Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι Φυσικού Αερίου και οικονομικά πακέτα v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, lordvec είπε

Πότε στο είπε αυτό; Αρχές του μήνα μου είχαν πει και εμένα ότι δεν το δικαιούμαστε σε τέτοια αλλαγή, αλλά περιμένουν σχετική ενημέρωση μήπως αυτό αλλαξει. Προχθές μου είπαν το παίρνουμε. 

7/10 μου το είπαν.  Μακάρι να αλλάξει και να το πάρουμε. Περιμένω τέλος μήνα να βγει ο λογαριασμός και σας λέω αν τελικά μου πιστωθεί μια κι έκανα την αλλαγή στο control στις 13/10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μέσα στη βδομάδα άλλαξα το παλιό control της ΔΕΗ με το καινούργιο, μου είπαν ότι 99% θα πάρω και τα 50Ε (τα είχα πάρει και στο πρώτο control)

• Like 2

3 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Έχω benefit και λήγει τέλη Νοέμβρη. Η τιμή του σταθερού είναι καλή; Λέτε να προχωρήσω προς σταθερό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; 

Η τιμή του control είναι λίγο χαμηλότερη από την αντίστοιχη της περυσινής σεζόν από 0.051 σε 0.045 και 5 ευρώ πάγιο κάθε μήνα.

Η προσφορά από την ΔΕΗ είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου και δεν ξέρουμε αν θα πάρει παράταση.

Τώρα εσύ αποφασίζεις.

• Like 3

4 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Έχω benefit και λήγει τέλη Νοέμβρη. Η τιμή του σταθερού είναι καλή; Λέτε να προχωρήσω προς σταθερό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; 

αυτο το ερωτημα τιθεται συνεχως

Κανε με προφητη να σε κανω πλουσιο ειναι η απαντηση

Πες μου αν θα βομβαρδισουν εγκαταστασεις πετρελαιου/αεριου οι Ισραηλινοι και πως θα απαντησουν οι Ιρανοι

Για εμενα αξιζει το ρισκο να παρεις σταθερο και ας πληρωσεις παραπανω τελικα

• Like 3

Επειδη εκανα σημερα το dual της ZENITH με το -40%. Αξιζει το τιμολόγιο του προγράμματος για το φυσικό αέριο με τις εκπτώσεις και τα -5% ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Στο 0,045 του control πόσο βγαίνει τελική τιμή kw με όλα τα περιφερειακά που βάζουν; 

παγιο + https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/

"Τι περιλαμβάνεται στις Διάφορες Χρεώσεις (Φόροι & Τέλη);"

Επεξ/σία από alefther

Καλησπερα! Ειμαι και εγω να γυρισω σε σταθερο ΔΕΗ μετα απο χρονια σε τριτους με κρυφες χρεωσεις κλπ.. υπαρχει καποιο πακετο dual απο τη δεη μιας και εχω παει ηδη εκει το ρευμα ή συμφερει να κανω σταθερο τωρα να παρω και το 50ρικο; Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

Καλησπερα! Ειμαι και εγω να γυρισω σε σταθερο ΔΕΗ μετα απο χρονια σε τριτους με κρυφες χρεωσεις κλπ.. υπαρχει καποιο πακετο dual απο τη δεη μιας και εχω παει ηδη εκει το ρευμα ?

DUAL ρευμα και αεριο πακετο σε ΔΕΗ? Οχι (δυστηχώς).

Επεξ/σία από Walternet
  • Like 1

3 hours ago, Περρυ said:

Ξέρει κανείς για τη ZENITH;

Αν κατά το 2ο 6μηνο του 2021, η ZENITH τήρησε τα συμβόλαια με σταθερή τιμή, και δεν τα ακύρωσε όπως η ELPEDISON και άλλοι;

Ήταν οι γονείς μου τότε. Τα τήρησε.

1 ώρα πριν, georgio.georgio είπε

Καλημέρα. Για μεταφορά παροχής στη ΔΕΗ προτείνετε τηλεφωνικά ή σε κατάστημα; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Εγω για το ρευμα το εκανα online, πολυ ευκολη διαδικασια και εγινε αμεσα. Ελπιζω να ειναι ετσι και στο αεριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...