Dogtor21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kxtsao είπε επικοινώνησα και τηλεφωνικά με την κυρία κορμά και στην ερώτησή μου γιατί η δεη εξακολουθεί να χρεώνει με 67 ενώ απ τον φεβρουάριο είναι 53,21, μου είπε ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι πάροχοι και θα έπρεπε να αλλάξουν αυτή την τιμή. Μήπως αφορά την χρέωση δυναμικότητας που είναι kwh/h και στους λογαριασμούς εμφανίζεται σαν 0,53?? Γιατί σε κάποια φάση άσχετη μου είχε βγάλει ένα λογαριασμό ο ΉΡΩΝ καιρό αφού έφυγα(Ιούνιο) με μια αναδρομική χρέωση για τις μέρες του Φλεβάρη που ήμουν Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Dogtor21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Στη ΔΕΗ χρέωσαν 0.045 το Σεπτέμβριο στο gas control... ό,τι να'ναι! 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, Dogtor21 είπε Μήπως αφορά την χρέωση δυναμικότητας που είναι kwh/h και στους λογαριασμούς εμφανίζεται σαν 0,53?? Γιατί σε κάποια φάση άσχετη μου είχε βγάλει ένα λογαριασμό ο ΉΡΩΝ καιρό αφού έφυγα(Ιούνιο) με μια αναδρομική χρέωση για τις μέρες του Φλεβάρη που ήμουν ίσως ο ήρων να έχει εφαρμόσει την τιμή αυτή κανονικά στα τιμολόγιά του η δεή πάντως σίγουρα δεν το έχει κάνει γι αυτό θα τους ενοχλήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου On 13/09/2024 at 10:23, doll said: καλησπέρα. πήρα μόλις λογαριασμό από ΔΕΗ (myHome GasBenefit). Το κρατάμε το πρόγραμμα ή πάμε κάπου αλλού? Κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, doll είπε Κανένας? Ανάλογα τι θέλεις... γενικά το benefit είχε καλύτερη τιμή από το control (δεν ξέρω τώρα τι τιμή έχει..) αν θες τουρισμό πας Ήρων (αν δεν έχεις ξανά πάει).. ΕΛΠΕ λίγα πράγματα...για άλλους δεν έχω δει... ίσως ζενίθ έχει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, βλέπω ότι φέτος η ΔΕΗ έχει ακριβώς τα ίδια προγράμματα με πέρυσι. Για το benefit & το control λεω. πέρυσι ήμουν στο control, αξίζει να μείνω και φέτος ή να το γυρίσω στο benefit? Όσοι είχατε benefit πέρυσι, πόσο σας βγήκε η σεζόν Οκτώβρη- Απρίλη, στο περίπου για να δω διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Karanikolis είπε Καλησπέρα, βλέπω ότι φέτος η ΔΕΗ έχει ακριβώς τα ίδια προγράμματα με πέρυσι. Για το benefit & το control λεω. πέρυσι ήμουν στο control, αξίζει να μείνω και φέτος ή να το γυρίσω στο benefit? Όσοι είχατε benefit πέρυσι, πόσο σας βγήκε η σεζόν Οκτώβρη- Απρίλη, στο περίπου για να δω διαφορά.. Εγώ έκανα ένα πέρασμα Φλεβάρη με Απρίλιο μόνο ΔΕΗ στο benefit...με είχε δαγκώσει πριν ο ΗΡΩΝ.. τιμή έπαιξε 0,035-0,030 περίπου εκείνους τους μήνες.. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από Dogtor21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, λογαριασμός ΔΕΗ φυσικό αέριο, για μήνα Ιούλιο: κατανάλωση 0, ποσό 13€ (5€ πάγιο + 8€ ρυθμιζόμενες χρεώσεις)!🤔 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannnis122 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, topmar είπε Καλησπέρα, λογαριασμός ΔΕΗ φυσικό αέριο, για μήνα Ιούλιο: κατανάλωση 0, ποσό 13€ (5€ πάγιο + 8€ ρυθμιζόμενες χρεώσεις)!🤔 Μια από τα ίδια, λογαριασμός τετράμηνο καλοκαιριού κατανάλωση 8,5€ και με τα πάγια και τα μαμισιατικα 45€ 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Dogtor21 είπε Εγώ έκανα ένα πέρασμα Φλεβάρη με Απρίλιο μόνο ΔΕΗ στο benefit...με είχε δαγκώσει πριν ο ΗΡΩΝ.. τιμή έπαιξε 0,035-0,030 περίπου εκείνους τους μήνες.. πιο χαμηλες απο αυτες https://www.heron.gr/media/4izjtyfb/gas-pass-αυτονομίες.pdf ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λογαριασμος Ιουλιου 13 ευρω!!! 0 χρεωση κιλοβατωρες 5 ευρω ΔΕΗ παγιο + 7 Ευρω ΔΕΔΑ παγιο !!!!! \το θεμα ειναι οτι εξακολουθουν να χρεωνουν παρανομα για λεβητες οικιακης χρησης που ειναι δυναμικης 24-28 KW δυναμικοτητας στους 67 KW και δεν τους ενοχλει κανενας!!! Ειναι Κρατος!!! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από PedroG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, PedroG είπε Λογαριασμος Ιουλιου 13 ευρω!!! 0 χρεωση κιλοβατωρες 5 ευρω ΔΕΗ παγιο + 7 Ευρω ΔΕΔΑ παγιο !!!!! \το θεμα ειναι οτι εξακολουθουν να χρεωνουν παρανομα για λεβητες οικιακης χρησης που ειναι δυναμικης 24-28 KW δυναμικοτητας στους 67 KW και δεν τους ενοχλει κανενας!!! Ειναι Κρατος!!! Έστειλε κανείς ΡΑΕ για ερώτηση/αμφισβήτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Έστειλε κανείς ΡΑΕ για ερώτηση/αμφισβήτηση; εγω στειλα μαιλ στην ΔΕΗ στην καινουργια ΔΕΔΑ πηρα τηλεφωνα στο τοπικο και κεντρικο καταστημα της ΔΕΔΑ και μιλουσαν ολοι αλλη γλωσσα η δεν ηθελαν να καταλαβουν! Φυσικα δεν ελαβα καμια απαντηση απο τα μαιλ ΔΕΔΑ και ΔΕΗ εφω κι 2 μηνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, PedroG είπε εγω στειλα μαιλ στην ΔΕΗ στην καινουργια ΔΕΔΑ πηρα τηλεφωνα στο τοπικο και κεντρικο καταστημα της ΔΕΔΑ και μιλουσαν ολοι αλλη γλωσσα η δεν ηθελαν να καταλαβουν! Φυσικα δεν ελαβα καμια απαντηση απο τα μαιλ ΔΕΔΑ και ΔΕΗ εφω κι 2 μηνες! Αφού έκανες επικοινωνία με πάροχο και δίκτυο στείλε τώρα ΡΑΕ για να τοποθετηθούν επίσημα. Έτσι έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση για το ρεύμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollo_el Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, PedroG είπε εγω στειλα μαιλ στην ΔΕΗ στην καινουργια ΔΕΔΑ πηρα τηλεφωνα στο τοπικο και κεντρικο καταστημα της ΔΕΔΑ και μιλουσαν ολοι αλλη γλωσσα η δεν ηθελαν να καταλαβουν! Φυσικα δεν ελαβα καμια απαντηση απο τα μαιλ ΔΕΔΑ και ΔΕΗ εφω κι 2 μηνες! PedroG, Συμφωνώ με τον EchiDNA, μιας και έχεις κάνει κινήσεις 2 μήνες τώρα, τις οποίες μπορείς και να τους τις αναφέρεις. ΡΑΕ για να τοποθετηθούν επισήμως, επιτέλους. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από apollo_el 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα