφορά δεν έχει σημασία. Ευχαριστώ πάρα πολύ.καλο σας βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Στην ελπεντισον αν βαλεις παγια εντολη επιστρέφεται η εγγύηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 23 hours ago, soholis said: Καλημέρα . Μου ήρθε λογαριασμός Μαίου-Ιουνίου με μηδενική κατανάλωση 27€ δηλαδή 13,5 τον μήνα . Είμαι ΔΕΗ με πάγιο 5 ευρώ . Είναι εντάξει ? Αυτό ποιος μπορεί να σου το πει αν δεν έχεις ανεβάσει την ανάλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα