doomnx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, teopanta1 είπε Ποια είναι η τιμή του αερίου τώρα; To TTF είναι 38,174 €/MWh και η τιμή στο GasBenefit 0,043 €/ kWh ΑΘΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου ειχα κάνει ενα συνδυασμένο ρεύμα-αεριο στην ελπεντισον, με 120€ δωρο στον πρώτο λογαριασμό αερίου. Αντί για 120 πιστώθηκαν μονο 60 στον πρώτο λογαριασμό (τέλος ιουλίου αυτό), δεν το είχα δει καν γιατί είμουν και διακοπές, δεν είχα ασχοληθεί. Τώρα βγήκε και δεύτερος που δεν πιστώνει άλλα 60. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, μου είπε ότι επειδή το ποσό ήταν μικρό και επειδή ο 2ος λογαρισμός είναι έναντι και όχι εκκαθαριστικός ίσως γι αυτό δεν πιστώθηκαν αλλα 60, να περιμένω τέλη σεπτέμβρη τον επόμενο εκκαθαριστικό να δούμε λέει, και αν ούτε εκεί δεν πιστωθούν τα 60 να τους πάρω τηλέφωνο. Ψιλοχαζομάρες μου ακούγονται, στο συμβόλαιο αναφέρεται 120€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Να περιμένω ή να πάω myrae από τώρα λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ruudy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, leftermann είπε ειχα κάνει ενα συνδυασμένο ρεύμα-αεριο στην ελπεντισον, με 120€ δωρο στον πρώτο λογαριασμό αερίου. Αντί για 120 πιστώθηκαν μονο 60 στον πρώτο λογαριασμό (τέλος ιουλίου αυτό), δεν το είχα δει καν γιατί είμουν και διακοπές, δεν είχα ασχοληθεί. Τώρα βγήκε και δεύτερος που δεν πιστώνει άλλα 60. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση, μου είπε ότι επειδή το ποσό ήταν μικρό και επειδή ο 2ος λογαρισμός είναι έναντι και όχι εκκαθαριστικός ίσως γι αυτό δεν πιστώθηκαν αλλα 60, να περιμένω τέλη σεπτέμβρη τον επόμενο εκκαθαριστικό να δούμε λέει, και αν ούτε εκεί δεν πιστωθούν τα 60 να τους πάρω τηλέφωνο. Ψιλοχαζομάρες μου ακούγονται, στο συμβόλαιο αναφέρεται 120€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Να περιμένω ή να πάω myrae από τώρα λέτε; Στο ιδιο πρόγραμμα μου βάλαν 120 από τον πρώτο όπως και αναγράφεται στο συμβόλαιο. Στείλε τους mail και πες του να στο πιστώσουν άμεσα, αλλιώς πες οτι θα απευθυνθείς στη ΡΑΕ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2024 στις 10:06 ΠΜ, doomnx είπε To TTF είναι 38,174 €/MWh και η τιμή στο GasBenefit 0,043 €/ kWh ΑΘΔ. Αν Σεπτέμβριο έχουμε τέτοια τιμή μάλλον για Gas Control μας βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, alejsalonica said: Αν Σεπτέμβριο έχουμε τέτοια τιμή μάλλον για Gas Control μας βλέπω. Τόσο είναι για τον Σεπτέμβριο. Γιατί όμως να πάμε Control με 0.051 όταν το Gas Benefit πάει τελική τιμή 0.043, σιγουριά μήπως πάει ακόμα πιο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μου ήρθε λογαριασμός από την Elpedison για τον Ιουλίο. Βλέπω ότι με χρεώνουν με 0,06026. Τόσο βλέπω ότι έχουν ανακοινώσει και στο pdf στο site τους. Το πρόγραμμα που έχω είναι το GasHome Smart. Πως γίνεται το TTF τον Ιούλιο να είναι 0,032 και η Elpedison να χρεώνει σχεδόν τα διπλάσια? GasHome Smart_Pricelist_July 2024.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ATmega said: Μου ήρθε λογαριασμός από την Elpedison για τον Ιουλίο. Βλέπω ότι με χρεώνουν με 0,06026. Τόσο βλέπω ότι έχουν ανακοινώσει και στο pdf στο site τους. Το πρόγραμμα που έχω είναι το GasHome Smart. Πως γίνεται το TTF τον Ιούλιο να είναι 0,032 και η Elpedison να χρεώνει σχεδόν τα διπλάσια? GasHome Smart_Pricelist_July 2024.pdf 110.74 kB · 4 downloads Είναι ανάλογη περίπτωση με τα προγράμματα του ΗΡΩΝ ⬇️ On 31/08/2024 at 11:49, ekrepali said: την αρχική τιμή τη βγάζουν από το κεφάλι τους... μου'χανε πει ότι δήθεν κλείνουν συμβόλαια κλπ και είναι εταιρικό απόρρητο και λογοδοτούν μόνο στη ΡΑΕ (που βαράει μύγες). Το ίδιο κάνει και το Φυσικό Αέριο, και η Ζενίθ σε όσους ξεμείνει στο παλιό Τ2 κλπ. Εν πάρει περιπτώσει ο ΗΡΩΝ ανακοινώνει (υποτίθεται) την τιμή του επόμενου μήνα στις 28 του προηγούμενου μήνα. Λέω 'υποτιθεται' γιατί πάντα καθυστερούν καμιά βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου ευτυχως, μεχρι στιγμης το gas pass βγηκε ισωςτο φθηνοτερο απ'ολα τα προγραμματα https://www.heron.gr/media/4izjtyfb/gas-pass-αυτονομίες.pdf τα ερωτηματα ειναι αν θα ξαναπαρουμε 150αρι για τον χειμωνα και αν καποια μερα βγαλουν τρελη τιμη. λειπει το excel του @korakios που βοηθουσε πολυ για την επιλογη εταιρειας ετσι πολυπλοκα που υπολογιζουν την τελικη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους. Θα γυρίσω τη μια παροχή (ρεύματος, της μητέρας μου) σε Ζενίθ και σκέφτομαι να φέρω και το αέριο, από Φυσικό Αέριο στη Ζενίθ. Μου είχαν στείλει γι' αυτό το πρόγραμμα, με 4,5 ευρώ πάγιο: Σας αποστέλλω τα χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος αερίου GAS HOME SAVE , με το οποίο σας κάνουμε ΔΩΡΟ 90€ , επιπλέον έχετε σαφή χρέωση χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, χωρίς συνδρομή και απολαμβάνετε μοναδικά πλεονεκτήματα: ΔΩΡΟ 90 € για Dual Energy πελάτες, τα οποία θα κατανεμηθούν τμηματικά στον λογαριασμό σας από τον 7ο έως τον 12ο μήνα της Σύμβασης! 5% έκπτωση Dual Energy & Συνέπειας στην τελική τιμή χρέωσης. Με ανταγωνιστική κυμαινόμενη τιμή που θα καθορίζεται κάθε μήνα. Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην αξίας 150€ για όλη την διάρκεια της σύμβασης σας. Μηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής. Συμφέρει σχετικά με Φυσικό Αέριο; Για ρεύμα κάτι σκαμπάζουμε, για αέριο... γιοκ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Rebirth said: Συμφέρει σχετικά με Φυσικό Αέριο; Για ρεύμα κάτι σκαμπάζουμε, για αέριο... γιοκ. Ευχαριστώ! Αυτό το πρόγραμμα το σκέφτομαι και εγώ. Οι έως τώρα χρεώσεις για τους προηγούμενους μήνες είναι πολύ συμφέρουσες. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν βασίζεται η τιμή του στο TTF αλλά στο κόστος αγοράς από την ζενίθ, κάτι που το γνωρίζει μόνο η ζενίθ και άρα μπορεί να μας χρεώσει ότι θέλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Helloooo... λοιπον νεα παροχη στη Ζενιθ ρευμα/αεριο-double energy δλδ ... τα 90ευρω που λενε, τελικα τα δινουν μηνα-μηνα απο το 1ο μηνα, κ οχι μετα τον 6ο μηνα. Ταδε εφη το κονε του γκρουπ οσο προχωρουσε το αιτημα 😉 Σαφως αναμενω το ιδιο το συμβολαιο να δουμε αν αναφερεται και μεσα... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από mdkamael Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Λοιπόν βγήκε επίσημα αυτή η προσφορά, 120 € δώρο, 10 €/μήνα. Επιπλέον 5% έκπτωση (σύνολο 50%) στο ρεύμα σε όποιον το συνδυάσει με Power Home Smart Night. Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Gas Home Save | ZeniΘ (zenith.gr) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 6:02 ΜΜ, Thresh είπε Τόσο είναι για τον Σεπτέμβριο. Γιατί όμως να πάμε Control με 0.051 όταν το Gas Benefit πάει τελική τιμή 0.043, σιγουριά μήπως πάει ακόμα πιο πάνω? Είχα πάει στο control για τα 50Ε, έτσι και αλλιώς μόνο για ζεστό νερό το έχω οπότε η κατανάλωση είναι πολύ μικρή και μπορείς να αλλάξεις πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή Τι γνώμη έχετε για τη τιμή του αερίου στους επόμενους μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ObeyWario! said: Τι γνώμη έχετε για τη τιμή του αερίου στους επόμενους μήνες; Άγνωστο, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά αυτούς τους μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordNodens Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 5/9/2024 στις 7:02 ΜΜ, vali είπε Αυτό το πρόγραμμα το σκέφτομαι και εγώ. Οι έως τώρα χρεώσεις για τους προηγούμενους μήνες είναι πολύ συμφέρουσες. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν βασίζεται η τιμή του στο TTF αλλά στο κόστος αγοράς από την ζενίθ, κάτι που το γνωρίζει μόνο η ζενίθ και άρα μπορεί να μας χρεώσει ότι θέλει. Επομένως, η βασική διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων Gas Home Plus και Gas Home Save είναι ότι στο Save δεν βασίζεται η τιμή του στο TTF όπως στο Plus, αλλά στο κόστος αγοράς από την ζενίθ, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα