S90 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 10 minutes ago, ekrepali said: Gas Max μέσω econtract. το gas pass με τα 150 οχι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 57 minutes ago, S90 said: το gas pass με τα 150 οχι ετσι? Σε δεσμεύσει κι αν φύγεις πριν το χρόνο πρέπει να τα επιστρέψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtkminsomnia Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2024 στις 6:30 ΜΜ, ekrepali είπε @gtkminsomnia Hρων gas max μέσω econtract https://my.heron.gr/e-contract/whats-new έχει 50 ευρώ δώρο https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-max-home/ Σε περίπτωση που ηθελα να το βάλω και στο διαμέρισμα που καταναλώνω σχεδον 10.000 kwh (τωρα εχω ΔΕΗ gas control σταθερο 0,051ε / Kwh) τον χρόνο => ..... Η Αρχική Τιμή Προμήθειας δεν ειναι συνάρτηση του ttf ? που δεν αναφέρουν στους ειδικούς ορους ... ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «GAS MAX HOME» ...../ 3.1.2 Η Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh), όπως αυτή ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα αναρτάται έως την εικοστή όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν απότο μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή (http://www.heron.gr). Απο τα παραπάνω δεν καταλαβαίνω ποια θα ειναι η αρχική τιμή αν ttf=30 ή ttf=300 ... Επεξ/σία 31 Αυγούστου από gtkminsomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου @gtkminsomnia την αρχική τιμή τη βγάζουν από το κεφάλι τους... μου'χανε πει ότι δήθεν κλείνουν συμβόλαια κλπ και είναι εταιρικό απόρρητο και λογοδοτούν μόνο στη ΡΑΕ (που βαράει μύγες). Το ίδιο κάνει και το Φυσικό Αέριο, και η Ζενίθ σε όσους ξεμείνει στο παλιό Τ2 κλπ. Εν πάρει περιπτώσει ο ΗΡΩΝ ανακοινώνει (υποτίθεται) την τιμή του επόμενου μήνα στις 28 του προηγούμενου μήνα. Λέω 'υποτιθεται' γιατί πάντα καθυστερούν καμιά βδομάδα. Πέρυσι πάντως οι τελικές τιμές ήταν φυσιολογικές,.χαμηλότερες από σταθερά. Οπότε κι εγώ αν κάψω αέριο φέτος, ίσως γυρίσω ΗΡΩΝ μερικούς μήνες αν δω ότι συμφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtkminsomnia Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε @gtkminsomnia την αρχική τιμή τη βγάζουν από το κεφάλι τους... μου'χανε πει ότι δήθεν κλείνουν συμβόλαια κλπ και είναι εταιρικό απόρρητο και λογοδοτούν μόνο στη ΡΑΕ (που βαράει μύγες). Το ίδιο κάνει και το Φυσικό Αέριο, και η Ζενίθ σε όσους ξεμείνει στο παλιό Τ2 κλπ. Εν πάρει περιπτώσει ο ΗΡΩΝ ανακοινώνει (υποτίθεται) την τιμή του επόμενου μήνα στις 28 του προηγούμενου μήνα. Λέω 'υποτιθεται' γιατί πάντα καθυστερούν καμιά βδομάδα. Πέρυσι πάντως οι τελικές τιμές ήταν φυσιολογικές,.χαμηλότερες από σταθερά. Οπότε κι εγώ αν κάψω αέριο φέτος, ίσως γυρίσω ΗΡΩΝ μερικούς μήνες αν δω ότι συμφέρει. η γνώμη σου για το ΔΕΗ gas control σταθερο 0,051ε / Kwh ποια ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 hour ago, gtkminsomnia said: η γνώμη σου για το ΔΕΗ gas control σταθερο 0,051ε / Kwh ποια ειναι ? 50 ευρώ δώρο, 12 μήνες διάρκεια αλλά δεν έχει πλέον ρήτρα αποχώρησης. Βγαίνεις κερδισμένος αν το κλείσεις τώρα και οι τιμές το χειμώνα πάρουν τον ανήφορο. Όταν φτάσει η ώρα και θελήσω να κάψω καλοριφέρ, θα πάω ΗΡΩΝ αν είναι σημαντικά φτηνότερος πχ 0.03-0.035 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχω μια παροχή ΔΕΗ gas benefit από τον Μάρτιο. Αξίζει να μεταφερθώ, για λίγο (δεν θυμάμαι αν είχε ρήτρα), σε άλλο πάροχο ώστε να επιστρέψω πάλι gas control με 0.051 αλλά +50€ δώρο? Επεξ/σία 31 Αυγούστου από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 hour ago, turbat0s said: Έχω μια παροχή ΔΕΗ gas benefit από τον Μάρτιο. Αξίζει να μεταφερθώ, για λίγο (δεν θυμάμαι αν είχε ρήτρα), σε άλλο πάροχο ώστε να επιστρέψω πάλι gas control με 0.051 αλλά +50€ δώρο? Πολλοί φύγαμε κι από ρεύμα κι από αέριο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τα 120 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πολλοί φύγαμε κι από ρεύμα κι από αέριο Ευχαριστώ, τί θα έκανες στη θέση μου, πού να πάω? 14 λεπτά πριν, ekrepali είπε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τα 120 τί είναι τα 120? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 3 hours ago, turbat0s said: τί είναι τα 120? Αγνόησε το, έφαγα σκάλωμα νόμιζα πως ήσουν elpedison.... 4 hours ago, turbat0s said: Έχω μια παροχή ΔΕΗ gas benefit από τον Μάρτιο. Αξίζει να μεταφερθώ, για λίγο (δεν θυμάμαι αν είχε ρήτρα), σε άλλο πάροχο ώστε να επιστρέψω πάλι gas control με 0.051 αλλά +50€ δώρο? Ναι, ΗΡΩΝ gas max econtract 50 ευρώ... και μετά gas control αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο σε καλή τιμή και με 50 ευρώ. Δεν απαντάω σε άλλο comment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKELPE Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλη την παρέα Είμαι elpedison gas home fix με δώρο τα 120€ τα οποία λόγω καλοκαιριού και χαμηλών καταναλώσεων δεν έχουν εξαντληθεί...θα μπορούσα να μεταβώ στο bright της ίδιας εταιρείας το οποίο έχει χαμηλότερη τιμή 0,0469 vs 0,055 αλλά ταυτόχρονα να συνεχίσει να υπάρχει το πιστωτικό υπόλοιπο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKELPE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δηλαδή ekrepali να υποθέσω ότι γίνεται αυτό που σκέφτηκα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλως τα παλικαρια ... για αεριο καποιος που δεν εχει ορεξη για τουρισμο τι επιλεγει?! Για να ακουσω γνωμες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Ποια είναι η τιμή του αερίου τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 13 hours ago, NIKELPE said: Δηλαδή ekrepali να υποθέσω ότι γίνεται αυτό που σκέφτηκα! Η ακόμα καλύτερα μπορείς να φύγεις και να τσιμπήσεις κάνα 50αρι από δεη ή ηρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα