Dogtor21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Εγω για το ρευμα το εκανα online, πολυ ευκολη διαδικασια και εγινε αμεσα. Ελπιζω να ειναι ετσι και στο αεριο. Αέριο online δεν γίνεται... ακόμη τουλάχιστον Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει να φανεί η παροχή στην εφαρμογή της ΔΕΗ? Από ΕΔΑ μου είπαν ότι έχει ολοκληρωθεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokas10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πήρε κάποιος τα 50 ευρώ για μετάβαση από benefit σε control; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από kokas10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaram Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Σε περίπτωση που αποχωρήσουμε από κοντρόλ της ΔΕΗ υπάρχει κάποια ρήτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, gkaram είπε Καλησπέρα. Σε περίπτωση που αποχωρήσουμε από κοντρόλ της ΔΕΗ υπάρχει κάποια ρήτρα; οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gkaram είπε Καλησπέρα. Σε περίπτωση που αποχωρήσουμε από κοντρόλ της ΔΕΗ υπάρχει κάποια ρήτρα; εσωτερικα σε ΔΕΗ προς benefit κατα 99% οχι, αν πας σε αλλη εταιρεια μαλλον ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, The_Judas είπε εσωτερικα σε ΔΕΗ προς benefit κατα 99% οχι, αν πας σε αλλη εταιρεια μαλλον ναι. Δεν υπάρχει ρήτρα στο αέριο περί νόμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ev_trantos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, kokas10 είπε Πήρε κάποιος τα 50 ευρώ για μετάβαση από benefit σε control; Χθες έκανα την αλλαγή μέσω τηλεφώνου και με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος ότι σίγουρα θα τα πάρω στον πρώτο λογαριασμό. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη όταν θα έχω νεότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Περρυ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Στις 23/10/2024 στις 12:48 ΠΜ, vali είπε Ήταν οι γονείς μου τότε. Τα τήρησε. Δεν θέλω να το πιστέψω ότι το έκανε και η ZENITH !!! Ξέρω ότι το έκανε η ΔΕΗ, αλλά η ELPEDISON και πολλοί άλλοι δεν τα τήρησαν, εγκληματικά παράνομα!!! Θα σε παρακαλούσα να σιγουρευτείς ότι τα τήρησε η ZENITH !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Το θυμάμαι πολύ καλά φίλε μου. Ήμουν στον ηρων, που με είχε γδάρει, και ψαχνομουν για σταθερό στη ΔΕΗ. Όταν είδα τους λογαριασμούς των γονιών μου δεν πίστευα πόσο φτηνά πληρωναν. Είχαν 24μηνο συμβόλαιο και όταν έγινε η μεγάλη αύξηση των τιμών είχαν 5-6 μήνες υπόλοιπο. Όταν έληξε τους πήγα στο σταθερό της ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 43.6 Σημερα το αεριο μπας να παμε για σταθερο της δεη control ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Να περάσει το τριήμερο τώρα και αν παραμένει σε τέτοιες τιμές , εγώ θα πάω σε control. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsouk92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας, είμαι στο πρόγραμμα του Ήρωνα και βγήκε ο πρώτος λογαριασμός οποίος έχει αυτήν τη μορφή. Είχα τα 50€ δώρο εγγραφής και βγήκε ένας λογαριασμός για μία μόνο ημέρα και χρέωση μόνο λοιπές χρεώσεις για την ΕΔΑ. Τι ακριβώς είναι αυτό; Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, giannistsouk92 είπε Καλησπέρα σας, είμαι στο πρόγραμμα του Ήρωνα και βγήκε ο πρώτος λογαριασμός οποίος έχει αυτήν τη μορφή. Είχα τα 50€ δώρο εγγραφής και βγήκε ένας λογαριασμός για μία μόνο ημέρα και χρέωση μόνο λοιπές χρεώσεις για την ΕΔΑ. Τι ακριβώς είναι αυτό; Σας ευχαριστώ. Εγγύηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannistsouk92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι μου βγάζει αυτό εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, giannistsouk92 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι μου βγάζει αυτό εδω Δεν γνωρίζω τι είναι αυτές οι επικουρικές χρεώσεις ΕΔΑ αλλά με μία πρόχειρη ματιά στους περσινούς λογαριασμούς μου στον ΉΡΩΝ στο δεύτερο λογαριασμό με είχαν χρεώσει και εμένα ένα αντίστοιχο ποσό...(Μια φορά τουλάχιστον) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από Dogtor21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα