energy52 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Βγηκε και σε μενα ο πρωτος λογαριασμος απο Ηρων..εχει μεσα κανονικα το 50αρι δωρο εγγραφης κι επισης βλεπω πως ο συντελεστης δυναμικοτητας που λεγαμε εγινε 53,21 απο 66,90 που με χρεωνε η Ελπε! Πιστωτικος 40 ευρω, καλη φαση😁
teopanta1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Έχω να πάρω λογαριασμό από ΔΕΗ από τον 7/24 έχει πάρει κάποιος μέρα από εκείνο το διάστημα;
liakosx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Έχω να πάρω λογαριασμό από ΔΕΗ από τον 7/24 έχει πάρει κάποιος μέρα από εκείνο το διάστημα; 20/6 είχε βγει εκκαθαριστικός 20 ευρώ και ο επόμενος ήρθε 23/10 πιστωτικός 9 ευρώ (δεν είναι διαθέσιμος όμως ακόμα για προβολή να δω γιατί είναι πιστωτικός) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 17 minutes ago, teopanta1 said: Έχω να πάρω λογαριασμό από ΔΕΗ από τον 7/24 έχει πάρει κάποιος μέρα από εκείνο το διάστημα; 17/10 έγινε η μέτρηση σε μένα, λογικά αυτή τη βδομάδα θα μου σκάσει. 1
stagkia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 ομάδα είχα κάνει στον ηρωνα συνδέσεις σε αέριο και ρεύμα όταν μπήκαμε οικογενειακος στο σπίτι τον Ιούνιο. αέριο: gas max home και ρεύμα yellow free. παίζει κάτι άλλο αυτό το διάστημα για να τα αλλάξω?
dimnikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα πήρα τρεις φορές τηλέφωνο στη ΔΕΗ σε διαφορετικό υπάλληλο για να ρωτήσω αν κάνω αλλαγή από το gas benefit στο control αν θα πάρω τα 50,00 και με απάντησαν αρνητικά μόνο για νέους είπανε εσείς έχετε άλλη ενημέρωση;
moon1821 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 H zenith συνεχίζει τη βλακεια μόλις την κανείς απο εκει για αλλού σου στέλνει μήνυμά για να κατεβασεις τελικό λογαριασμο και αν εκείνη την ωρα πινεις καφέ και πας μετα απο 1-2 ωρες δεν ξερω ακριβώς, εγώ μπηκα μετα απο 3 ωρες δεν βρισκεις τιποτα στο λογαριασμό σου ,ουτε τον τελευταίο ουτε προηγούμενους Ξέρει κανένας πολυ παλαιο προγραμμα Τ2 αν διναμε εγγύηση και ποσο.
ioio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimnikos είπε Καλησπέρα πήρα τρεις φορές τηλέφωνο στη ΔΕΗ σε διαφορετικό υπάλληλο για να ρωτήσω αν κάνω αλλαγή από το gas benefit στο control αν θα πάρω τα 50,00 και με απάντησαν αρνητικά μόνο για νέους είπανε εσείς έχετε άλλη ενημέρωση; Σε μερικούς έχουν πει ότι το δικαιούνται. Μένει να δούμε στους λογαριασμούς που θα βγουν... Περιμένω έναν σε λίγες μέρες. Μόλις τον πάρω, θα ενημερώσω εδώ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2024 από ioio 1
stagkia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 18 ώρες πριν, stagkia είπε ομάδα είχα κάνει στον ηρωνα συνδέσεις σε αέριο και ρεύμα όταν μπήκαμε οικογενειακος στο σπίτι τον Ιούνιο. αέριο: gas max home και ρεύμα yellow free. παίζει κάτι άλλο αυτό το διάστημα για να τα αλλάξω? Παιδιά παλιά υπήρχε και ένα εξελάκι με παρόχους κλπ, οπως και μια άλλη συνομιλία για το ρεύμα αλλά δεν την βρίσκω, έχει κλειδώσει; μια δώσει κάποιος τα φώτα για το τι να κοιτάξω σε αεριο και αν είναι εφικτό και σε ρεύμα ;
ioio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 51 λεπτά πριν, stagkia είπε Παιδιά παλιά υπήρχε και ένα εξελάκι με παρόχους κλπ, οπως και μια άλλη συνομιλία για το ρεύμα αλλά δεν την βρίσκω, έχει κλειδώσει; μια δώσει κάποιος τα φώτα για το τι να κοιτάξω σε αεριο και αν είναι εφικτό και σε ρεύμα ; Για το ρευμα θα πας εδώ Τα excel πλέον δεν θα τα βρεις σε αυτό υο forum. 1
stagkia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, ioio είπε Για το ρευμα θα πας εδώ Τα excel πλέον δεν θα τα βρεις σε αυτό υο forum. Σε ευχαριστώ, υπάρχουν σε άλλο forum ή παπαλα γενικά τα excel? για αεριο μιας που είμαστε στο κατάλληλο φόρουμ τι να κοίταζα? μιας που δεν είμαι και τόσο τουρίστας (όπως θυμάμαι απο το παλιό φόρουμ) να κλειδώσω κάπου για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
ioio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, stagkia είπε Σε ευχαριστώ, υπάρχουν σε άλλο forum ή παπαλα γενικά τα excel? για αεριο μιας που είμαστε στο κατάλληλο φόρουμ τι να κοίταζα? μιας που δεν είμαι και τόσο τουρίστας (όπως θυμάμαι απο το παλιό φόρουμ) να κλειδώσω κάπου για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. 1ο ερώτημα Ναι 2ο ερώτημα Δες της ΔΕΗ το σταθερό gas control. Θα τσιμπήσεις και 50ρικο αν πας από άλλη εταιρεία. Η προσφορά είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
NikosRocknRolla Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, ioio είπε 1ο ερώτημα Ναι 2ο ερώτημα Δες της ΔΕΗ το σταθερό gas control. Θα τσιμπήσεις και 50ρικο αν πας από άλλη εταιρεία. Η προσφορά είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Επειδή έχω πολύ καιρό να μπω στο θέμα του αερίου. Τι έγινε; Πάει το Excel του φίλου κορακιου;;; 😱 Μας είχε ανοίξει τα μάτια τόσα χρόνια και μας έσωσε από πολλά.
kxtsao Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 έκανα χθες τηλεφωνικά αλλαγή από μπένεφιτ σε κοντρόλ και μου είπε πρώτον, ότι είναι χωρίς δέσμευση χρονική και ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να μεταβώ στο μπένεφιτ χωρίς επιβάρυνση και δεύτερον ότι στον πρώτο λογαριασμό θα έχω 50€ μπόνους 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Βγήκε χθες λογαριασμός από ΔΕΗ, καταμέτρηση 17/10 όπως είχα γράψει τις προάλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα