Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι Φυσικού Αερίου και οικονομικά πακέτα v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, The_Judas said:

Η αρχική τιμή πανάκριβη.

Το πώς βγάζουν την αρχική τιμή δε θα το μάθουμε ποτέ... είναι trade secret. Υποτίθεται λογοδοτούν στη ΡΑΕ, κι όλα μια χαρά.

1 hour ago, The_Judas said:

Με την έκπτωση και το χαμηλό πάγιο είναι καλά.

Αυτό είναι σήμερα το πιο φθηνό πρόγραμμα;

Ναι. Το θετικό είναι ότι (υποτίθεται) γνωρίζουμε τη τιμή που θα πληρώσουμε τον επόμενο μήνα. Και λέω υποτίθεται γιατί αν καθυστερούν 10 μέρες την ανακοίνωση και η ΕΔΑ κάνει 10 μέρες να έρθει για επιτόπια σε αίτημα αλλαγής παρόχου... δε προλαβαίνει κάποιος να φύγει εγκαίρως αν βαρέσουν στο ψαχνό.

Εγώ έκανα παράπονα στο myrae, κι αν αργήσουν πάλι να ανακοινώσουν τιμές τον άλλο μήνα... θα συνεχίσω να ανοίγω αιτήματα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα. Μόλις μετακόμισα σε σπίτι ιδιοκτησίας Κινέζου το οποίο το διαχειρίζεται ελληνική εταιρεία. 

Ζήτησα έναν παλιό λογαριασμό φυσικού αερίου αλλά μου είπαν δεν υπάρχει. Μου έδωσαν απλά τον αριθμό ΗΚΑΣΠ. Μπορώ να κάνω συμβόλαιο μόνο με αυτόν τον αριθμό ή χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό; 

22 minutes ago, fotodv7 said:

Καλησπέρα. Μόλις μετακόμισα σε σπίτι ιδιοκτησίας Κινέζου το οποίο το διαχειρίζεται ελληνική εταιρεία. 

Ζήτησα έναν παλιό λογαριασμό φυσικού αερίου αλλά μου είπαν δεν υπάρχει. Μου έδωσαν απλά τον αριθμό ΗΚΑΣΠ. Μπορώ να κάνω συμβόλαιο μόνο με αυτόν τον αριθμό ή χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό; 

Όλοι ζητάνε λογαριασμό ή αντίγραφο σύμβασης της ΕΔΑ

• Thanks 2

Καλημέρα σας! Πόσο καιρό κάνει να έρθει τεχνικός της εδα (Θεσσαλονίκη) για να ενεργοποιήσει την παροχη; Μου είπανε ότι κλείνεις ρςντεβου και έρχεται αλλά πόσο καιρό παίρνει αυτό πάνω κατω; 

Βοηθάει στην επίσπευση της διαδικασίας η εγκυμοσύνη;

13 minutes ago, txcellas said:

Καλημέρα σας! Πόσο καιρό κάνει να έρθει τεχνικός της εδα (Θεσσαλονίκη) για να ενεργοποιήσει την παροχη; Μου είπανε ότι κλείνεις ρςντεβου και έρχεται αλλά πόσο καιρό παίρνει αυτό πάνω κατω; 

Βοηθάει στην επίσπευση της διαδικασίας η εγκυμοσύνη;

Eντός 2 μηνών είναι το ραντεβού, εννοείται ότι λόγω εγκυμοσύνης μπορείτε να ζητήσετε επίσπευση.

Το δωρεάν τηλ είναι το 2310 584 444 , μη παίρνεις το 5ψήφιο και πληρώνεις κερατιάτικα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eντός 2 μηνών είναι το ραντεβού, εννοείται ότι λόγω εγκυμοσύνης μπορείτε να ζητήσετε επίσπευση.

Το δωρεάν τηλ είναι το 2310 584 444 , μη παίρνεις το 5ψήφιο και πληρώνεις κερατιάτικα

Ευχαριστώ! Από Δευτέρα τώρα ετσι; 

Πόσο χρόνο κάνουν να έρθουν γενικότερα; Θέλουν να στείλουμε βεβαίωση εγκυμοσύνης σε κάποιο email η τους αρκεί τηλεφωνικα;

Επεξ/σία από txcellas

57 minutes ago, txcellas said:

Ευχαριστώ! Από Δευτέρα τώρα ετσι; 

Πόσο χρόνο κάνουν να έρθουν γενικότερα; Θέλουν να στείλουμε βεβαίωση εγκυμοσύνης σε κάποιο email η τους αρκεί τηλεφωνικα;

Δε ξέρω λεπτομέρειες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Δε ξέρω λεπτομέρειες.

Εννοείται μέσω mail οι επικοινωνίες σας, ώστε να υπάρχουν αποδεικτικά σε περίπτωση καθυστέρησης και να μην μπορούν να αμφισβητήσουν ότι ενημερώθηκαν.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Δε ξέρω λεπτομέρειες.

Εννοείται μέσω mail οι επικοινωνίες σας, ώστε να υπάρχουν αποδεικτικά σε περίπτωση καθυστέρησης και να μην μπορούν να αμφισβητήσουν ότι ενημερώθηκαν.

Επεξ/σία από Trikala_city
  • Like 1

13 λεπτά πριν, Trikala_city είπε

Ναι ακριβώς! Επειδή δεν έχω ξανακάνει δεν ξέρω τι υθισται να κάνουμε.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη κάνε το εξής. 
1. Καλείς 2310584444 08:00 - 20:00 νομίζω.

2. Όταν τους αναφέρεις εγκυμοσύνη θα σου ζητήσουν κάποια έγγραφα.

3. Τα πας από εκεί για πιο γρήγορα, δεν έχει ουρές κλπ

4. Δεν μας έχεις πει αν είναι πρώτη τροφοδότηση ή επαναενεργοππίηση μετρητή. Πιθανόν να χρειάζονται κάποιες κινήσεις κι από Μηχανικό πέρα από τα 1-3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ ποιο πάροχο να διαλέξω για αεριο.Μόλις εγινε η εγκατάσταση του συστήματος.

Απο ρευμα είμαι στη ΔΕΗ. Συμφερεί κάπου να τα εχω μαζί συνδιαστικά?

Ο μηχανικός που έκανε την εγκατάσταση προτεινε την εταιρία Φυσικο Αεριο (Reumakaiaerio). 

Επεξ/σία από gogosst

4 ώρες πριν, gogosst είπε

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω κ εγώ ποιο πάροχο να διαλέξω για αεριο.Μόλις εγινε η εγκατάσταση του συστήματος.

Απο ρευμα είμαι στη ΔΕΗ. Συμφερεί κάπου να τα εχω μαζί συνδιαστικά?

Ο μηχανικός που έκανε την εγκατάσταση προτεινε την εταιρία Φυσικο Αεριο (Reumakaiaerio). 

Για μένα βάλε σταθερό αέριο ΔΕΗ.

• Like 2

εχω ακομα δυο μηνες για να ολοκληρωθει ο χρονος στο pass του ΗΡΩΝ για να μην επιστρεψω τα 150. Ευτυχως οι τιμες ηταν αρκετα καλες τους προηγουμενους μηνες. Με τις υπαρχουσες προσφορες, μετα τον χρονο θα πηγαινα ΔΕΗ ή ζενιθ που εχει το dual με τα 120.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...