Dogtor21 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Ισχύει τελικά ότι δεν δίνεται 50€ στον ΉΡΩΝ σε παροχή που το έχει πάρει μία φορά?? Γιατί δυστυχώς έχω σβήσει την σύμβαση που είχα κάνει τον Νοέμβριο για να το τσεκαρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 hours ago, Dogtor21 said: Ισχύει τελικά ότι δεν δίνεται 50€ στον ΉΡΩΝ σε παροχή που το έχει πάρει μία φορά?? Γιατί δυστυχώς έχω σβήσει την σύμβαση που είχα κάνει τον Νοέμβριο για να το τσεκαρω.. Βάσει όρων όχι... γιατί λένε ότι παίρνεις μια φορά το δώρο ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ. Οπότε εφόσον το ΗΚΑΣΠ δεν αλλάζει, κανονικά δε δίνουν 50άρικο. Εγώ είχα ξανακάνει σύμβαση τον Απρίλιο... βγήκε τελικός το Μάιο χωρίς δώρο. Μετά τέλη Αυγούστου έβγαλαν έκτακτο με το δώρο (το οποίο κανονικά δε δικαιούμουν). Και μάλιστα έβγαλαν τον έκτακτο λογαριασμό χωρίς καν να το ζητήσω. Οπότε αν είσαι τυχερός ίσως το πάρεις, είτε άμεσα είτε με καθυστέρηση. Αν πιέσεις να σου το δώσουν... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας άκυρο και θα κλείσει και η "τρύπα" που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 29 minutes ago, ekrepali said: Βάσει όρων όχι... γιατί λένε ότι παίρνεις μια φορά το δώρο ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ. Οπότε εφόσον το ΗΚΑΣΠ δεν αλλάζει, κανονικά δε δίνουν 50άρικο. Εγώ είχα ξανακάνει σύμβαση τον Απρίλιο... βγήκε τελικός το Μάιο χωρίς δώρο. Μετά τέλη Αυγούστου έβγαλαν έκτακτο με το δώρο (το οποίο κανονικά δε δικαιούμουν). Και μάλιστα έβγαλαν τον έκτακτο λογαριασμό χωρίς καν να το ζητήσω. Οπότε αν είσαι τυχερός ίσως το πάρεις, είτε άμεσα είτε με καθυστέρηση. Αν πιέσεις να σου το δώσουν... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας άκυρο και θα κλείσει και η "τρύπα" που έχουν. Aνά ΑΦΜ? Αν εχεις >1 παροχές μόνο η μια θα πάρει το δώρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, ekrepali είπε Βάσει όρων όχι... γιατί λένε ότι παίρνεις μια φορά το δώρο ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ. Οπότε εφόσον το ΗΚΑΣΠ δεν αλλάζει, κανονικά δε δίνουν 50άρικο. Εγώ είχα ξανακάνει σύμβαση τον Απρίλιο... βγήκε τελικός το Μάιο χωρίς δώρο. Μετά τέλη Αυγούστου έβγαλαν έκτακτο με το δώρο (το οποίο κανονικά δε δικαιούμουν). Και μάλιστα έβγαλαν τον έκτακτο λογαριασμό χωρίς καν να το ζητήσω. Οπότε αν είσαι τυχερός ίσως το πάρεις, είτε άμεσα είτε με καθυστέρηση. Αν πιέσεις να σου το δώσουν... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας άκυρο και θα κλείσει και η "τρύπα" που έχουν. Προς το παρόν δεν θα μπλέξω με ΉΡΩΝ... σκέφτομαι προς gas control τώρα που τελειώνει το πιστωτικό της ΕΛΠΕ... ελπίζω εκεί να μην έχει αντίστοιχο όρο.. γιατί ήμουν benefit τον Φλεβάρη που έδινε τότε 50€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 5 hours ago, ekrepali said: Βάσει όρων όχι... γιατί λένε ότι παίρνεις μια φορά το δώρο ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ. Οπότε εφόσον το ΗΚΑΣΠ δεν αλλάζει, κανονικά δε δίνουν 50άρικο. Εγώ είχα ξανακάνει σύμβαση τον Απρίλιο... βγήκε τελικός το Μάιο χωρίς δώρο. Μετά τέλη Αυγούστου έβγαλαν έκτακτο με το δώρο (το οποίο κανονικά δε δικαιούμουν). Και μάλιστα έβγαλαν τον έκτακτο λογαριασμό χωρίς καν να το ζητήσω. Οπότε αν είσαι τυχερός ίσως το πάρεις, είτε άμεσα είτε με καθυστέρηση. Αν πιέσεις να σου το δώσουν... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας άκυρο και θα κλείσει και η "τρύπα" που έχουν. 5 hours ago, stylish said: Aνά ΑΦΜ? Αν εχεις >1 παροχές μόνο η μια θα πάρει το δώρο; 6 hours ago, ekrepali said: Βάσει όρων όχι... γιατί λένε ότι παίρνεις μια φορά το δώρο ανά μοναδικό αριθμό ΑΦΜ/ΗΚΑΣΠ. Οπότε εφόσον το ΗΚΑΣΠ δεν αλλάζει, κανονικά δε δίνουν 50άρικο. Εγώ είχα ξανακάνει σύμβαση τον Απρίλιο... βγήκε τελικός το Μάιο χωρίς δώρο. Μετά τέλη Αυγούστου έβγαλαν έκτακτο με το δώρο (το οποίο κανονικά δε δικαιούμουν). Και μάλιστα έβγαλαν τον έκτακτο λογαριασμό χωρίς καν να το ζητήσω. Οπότε αν είσαι τυχερός ίσως το πάρεις, είτε άμεσα είτε με καθυστέρηση. Αν πιέσεις να σου το δώσουν... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φας άκυρο και θα κλείσει και η "τρύπα" που έχουν. Μα πως αλλιώς να το γράψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Επανέρχομαι... Είμαι ο άνθρωπος που υπέγραψε εν ονόματι όλης της οικοδομής την Διακοπή του πετρελαίου θέρμανσης και μεταφορά στην ΔΕΔΑ. Βλέπω στο συμβόλαιο μου ρητά ότι αναφέρεται στην σελίδα συνεργασίας με ΔΕΔΑ 12.22 ότι αναφέρεται λέβητας 24Κ .το ίδιο και στην επόμενη σελίδα.... 24KW Στις μετρήσεις όμως και στους λογαριασμούς βλέπω χρεώσεις 67KW Με ποιον με συμβουλεύεται όσοι γνωρίζεται να επικοινωνήσω περαιτέρω. Τι θα πρέπει να έχω σαν εναλλακτική απάντηση αφού σίγουρα θα μου απαντήσουν κάτι . Η διαφορά δεν είναι τεράστια αλλα ιλαω σαν εκπρόσωπος της οικοδομής που τους έβαλα στο ΦΑ . Επίσης ο τεχνικός μου δήλωνει ότι έχει υποβάλλει μελέτη για 24KW Έχω στείλει ήδη mail και ενόχλησα την ΔΕΔΑ αλλά δεν έλαβα το παραμικρό σαν απάντηση . σας ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio15 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας παιδια Μετακομισα προσφατα και ειναι ο πρωτος λογαριασμος φυσικου αεριου και θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας. Ειναι φυσιολογικος ο παρακατω λογαριασμος μεσα στο καλοκαιρι; Επειδη βλεπω οτι και καλα λεει εχει γινει καταναλωση Στο σπιτι υπαρχει ηλιακος (για ζεστο νερο κλπ) Βρισκομαι στην nrg στο προγραμμα “on time GAS”. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από nio15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 10 minutes ago, nio15 said: Επειδη βλεπω οτι και καλα λεει εχει γινει καταναλωση Στο σπιτι υπαρχει ηλιακος (για ζεστο νερο κλπ) Εγώ έχω μηδενική κατανάλωση, αλλά έχω τον λέβητα κλειστό. Αν τον ανοίξω κάθε φορά που ανοίγω το ζεστό νερό ανάβει μέχρι να κατέβει το νερό του ηλιακού. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις τον λέβητα ανοικτό το καλοκαίρι, εκτός και αν έχει παρατεταμένη συννεφιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walternet Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, PedroG είπε Επανέρχομαι... Είμαι ο άνθρωπος που υπέγραψε εν ονόματι όλης της οικοδομής την Διακοπή του πετρελαίου θέρμανσης και μεταφορά στην ΔΕΔΑ. Βλέπω στο συμβόλαιο μου ρητά ότι αναφέρεται στην σελίδα συνεργασίας με ΔΕΔΑ 12.22 ότι αναφέρεται λέβητας 24Κ .το ίδιο και στην επόμενη σελίδα.... 24KW Στις μετρήσεις όμως και στους λογαριασμούς βλέπω χρεώσεις 67KW Με ποιον με συμβουλεύεται όσοι γνωρίζεται να επικοινωνήσω περαιτέρω. Τι θα πρέπει να έχω σαν εναλλακτική απάντηση αφού σίγουρα θα μου απαντήσουν κάτι . Η διαφορά δεν είναι τεράστια αλλα ιλαω σαν εκπρόσωπος της οικοδομής που τους έβαλα στο ΦΑ . Επίσης ο τεχνικός μου δήλωνει ότι έχει υποβάλλει μελέτη για 24KW Έχω στείλει ήδη mail και ενόχλησα την ΔΕΔΑ αλλά δεν έλαβα το παραμικρό σαν απάντηση . σας ευχαριστώ Για το θέμα με τις χρεώσεις λογαριασμού kai Μετρητή G4/ ισχυς 67ΚW . Σε αντιθεση με το συμφορουμιτη PedroG στην συμπληρωμενη αιτηση για συνδεση 1) ναι μεν δεν ειχαν δηλωθει οι ΚW οπως πχ στην περ'ιπτωση π.χ με τις 24ΚW του PedroG ΑΛΛΑ 2)στην "Δήλωση Ενεργειακου Επιθεωρητή" που επισυνάφθηκε ο Ενεργειακός Επιθεωρητής μου αναφέρει ρητώς "Ανωτατη ισχύς Λέβητα 30ΚW " και συγκεκριμμενα Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Walternet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Το γραφω για τριτη φορα....η Εδα μου απαντησε οτι χρεωνουν συμφωνα με τον εγκατεστημενο μετρητη και οχι συμφωνα με την ισχυ του λεβητα ή την δηλωση του μηχανικου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walternet Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Συγνώμη judas μου διέφυγε. Αρα ισχύει και κατ αντιστοιχία ότι και με το ρεύμα όπου οσοι π.χ. έχουμε π.χ. 8kva/με μονοφασικό πληρωνουμε το ίδιο υποθέτω. Βέβαια (αν δεν μου διέφυγε κάτι και κάνω λάθος) το εύλογο ερώτημα τότε είναι γιατί κάποιοι χρεώνονται λιγότερο (μικροτερη max ισχύ) με G4 μετρητή ? Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Walternet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, Walternet είπε Συγνώμη judas μου διέφυγε. Αρα ισχύει και κατ αντιστοιχία ότι και με το ρεύμα όπου οσοι π.χ. έχουμε π.χ. 8kva/με μονοφασικό πληρωνουμε το ίδιο υποθέτω. Βέβαια (αν δεν μου διέφυγε κάτι και κάνω λάθος) το εύλογο ερώτημα τότε είναι γιατί κάποιοι χρεώνονται λιγότερο (μικροτερη max ισχύ) με G4 μετρητή ? αυτο ειναι το περιεργο και δεν εχω απαντηση. Αν ξερει καποιος να μας πει για να βρουμε ενα πατημα να διαμαρτυρηθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 14 ώρες πριν, vali είπε Εγώ έχω μηδενική κατανάλωση, αλλά έχω τον λέβητα κλειστό. Αν τον ανοίξω κάθε φορά που ανοίγω το ζεστό νερό ανάβει μέχρι να κατέβει το νερό του ηλιακού. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις τον λέβητα ανοικτό το καλοκαίρι, εκτός και αν έχει παρατεταμένη συννεφιά. Σωστά. Το καλοκαίρι είναι καλύτερα να απενεργοποιείς τα ΖΝΧ. Δεν υπάρχει λόγος να καιει αέριο, έστω κι ελάχιστο. 14 ώρες πριν, nio15 είπε Καλησπερα σας παιδια Μετακομισα προσφατα και ειναι ο πρωτος λογαριασμος φυσικου αεριου και θα ηθελα σας παρακαλω τα φωτα σας. Ειναι φυσιολογικος ο παρακατω λογαριασμος μεσα στο καλοκαιρι; Επειδη βλεπω οτι και καλα λεει εχει γινει καταναλωση Στο σπιτι υπαρχει ηλιακος (για ζεστο νερο κλπ) Βρισκομαι στην nrg στο προγραμμα “on time GAS”. Επίσης ανάλογα τον λέβητα, μπορεί να υπάρχει κατανάλωση αερίου. Υπάρχουν μοντέλα που για έλεγχο καλής λειτουργίας, καταναλώνουν αέριο ακόμα κι αν ειναι απενεργοποιημένα θέρμανση και ΖΝΧ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S90 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα. Μετέφερα το ρεύμα στον Ηρωνα....Αξίζει να μεταφερθεί στην παρούσα φάση και το αέριο με τυχόν όφελος? Με ενδιαφέρει να μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή. Αν κάποιος γνωρίζει, καλοδεχούμενη η γνώμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 hour ago, S90 said: Καλησπέρα. Μετέφερα το ρεύμα στον Ηρωνα....Αξίζει να μεταφερθεί στην παρούσα φάση και το αέριο με τυχόν όφελος? Με ενδιαφέρει να μπορώ να αποχωρήσω οποιαδήποτε στιγμή. Αν κάποιος γνωρίζει, καλοδεχούμενη η γνώμη του. Gas Max μέσω econtract. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα