doll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, doll είπε Ναι. Το ρώτησες φιλε μου? Εαν είναι έτσι πάμε για αρχή για 50αρικο κ βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Το 50€ρο για control ανάφερε στην σελίδα τους ότι είναι για νέα συμβόλαια. Δηλαδή αν από benefit που είμαι πάω σε control θεωρούμε νέο συμβούλιο το παίρνω? Επίσης όσοι κάνατε τηλεφωνικά την αλλαγή σας ζήτησαν.τιποτα να στείλετε η να υπογράψετε? Γιατί από control σε benefit τον χειμώνα 2023 που έκανα την αλλαγή δεν ζήτησαν τίποτα, απλά είπα ξανά όλα τα στουμου από την αρχή και μου έστειλαν το νέο συμβόλαιο control. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Τηλεφωνίκά μου το είπαν και περιμένω το συμβόλαιο να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Για νεες εκπροσωπησεις λεει. Δηλαδη αν ειααι ηδη Δεη δεν το παιρνεις. Βεβαια με αυτους ποτε δεν ξερεις. 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Το 50€ρο για control ανάφερε στην σελίδα τους ότι είναι για νέα συμβόλαια. Δηλαδή αν από benefit που είμαι πάω σε control θεωρούμε νέο συμβούλιο το παίρνω? Επίσης όσοι κάνατε τηλεφωνικά την αλλαγή σας ζήτησαν.τιποτα να στείλετε η να υπογράψετε? Γιατί από control σε benefit τον χειμώνα 2023 που έκανα την αλλαγή δεν ζήτησαν τίποτα, απλά είπα ξανά όλα τα στουμου από την αρχή και μου έστειλαν το νέο συμβόλαιο control. Ευχαριστώ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannnis122 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Karanikolis είπε μόλις είδα ότι το πήγε 0,04 Καλησπέρα που το λέει το 0,04 γιατί λήγει και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μας βλέπω πάλι.για.control Οκτώβρη και κατά Φεβρουάριο πάλι benefit. Καρμπον η περσινή χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αυτήν την στιγμή ποια είναι η διαφορά σε τιμές benefit και control; και κάτι άλλο ρε παιδιά έχει να μου έρθει λογαριασμός αερίου από τον 7/2024 ειμαι στο benefit τωρα, συνέβη και σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από teopanta1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου επανέρχομαι στο θέμα για τις αυξημένες ρυθμιζόμενες χρεώσεις και έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον υπεύθυνο φυσικού αερίου της δεη, με διαβεβαίωσε ότι στους επόμενους λογαριασμούς που θα εκδοθούν, η τιμή από 67 θα πέσει στα 53 και κάτι ψιλά, αλλά θα υπάρξει και ένας νέος φόρος που θα χρεώνουν και θα είναι ανάλογα την περιοχή που βρίσκεται ο καθένας. δεν ξέρω αν θα είναι μία η άλλη, δλδ αυτό που θα κερδίσουμε απ την μείωση της ισχύς να το δώσουμε στον καινούριο φόρο. θα δούμε σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trikala_city Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Το 50€ρο για control ανάφερε στην σελίδα τους ότι είναι για νέα συμβόλαια. Δηλαδή αν από benefit που είμαι πάω σε control θεωρούμε νέο συμβούλιο το παίρνω? Επίσης όσοι κάνατε τηλεφωνικά την αλλαγή σας ζήτησαν.τιποτα να στείλετε η να υπογράψετε? Γιατί από control σε benefit τον χειμώνα 2023 που έκανα την αλλαγή δεν ζήτησαν τίποτα, απλά είπα ξανά όλα τα στουμου από την αρχή και μου έστειλαν το νέο συμβόλαιο control. Ευχαριστώ! Λέει νέες εκπροσωπήσεις, όχι νέα συμβόλαια. Κανονικά δεν θα το πάρει κανένας υφιστάμενος πελάτης. Για να σας προλάβω, πέρυσι ήταν αλλιώς, το έδιναν και σε υφιστάμενους πελάτες. Απ' όσο θυμάμαι δεν υπογράφεις τίποτα, γίνεται ηχογράφηση της συνομιλίας. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Trikala_city Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Trikala_city είπε Λέει νέες εκπροσωπήσεις, όχι νέα συμβόλαια. Κανονικά δεν θα το πάρει κανένας υφιστάμενος πελάτης. Νομίζω είναι ξεκάθαρο πράγματι, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών το pdf με τους όρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis6969 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θα βάλω αέριο για πρώτη φορά και ψάχνω εταιρία για να κάνω την σύνδεση. Διαβάζοντας τα σχόλια στο σαιτ και ψάχνοντας γενικά μου φάνηκε πως η Δεή και το control με την σημερινή τιμή συμφέρει. Θεωρείτε αξίζει? Επίσης σε συζήτηση που είχα με τον τεχνικό που μου έκανε την εγκατάσταση μου είπε να πάω στη ζενιθ γιατί ειναι η πιο αξιόπιστη εδώ στη Θεσσαλονίκη και είναι καλύτερη στα στα γραφειοκρατικά (χαρτιά, σύνδεση) ποια η άποψη σας. Επειδή δεν έχω ιδέα ποια απο τς δύο θα λέγατε? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από babis6969 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Η ΔΕΗ γενικά στην οργάνωση έχει ένα θέμα,το οποίο σταδιακά φαίνεται να εξαλείφεται αλλά στη διατήρηση των τιμών είναι πολύ τίμια μέχρι στιγμής Σαν νέος πελάτης στο control θα πάρεις και τα 50€ Επίσης με τα τώρα δεδομένα το control είναι δελεαστικό στην τιμή πού είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μην ακούς χαζομάρες για αξιοπιστία και γραφιοκρατικά, συνήθως αυτά που ακούγονται είναι τα παράπονα και αφορούν όλους τους παρόχους. Ήμουν ζενιθ, πήγα ΔΕΗ και τώρα είμαι πάλι ζενίθ γιατί έκανα dual πρόγραμμα με ρευμα, τα υπολόγισα και είδα ότι συμφέρει η ζενίθ. Στην θέση σου αν δεν έχεις και ρεύμα ζενίθ και δεν μπορείς να υπολογίσεις και πόσο θα κάψεις, θα έλεγα να πας στο control της ΔΕΗ, μιας και έχει την καλύτερη τιμή της αγοράς για σταθερό και με τα 50 ευρώ δώρο στην ουσία μηδενίζεις το πάγιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα