doomnx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, LordNodens είπε Επομένως, η βασική διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων Gas Home Plus και Gas Home Save είναι ότι στο Save δεν βασίζεται η τιμή του στο TTF όπως στο Plus, αλλά στο κόστος αγοράς από την ζενίθ, σωστά; Πάντα βασίζονται στο TTF, αλλά δεν υπάρχει στάνταρ τύπος για τη ZeniΘ. Με βάση το ιστορικό πάντως δεν είναι ακριβό πρόγραμμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkaram Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Εταιρεία που βγάζει τιμή χωρίς να βασίζεται σε έναν τύπο που μπορώ να υπολογίσω μόνος μου;;; Μόνο για τουρισμό αξίζει να πάρεις τα δωρα και την κάνεις.... Αλλιώς ας βγάλει εναν τύπο με βάση το ttf που βλέπουμε όλοι να ξέρουμε ποια είναι πιο ανταγωνιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKELPE Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα.. Η πιο χαμηλή κλειδωμένη τιμή (σταθερό) ποια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, NIKELPE είπε Καλησπέρα.. Η πιο χαμηλή κλειδωμένη τιμή (σταθερό) ποια είναι; Αν δεν κάνω λάθος, αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelucky Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ειμαι στο σταθερο της ΔΕΗ myHome GasControl, με βαση τις τιμες και το ιστορικο....σε πιο προγραμμα προτεινετε να μεταφερθω? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από angelucky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 7:20 ΜΜ, doomnx είπε Λοιπόν βγήκε επίσημα αυτή η προσφορά, 120 € δώρο, 10 €/μήνα. Επιπλέον 5% έκπτωση (σύνολο 50%) στο ρεύμα σε όποιον το συνδυάσει με Power Home Smart Night. Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Gas Home Save | ZeniΘ (zenith.gr) Δηλαδή για να καταλάβω.Εγώ που είμαι και πελάτης τους στο ρεύμα , κάθε μήνα θα μου βάζουν 10 ευρώ δώρο? Και αν μείνω πάνω από έξι μήνες θα μου δώσουν ταυτόχρονα και τα 60 ευρώ τμηματικά?20 ευρώ το μήνα για το δεύτερο εξάμηνο της σύμβασης?Και βλέπω ότι δίνουν άλλα 5% έκπτωση dual energy στο ρεύμα πέρα της συνέπειας.Αν ισχύουν αυτά φαίνεται πολύ καλό , δεδομένου ότι οι τιμές τους που φαίνονται νορμαλ ,παραπλήσιες με της Φυσικό Αέριο που έχω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου On 03/09/2024 at 16:00, leftermann said: ειχα κάνει ενα συνδυασμένο ρεύμα-αεριο στην ελπεντισον, με 120€ δωρο στον πρώτο λογαριασμό αερίου. Αντί για 120 πιστώθηκαν μονο 60 στον πρώτο λογαριασμό (τέλος ιουλίου αυτό), δεν το είχα δει καν γιατί είμουν και διακοπές, δεν είχα ασχοληθεί. Τώρα βγήκε και δεύτερος που δεν πιστώνει άλλα 60. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, μου είπε ότι επειδή το ποσό ήταν μικρό και επειδή ο 2ος λογαρισμός είναι έναντι και όχι εκκαθαριστικός ίσως γι αυτό δεν πιστώθηκαν αλλα 60, να περιμένω τέλη σεπτέμβρη τον επόμενο εκκαθαριστικό να δούμε λέει, και αν ούτε εκεί δεν πιστωθούν τα 60 να τους πάρω τηλέφωνο. Ψιλοχαζομάρες μου ακούγονται, στο συμβόλαιο αναφέρεται 120€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Να περιμένω ή να πάω myrae από τώρα λέτε; quote στον εαυτό μου, για την εξέλιξη των πραγμάτων: εστειλα email στην εξυπηρέτηση. Το μπέρδεμα εγινε γιατί το ρεύμα είναι στο όνομά μου, ενω το αέριο στης συζύγου. Μου απάντησαν σε πρώτη φάση ότι δεν υπήρχε ενεργή παροχή ρεύματος ταυτόχρονα. Τους εξήγησα την ιδιαιτερότητα, έστειλα και το συμβόλαιο όπου αναφέρεται το δώρο των 120€, και πήρα την απάντηση "Σε συνέχεια του αιτήματος σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το αίτημα σας έχει προωθηθεί προς έλεγχο. Μόλις λάβουμε ενημέρωση, θα ενημερωθείτε για την έκβαση του αιτήματος σας." Πέμπτη πρωί αυτή η απάντηση. Έχει τύχει σε κανέναν να περιμένει απάντηση από elpedison customercare; ; Πόσο να περιμένω πριν ξεκινήσω με myrae; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Παιδια εχει μεταφερθει καποιος απ το gas home fix της elpedison στο Gas Bright με την κλειδωμενη τιμη μεχρι τελος του 2025? Ειχα παει να το κανω σε καταστημα αλλα μου ειπαν οτι επειδη πηρα τα 120 ευρω δωρο, θα τα χασω....δεν τους πιστεψα αλλα δεν ηθελα κ να ρισκαρω κιολας!! 2 λεπτά πριν, desiro είπε Παιδια εχει μεταφερθει καποιος απ το gas home fix της elpedison στο Gas Bright με την κλειδωμενη τιμη μεχρι τελος του 2025? Ειχα παει να το κανω σε καταστημα αλλα μου ειπαν οτι επειδη πηρα τα 120 ευρω δωρο, θα τα χασω....δεν τους πιστεψα αλλα δεν ηθελα κ να ρισκαρω κιολας!! Βασικα μηπως αξιζει να παω στο GasPass του Ηρων που δινει 150 ευρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKELPE Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, desiro είπε Παιδια εχει μεταφερθει καποιος απ το gas home fix της elpedison στο Gas Bright με την κλειδωμενη τιμη μεχρι τελος του 2025? Ειχα παει να το κανω σε καταστημα αλλα μου ειπαν οτι επειδη πηρα τα 120 ευρω δωρο, θα τα χασω....δεν τους πιστεψα αλλα δεν ηθελα κ να ρισκαρω κιολας!! Βασικα μηπως αξιζει να παω στο GasPass του Ηρων που δινει 150 ευρω?? Τίποτα δεν θα χάσεις...Το έκανα πρόσφατα απ' ευθείας στην εταιρεία (τηλεφωνικά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγω για Σεπτ θα αναμενω να δω τι θα βγει, ειμαι στο GasControl προς το παρον και ληγει τον αλλο μηνα.. Εκτος αν βγει κατι τοσο καλο τυπου σταθερο στα 0,03€ και κλεισω για 50 μηνες Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από VirusX2gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, NIKELPE είπε Τίποτα δεν θα χάσεις...Το έκανα πρόσφατα απ' ευθείας στην εταιρεία (τηλεφωνικά) Του Ηρων το GasMax εχει καμια παγίδα? Που δινει 150 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagostsa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα Έχω σταθερο myhomegas control στη ΔΕΗ και λήγει τον άλλο μήνα και ήδη ψαχνομαι για το νέο πρόγραμμα. Γενικά μου αρέσουν τα σταθερά προγράμματα. Κοίταξα της elpedison το σταθερό μέχρι τέλος του 25 αλλά κοιτάω και της Ζενίθ μιας και πρόσφατα έκανα το σταθερό πρόγραμμα της Ζενίθ στο ρεύμα, οπότε το συνδυαστικό είναι δελεαστικό. Τι έχετε να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου To excel του κορακιου βοηθουσε πολυ και δυστυχώς λείπει. Οποιος εχει τη διάθεση να φτιάξει ενα νεο, εγω μπορω να βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μεχρι στιγμης νομιζω δεν υπαρχει κανενας λογος να πας καπου αλλου απο ΔΕΗ Καποιες δελεαστικες προσφορες που γινονται κατα καιρους θα τις πληρωσεις διπλες σταδιακα για να παρουν τα λεφτα τους πισω Η ΔΕΗ ειναι η μονη που σεβεται νομους διαταξεις κτλ και δεν σε ριχνει,τουναντιον. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2024 στις 6:34 ΜΜ, desiro είπε Του Ηρων το GasMax εχει καμια παγίδα? Που δινει 150 ευρω Αν φύγεις πριν τον χρόνο πρέπει να επιστρέψεις τα 150€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα