sveltos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εμένα τελειώνει το Control της ΔΕΗ σύντομα και σκέφτομαι τα προγράμματα της ΗΡΩΝ που αν κάνεις τους υπολογισμούς βάσει ιστορικών στοιχείων είναι πολύ καλή η τιμή που δίνει ΑΝ βέβαια ισχύουν όλες αυτές οι εκπτώσεις που έχει με 45% κλπ. Επίσης από ότι βλέπω δεν υπάρχει και δέσμευση καμία. Έχει κανείς εμπειρία με ΗΡΩΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, sveltos said: ΑΝ βέβαια ισχύουν όλες αυτές οι εκπτώσεις που έχει με 45% κλπ. Εικονικές είναι οι εκπτώσεις που κάνει. Η αρχική τιμή είναι συνήθως παραφουσκομενη και δεν βασίζεται στο TTF αλλά σε πόσα μας λείπουν αυτό το μήνα. Είχα πάει πριν αρκετό καιρό στον ηρων, είχε τιμή καλύτερη σχεδόν από όλους, άρχισαν να ανέβαινουν οι τιμές και ενώ σχεδόν όλοι ειχαν την kwh κάτω απο 10 λεπτά ο Ήρων την πήγε στα 20 και με 45% έκπτωση έβγαινε 11. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από vali 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iiiiii Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, vali είπε Εικονικές είναι οι εκπτώσεις που κάνει. Η αρχική τιμή είναι συνήθως παραφουσκομενη και δεν βασίζεται στο TTF αλλά σε πόσα μας λείπουν αυτό το μήνα. Είχα πάει πριν αρκετό καιρό στον ηρων, είχε τιμή καλύτερη σχεδόν από όλους, άρχισαν να ανέβαινουν οι τιμές και ενώ σχεδόν όλοι ειχαν την kwh κάτω απο 10 λεπτά ο Ήρων την πήγε στα 20 και με 45% έκπτωση έβγαινε 11. Και εγώ παρόμοια εμπειρία είχα με τον Ήρων. Ήμουν πελάτης τους για 4 χρόνια, και δε θα επιστρέψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 46 minutes ago, vali said: Εικονικές είναι οι εκπτώσεις που κάνει. Η αρχική τιμή είναι συνήθως παραφουσκομενη και δεν βασίζεται στο TTF αλλά σε πόσα μας λείπουν αυτό το μήνα. Είχα πάει πριν αρκετό καιρό στον ηρων, είχε τιμή καλύτερη σχεδόν από όλους, άρχισαν να ανέβαινουν οι τιμές και ενώ σχεδόν όλοι ειχαν την kwh κάτω απο 10 λεπτά ο Ήρων την πήγε στα 20 και με 45% έκπτωση έβγαινε 11. Πάντως συγκρίνοντας τις τιμές 12/23 - 10/24 με τις τιμές του ΔΕΗ GasBenefit, το λες και ελαφρώς φθηνότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 48 minutes ago, teo_3 said: Πάντως συγκρίνοντας τις τιμές 12/23 - 10/24 με τις τιμές του ΔΕΗ GasBenefit, το λες και ελαφρώς φθηνότερο. Αυτή ήταν μια περίοδο με σχετικά χαμηλές τιμές. Αν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές ο Ήρων θα είναι ο πρώτος που θα το ανεβασει. Προσωπικά θα πήγαινα στο Gas control. Είναι αρκετά καλή τιμή για σταθερό αν λάβουμε υπόψιν που είναι τώρα τα κυμενομενα. Η λογική λέει ότι για τους επομενους 5-6 μήνες η τιμή θα αυξηθεί(εκτός και αν δεν κάνει χειμώνα, αλλά αν δεν κάνει χειμώνα δεν μας νοιάζει γιατί δεν θα κάψουμε).Επειδή ο φίλος είναι ήδη στο control ας κάνει ένα πέρασμα από Ήρων ή άλλο πάροχο και να ξαναγυρίσει control για το 50αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo_3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 9 minutes ago, vali said: Αυτή ήταν μια περίοδο με σχετικά χαμηλές τιμές. Αν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές ο Ήρων θα είναι ο πρώτος που θα το ανεβασει. Προσωπικά θα πήγαινα στο Gas control. Είναι αρκετά καλή τιμή για σταθερό αν λάβουμε υπόψιν που είναι τώρα τα κυμενομενα. Η λογική λέει ότι για τους επομενους 5-6 μήνες η τιμή θα αυξηθεί(εκτός και αν δεν κάνει χειμώνα, αλλά αν δεν κάνει χειμώνα δεν μας νοιάζει γιατί δεν θα κάψουμε).Επειδή ο φίλος είναι ήδη στο control ας κάνει ένα πέρασμα από Ήρων ή άλλο πάροχο και να ξαναγυρίσει control για το 50αρικο. Κοίτα, με βάση τα περυσινά, το GasBenefit έπαιξε απο 0,05221€/0,051394 για Νοέμβριο-Δεκέμβριο αλλά μετά απο Γενάρη έπεσε στα 0,041743€/Kwh και στη συνέχεια εως και 0,033€. Λογικά για αυτούς τους μήνες βολεύει το GasControl στα 0,045€ αλλά μετά αλλαγή. Αυτά με βάση τα περυσινά δεδομένα, φέτος ποιος ξέρει, μέχρι στιγμής πάλι καλοκαίρι έχουμε. Αλλά για τον Ήρων δείχνει ελαφρώς χαμηλότερες τιμές απο το GasBenefit. Και εγώ την έκανα τη μετάβαση για το 50ευρο. Είδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εχει καποιος μελετήσει το παρακάτω πρόγραμμα της protergia για το ρεύμα 0,115 €/kWh για το φυσικό αέριο 0,0399 €/kWh Απόλυτος συνδυασμός σταθερά για 1 χρόνο https://www.protergia.gr/spiti/revma-kai-fysiko-aerio/power-plus-gas/ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από libera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, libera είπε Καλησπέρα, εχει καποιος μελετήσει το παρακάτω πρόγραμμα της protergia για το ρεύμα 0,115 €/kWh για το φυσικό αέριο 0,0399 €/kWh Απόλυτος συνδυασμός σταθερά για 1 χρόνο https://www.protergia.gr/spiti/revma-kai-fysiko-aerio/power-plus-gas/ Με 20€ πάγια... ακριβά..σαν τιμή αερίου σκέτη είναι καλή αλλά θέλει συνδυασμό με ρεύμα αλλιώς είναι σχεδόν σαν τα περισσότερα σταθερά που κυκλοφορούν..στο ρεύμα υπάρχουν και καλύτερα.. τώρα για κάποιον που δεν ψάχνεται ίσως είναι μια επιλογή Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Dogtor21 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Πλήρωσα το αέριο στη ΔΕΗ 6 μέρες μετά την ημερομηνία εξόφλησης γιατί το παρέλειψα Ξέρετε πότε θα εμφανιστεί στο site η πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Πλήρωσα το αέριο στη ΔΕΗ 6 μέρες μετά την ημερομηνία εξόφλησης γιατί το παρέλειψα Ξέρετε πότε θα εμφανιστεί στο site η πληρωμή; Δυο ήμερες κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 14/10/2024 at 13:28, Dogtor21 said: Ερώτηση... έχει και η ΔΕΗ όρο αν έχεις πάρει το 50€ στην παροχή αερίου ότι δεν το ξανά παίρνεις (όπως πχ ο ΉΡΩΝ)? Χτες μου είπαν τηλεφωνικά ότι όποιος από κυμαινόμενο πάει σε σταθερό παίρνει 50ρικο. Είμαι σε σταθερό που λήγει σε λίγες μέρες. Μου είπαν άσε να λήξει, γυρνάς αυτόματα στο κυμαινόμενο και πας πάλι σε σταθερό και παίρνεις τα 50. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Άρα από άλλη εταιρεία, τι διάολο, θα στο δώσουν. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από lordvec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, lordvec είπε Χτες μου είπαν τηλεφωνικά ότι όποιος από κυμαινόμενο πάει σε σταθερό παίρνει 50ρικο. Είμαι σε σταθερό που λήγει σε λίγες μέρες. Μου είπαν άσε να λήξει, γυρνάς αυτόματα στο κυμαινόμενο και πας πάλι σε σταθερό και παίρνεις τα 50. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Άρα από άλλη εταιρεία, τι διάολο, θα στο δώσουν. Πάντως εμένα η υπάλληλος από κυμαινόμενο benefit σε σταθερό control είπε ότι δεν το δικαιούμαι. Είδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 4 hours ago, ioio said: Πάντως εμένα η υπάλληλος από κυμαινόμενο benefit σε σταθερό control είπε ότι δεν το δικαιούμαι. Είδωμεν... Πότε στο είπε αυτό; Αρχές του μήνα μου είχαν πει και εμένα ότι δεν το δικαιούμαστε σε τέτοια αλλαγή, αλλά περιμένουν σχετική ενημέρωση μήπως αυτό αλλαξει. Προχθές μου είπαν το παίρνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εγώ περισυ το Φεβρουαριο σε τρεις παροχές γνωστών που έχω αναλάβει, λόγω της ηλικίας τους, να τους αλλάξω πρόγραμμα από control σε benefit η υπάλληλος μου είχε πει ότι δεν δικαιούνται πενηνταρικο, το οποίο παρεμπιπτόντως το είχαν πάρει όλοι όταν μπήκαν στο control. Παρόλα αυτά σε 2 από τις 3 παροχές ξαναδωσαν το πενηνταρικο. Το γιατί δεν δώσανε και στην τρίτη δεν το έψαξα μην τυχον και πάρουν πίσω τα πενηνταρικο από τις άλλες δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 10:44 ΜΜ, Dogtor21 είπε Με 20€ πάγια... ακριβά..σαν τιμή αερίου σκέτη είναι καλή αλλά θέλει συνδυασμό με ρεύμα αλλιώς είναι σχεδόν σαν τα περισσότερα σταθερά που κυκλοφορούν..στο ρεύμα υπάρχουν και καλύτερα.. τώρα για κάποιον που δεν ψάχνεται ίσως είναι μια επιλογή οντως ειναι βαρυ το παγιο για να αξιζει το ρισκο,ενω οι τιμες ειναι καλες (για σταθερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα