The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Η ζενιθ ειναι χειροτερη στα γραφειοκρατικα... Επισης εδω θεσσαλονικη εχουν 2 καταστηματα με ωραριο 8-3. απλα εχουν πολλους συνεργατες. Η δεη δουλευει 8 με 8 το βραδυ οποτε οτι προβλημα υπαρχει, μπορεις να βγαλεις ακρη. Εδω καναμε αλλαγες απο control σε benefit τοσες φορες χωρις προβλημα. η Ζενιθ θα σε χρεωνε σιγουρα τελος διακοπης. Επισης το σαιτ της ζενιθ ειναι αθλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, babis6969 είπε Καλησπέρα. Θα βάλω αέριο για πρώτη φορά και ψάχνω εταιρία για να κάνω την σύνδεση. Διαβάζοντας τα σχόλια στο σαιτ και ψάχνοντας γενικά μου φάνηκε πως η Δεή και το control με την σημερινή τιμή συμφέρει. Θεωρείτε αξίζει? Επίσης σε συζήτηση που είχα με τον τεχνικό που μου έκανε την εγκατάσταση μου είπε να πάω στη ζενιθ γιατί ειναι η πιο αξιόπιστη εδώ στη Θεσσαλονίκη και είναι καλύτερη στα στα γραφειοκρατικά (χαρτιά, σύνδεση) ποια η άποψη σας. Επειδή δεν έχω ιδέα ποια απο τς δύο θα λέγατε? Δεν ισχύει πλέον η καθυστέρηση, βάλε ΔΕΗ σταθερό με την χαμηλότερη τιμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Θυμήθηκε ο ΗΡΩΝ να ανακοινώσει τιμές με 10 μέρες καθυστέρηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Στις 3/10/2024 στις 4:54 ΜΜ, doll είπε Μόλις εκανα αλλαγή. +50 στον πρώτο λογαριασμό και αλλάζουμε σε benefit αν χρειαστεί. Καλησπέρα, δηλ δίνει η ΔΕΗ κατά τη μετάβαση από benefit σε control τα 50.ευρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, libera είπε Καλησπέρα, δηλ δίνει η ΔΕΗ κατά τη μετάβαση από benefit σε control τα 50.ευρω; Τηλεφωνικά μου είπαν πως όχι καθότι το είχα ήδη πάρει. Ωστόσο προχώρησα στην αλλαγή εν όψει χειμώνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου παιδιά είμαι στο benefit και λήγει στις 10 Νοεμβρίου. Αν κάνω τώρα πριν κλείσει ο Οκτώβρης αλλαγή σε gascontrol θα χρεωθώ για πρόωρη αποχώρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 54 minutes ago, janus5555 said: παιδιά είμαι στο benefit και λήγει στις 10 Νοεμβρίου. Αν κάνω τώρα πριν κλείσει ο Οκτώβρης αλλαγή σε gascontrol θα χρεωθώ για πρόωρη αποχώρηση; Δεν ισχύει πλέον ρητά αποχώρησης στο αέριο, ούτε καν στα σταθερά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Γιατί υπάρχει μια τάση για το control; έχουμε αύξηση στο benefit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Πλησιάζει το benefit την τιμή του control Μένει να δουμε πως θα εξελεγχθεί αν φθάσει στο 43,6 θα είναι η τιμή του control Αν την περάσει θα συμφέρει τότε το control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, tollisth είπε Πλησιάζει το benefit την τιμή του control Μένει να δουμε πως θα εξελεγχθεί αν φθάσει στο 43,6 θα είναι η τιμή του control Αν την περάσει θα συμφέρει τότε το control το control εχει τωρα 0.045 οποτε το benefit θα πρεπει να φτασει 0,04 για να ειναι μια η αλλη.. (1.03x0.04+0.004=0.0452) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, nikosbt είπε το control εχει τωρα 0.045 οποτε το benefit θα πρεπει να φτασει 0,04 για να ειναι μια η αλλη.. (1.03x0.04+0.004=0.0452) Αυτό είπα 1,03χ43,6+0,04=44,948 Μικρή η διάφορα το οριο είναι εκεί πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, tollisth είπε Αυτό είπα 1,03χ43,6+0,04=44,948 Μικρή η διάφορα το οριο είναι εκεί πάντως 1,03χ0,0436+0,004=0,0489 Άρα δεν λες το ιδιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Από 0,039806 TTF (39,806) και πάνω δε συμφέρει το Benefit. 1,03 X 0,039806 + 0,004 = 0,045 Και το πινακάκι με σύγκριση και διαφορές με το Control σε τιμή 0,045 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από EchiDNA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, libera είπε 1,03χ0,0436+0,004=0,0489 Άρα δεν λες το ιδιο 8 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Από 0,039806 TTF (39,806) και πάνω δε συμφέρει το Benefit. 1,03 X 0,039806 + 0,004 = 0,045 Ναι σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Στις 7/10/2024 στις 3:53 ΜΜ, ekrepali είπε Θυμήθηκε ο ΗΡΩΝ να ανακοινώσει τιμές με 10 μέρες καθυστέρηση... Η αρχική τιμή πανάκριβη. Με την έκπτωση και το χαμηλό πάγιο είναι καλά. Αυτό είναι σήμερα το πιο φθηνό πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα