Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι Φυσικού Αερίου και οικονομικά πακέτα v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, desiro είπε

Καλημερα παιδια!! Εκανα πριν 1 μηνα στην elpedison το συνδιαστικο προγραμμα που ειχε για ρευμα κ αεριο με τα 120 ευρω στον πρωτο λογαριασμο!! Βγηκε ο λογαριασμος κ μπηκαν ολα καλα!! Αν ζητησψ να μεταφερθω στο νεο προγραμμα με τη φθηνοτερη χρεωση κ δωρεαν τα παγια του καλοκαιριου, υπαρχρι περιπτωση να εχω καποιο θεμα με τα 120? Υπαρχει καποιο μελος που το δοκιμασε?

Τι θέμα να έχεις? αφού λες ότι τα πήρες τα 120..Το ίδιο ακριβώς έκανα πριν κάνα μήνα, όλα καλά!! 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, saris41 said:

Καλησπερα! Δεν εχω ξαναπάει Ηρων. Μάζι με το ρεύμα συμφέρει να βάλω και το αέριο μαζί ή το αποφεύγουμε; Ευχαριστω!

Αέριο για 50αρικο και φτηνή τιμή gas max συμφέρει. Τσεκαρεις όμως τιμές κάθε μήνα (ανακοινώνουν για τον επόμενο).

Ρευμα συμφερει μόνο κλειδωμένη τιμή για 3μηνι. Δες το άλλο topic.

• Like 1

Είμαι στον ΗΡΩΝ σχεδόν 3 μήνες. Ακόμα οι λογαριασμοί βγαίνουν χωρίς το αρχικό δώρο των 50 ευρώ. Σε επικοινωνία μαζί τους μου λένε θα το δει το αρμόδιο τμήμα και θα το φτιάξει.....αλλά εδώ και 2 μήνες ακόμα το βλέπουν. Τι μπορώ να κάνω;

3 hours ago, t54g05 said:

Είμαι στον ΗΡΩΝ σχεδόν 3 μήνες. Ακόμα οι λογαριασμοί βγαίνουν χωρίς το αρχικό δώρο των 50 ευρώ. Σε επικοινωνία μαζί τους μου λένε θα το δει το αρμόδιο τμήμα και θα το φτιάξει.....αλλά εδώ και 2 μήνες ακόμα το βλέπουν. Τι μπορώ να κάνω;

Μyrae με αιτιολογία --> τη σύμβαση μου --> Tην ενημέρωση που έλαβα για τους όρους της σύμβασης μου.

Επισυνάπτεις τη σύμβαση. Τους γράφεις ότι η σύμβαση λέει 50ευρώ στο 1ο λογαριασμό... ότι έχεις επικοινωνήσει πολλές φορές και δεν έχεις δει ανταπόκριση. Ζήτα να τα πιστώσουν άμεσα με έκτακτο.

• Like 1

Στις 13/7/2024 στις 3:56 ΠΜ, ekrepali είπε

Αέριο για 50αρικο και φτηνή τιμή gas max συμφέρει. Τσεκαρεις όμως τιμές κάθε μήνα (ανακοινώνουν για τον επόμενο).

Ρευμα συμφερει μόνο κλειδωμένη τιμή για 3μηνι. Δες το άλλο topic.

Απο την nrg, έχουμε εικόνα; Υπάρχει καποιο πακέτο που να συμφέρει σε σχέση με ήρων;

Στις 4/7/2024 στις 12:23 ΠΜ, ekrepali είπε

Δεν έχει ρήτρα αποχώρησης το Fix, έχει καταργηθεί... ακόμα και για όσους είχαν υπογράψει τους παλιούς όρους με τη ρήτρα.

Kαι για το Smart επίσης γνωστό ότι το 50άρικο το παίρνουν και νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, το γράφει στους όρους.

Τα 10 ευρώ το μήνα καλά είναι για καλοκαίρι, αλλά θα μπορούσες να πάρεις παραπάνω με τουρισμό σε ΗΡΩΝ (αν δεν έχεις ξαναπάρει 50άρικο) και ΔΕΗ Control

Το control της δεη έχει δεσμευση 12μηνη παραμονή ή οχι;

19 minutes ago, saris41 said:

Απο την nrg, έχουμε εικόνα;

Μην ασχολείσαι

19 minutes ago, saris41 said:

Το control της δεη έχει δεσμευση 12μηνη παραμονή ή οχι;

Τα σταθερά δεν έχουν δέσμευση βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας... και η ΔΕΗ και η Elpedisοn έχουν βγάλει τη ρήτρα απ'τους όρους.

Μόνο η Ζενίθ έχει ακόμα ρήτρα στο σταθερό (παρανόμως) και μην ελπίζετε να δικαιωθείτε μέσω ραε αν φύγετε εντός συμβολαίου. Εδώ τόσο καιρό η ραε πετάει χαρταετό γι'αυτό το θέμα... ο κοράκιος μου'χε πει πως είχε στείλει mail για να τους αναφέρει και δε βρήκε ανταπόκριση.

• Like 1

16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μην ασχολείσαι

Τα σταθερά δεν έχουν δέσμευση βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας... και η ΔΕΗ και η Elpedisοn έχουν βγάλει τη ρήτρα απ'τους όρους.

Μόνο η Ζενίθ έχει ακόμα ρήτρα στο σταθερό (παρανόμως) και μην ελπίζετε να δικαιωθείτε μέσω ραε αν φύγετε εντός συμβολαίου. Εδώ τόσο καιρό η ραε πετάει χαρταετό γι'αυτό το θέμα... ο κοράκιος μου'χε πει πως είχε στείλει mail για να τους αναφέρει και δε βρήκε ανταπόκριση.

Ευχαριστώ. Ζενίθ ούτε δωρεάν! Οκ,  παω τουριστικά δεη κοντρολ για το 50αρικο, καθώς δεν μπορώ να παρω τα 50 του ηρωνα μεσω κοντρακτ( τα έλαβα για το ρεύμα και το σύστημά τους δε μου επιτρέπει πάλι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update : έβγαλα άκρημε ήρωνα . Πιστώνουν κανονικά και στο γκας μαξ πενηντάρικο μέσω κοντρακτ.

Επεξ/σία από saris41
  • Like 1

θέλω να αναφέρω κάτι.....τις τελευταίες ημέρες λόγω μετακόμισης έκανα μια παύση της παροχής αερίου απο το σπίτι που άφησα και μια έναρξη παροχής στο νέο σπίτι.

Δεν παίζει ρόλο ο πάροχος και για αυτό δεν τον αναφέρω.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και τις 2 φορές (κόψιμο / έναρξη αερίου) με πήρε τηλέφωνο ο υπάλληλος απο την ΕΔΑ Θεσσαλονίκης που ήταν στον μετρητή και ευγενέστατα με ρώτησε αν ισχύει η εντολή, δηλ. αν θα προχωρήσει την εργασία κανονικά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ευγένεια τους και η ενημέρωση. Συνήθως ψάχνουμε να βρούμε πότε έγινε, αν έγινε και ποιά η ένδειξη του μετρητή. Ο υπάλληλος με πληροφόρησε και την ένδειξη που έβλεπε και κατέγραψε.

Γενικά και απο την ΕΔΑ Θεσσαλονίκης δεν έχω παράπονο γιατί όποτε επικοινώνησα μαζί τους για απορίες και διαδικαστικά με εξυπηρέτησαν πάντοτε με τον καλύτερο τρόπο.

Να τα λέμε και τα καλά, να τα λέμε....

• Like 2

On 23/07/2024 at 16:56, saris41 said:

Update : έβγαλα άκρημε ήρωνα . Πιστώνουν κανονικά και στο γκας μαξ πενηντάρικο μέσω κοντρακτ.

Αυτό το ξέρουμε. Το θέμα είναι αν πιστώνουν και 2η φορά ή όχι; Διότι στο αέριο υπάρχει όρος που λέει ότι το δώρο μπαίνει 1 φορά ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ και παροχής (ο ΗΚΑΣΠ παραμένει ίδιο). Εμένα τη 2η φορά δεν μου το έβαλαν το 50άρικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...