Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, tempo είπε

είχα κάνει αίτηση αλλαγής απο zenith σε ΔΕΗ στις 08/01. Λόγω κάποιου λάθους η αλλαγή δεν έγινε και ξαναστάλθηκε αίτημα απο την ΔΕΗ στις 27/01. Βλέπω τώρα στο mydei ότι ως ημερομηνία έναρξης του gascontrol είναι η 27/01.

Θυμάται κανείς αν στις 27/01 το δώρο ήταν 100ευρώ ή είχε γίνει 50ευρω;

Εγώ όταν έκανα το πρώτο αίτημα αλλαγής στην ΔΕΗ το δώρο ήταν 100ευρώ αλλά όπως εξήγησα ουσιαστικά φαίνεται να έγινε η αλλαγή στις 27/01.

Μέχρι 31/01 ήταν 100€.. άρα δεν το χάνεις.. απλά σε χρέωσαν παραπάνω στην ζενίθ (αν ήσουν στο save σε δάγκωσαν λίγο)

Μου έβγαλε λογαριασμό η ΕΛΠΕ και 6/2 είχε ενεργοποιηθεί η πάγια.. μέχρι και τώρα δεν έχει βγεί λογαριασμός που να αφαιρεί την εγγύηση..η ερώτηση είναι πληρώνω τον λογαριασμό ολόκληρο? Πληρώνω τον λογαριασμό χωρίς την εγγύηση? Επειδή είναι έναντι περιμένω εκκαθαριστικό??

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Απαντ. 985
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 17/02/2025 at 19:56, tollisth said:

Έχουν ανεβάσει αρχείο εαν δεν το βλεπεις,πες να το ξανα ανεβάσουν  

Δε νομιζω οτι υπαρχει excel για φυσικο αεριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα να κανω μια ερώτηση αναφορικά με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ΔΕΗ 

Έκανα αλλαγή ονόματος στην συνδεση φυσικου αεριου τελος Νοεμβριου, πρώτα στην ΕΔΑ κ μετα στην ΔΕΗ με επιλογή σταθερου. 

Σήμερα βγηκε ο πρώτος λογαριασμός και παρατήρησα οτι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις ειναι χωρισμένες σε 13/12 με 31/12 και 31/12 με 13/2 κ στην πρώτη περίοδο ειναι στο θεο. 

ειδικα η χρέωση ενεργειας διανομής ειναι 69 ευρω για την πρωτη περιοδο και 5 στην δευτερη. 

ξερει κανεις για πιο λογo εγινε αυτο? 

ευχαριστώ 

Επεξ/σία από EGWW
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι και εγω, εχω να παρω λογαριασμο απο το Φυσικο Αεριο Ελλαδος απο τις αρχες Δεκεμβριου....ειναι λογικο? εχει συμβει σε καποιον αλλον?? Ευχαριστω

Δημοσ.
Στις 9/2/2025 στις 9:13 ΜΜ, Stavros82t είπε

Έχω αλλάξει πακέτο από gasbenefit σε gascontrol της ΔΕΗαπό 11/2024. Ενώ ο υπάλληλος τηλεφωνικά με διαβεβαίωσε 2 φορές ότι δικαιούμαι τα 100€ στην έκδοση του πρώτου λογαριασμού δεν είχα τελικά κάποια έκπτωση. Έτσι έχω ανοίξει αίτημα στο myrae  από τις 20/1/2025 όπου αναφέρω ώρα/ημερομηνία κλήσης και το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου. Το αίτημα στο myrae με κοινοποίηση στη ΔΕΗ δεν έχει κάποια εξέλιξη. Έστειλα επίσης email στο costumer service της ΔΕΗ όπου κι από εκεί δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Υγ. Ο λογαριασμός μου λήγει στις 11/2...

Τελικά μου ήρθε απάντηση της Δεη μέσω του my rae. Στο κείμενο μου εξηγούν τον λόγο για τον οποίο ΔΕΝ δικαιούμαι την έκπτωση των 100€. Στο τέλος όμως γράφει ότι παρόλαυτα στον επόμενο λογαριασμό μου, θα πιστωθούν τα 100€. Εκτιμώ πως θα το πράξουν οπότε ( λογικά) κομπλέ!!!

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Stavros82t είπε

Τελικά μου ήρθε απάντηση της Δεη μέσω του my rae. Στο κείμενο μου εξηγούν τον λόγο για τον οποίο ΔΕΝ δικαιούμαι την έκπτωση των 100€. Στο τέλος όμως γράφει ότι παρόλαυτα στον επόμενο λογαριασμό μου, θα πιστωθούν τα 100€. Εκτιμώ πως θα το πράξουν οπότε ( λογικά) κομπλέ!!!

Και ποιος είναι ο ακριβής λόγος;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Stavros82t είπε

Το ίδιο και σε εμένα. Είχα ανοίξει καταγγελία στη ΡΑΕ, καθώς πήγα σε φυσικό κατάστημα για να ρωτήσω αν το δικαιούμαι, καθώς δεν είμαι νέος πελάτης και η σύμβαση του benefit έληγε σε 3 μήνες. Ο υπάλληλος με είχε διαβεβαιώσει πως θα μου πιστωθεί ενώ δε το ανέγραφε στη νέα σύμβαση (ανέφερε μόνο νέες εκπροσωπήσεις), γι' αυτό και προχώρησα στη ΡΑΕ, λαμβάνοντας την ίδια απάντηση με εσένα. Βέβαια, πριν τη ΡΑΕ, είχε προηγηθεί και επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου τα μπέρδεψαν λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/2/2025 στις 11:26 ΠΜ, van62 είπε

Παιδια να ρωτησω κατι και εγω, εχω να παρω λογαριασμο απο το Φυσικο Αεριο Ελλαδος απο τις αρχες Δεκεμβριου....ειναι λογικο? εχει συμβει σε καποιον αλλον?? Ευχαριστω

Στην πολυκατοικία μας ήρθε λογαριασμός Φυσικό Αέριο που είχε να έρθει από τέλη Νοεμβρίου.

Έχει μέσα κατανάλωση Δεκεμβρίου Ιανουαρίου και 5 μέρες Φεβρουαρίου.

Λογικά θα σου έρθει τώρα στα κοντά και εσένα 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Στην πολυκατοικία μας ήρθε λογαριασμός Φυσικό Αέριο που είχε να έρθει από τέλη Νοεμβρίου.

Έχει μέσα κατανάλωση Δεκεμβρίου Ιανουαρίου και 5 μέρες Φεβρουαρίου.

Λογικά θα σου έρθει τώρα στα κοντά και εσένα 

Γενικά είστε ικανοποιημένοι από το Φυσικό αέριο Ελλάδας ή όχι?? Γλυκό κοιτάζω το σταθερό τους με 0,040. Οι λογαριασμοί βγαίνουν κάθε μήνα ή οπότε θυμούνται??? Το app τους αξίζει???

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Αποφασισα να επικοινωνησω μαζι τους και ειπαν οτι οντως εχουν προβλημα στους υπολογισμους με νε ο συστημα και καθυστερουν σε ολους. Θα ειναι λενε ιδιαιτερα ελαστικοι στην εξοφληση καθως καταλαβαινουν οτι πολλοι ανθρωποι θα εχουν προβλημα με την συσσωρευση. Εγω για την ερωτηση σου ειμαι σε αυτους 6 χρονια και ναι ειμαι ευχαριστημενος, και τωρα ζητησα και πηγα στο 0,040 fix.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Trikala_city είπε

Γενικά είστε ικανοποιημένοι από το Φυσικό αέριο Ελλάδας ή όχι?? Γλυκό κοιτάζω το σταθερό τους με 0,040. Οι λογαριασμοί βγαίνουν κάθε μήνα ή οπότε θυμούνται??? Το app τους αξίζει???

Οι λογαριασμοί έβγαιναν στην ώρα τους μέχρι τον τελευταίο που καθυστέρησε. 

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν από τους ακριβότερους παρόχους, οι υπόλοιποι της πολυκατοικίας δεν ήθελαν να αλλάξουμε , μείναμε σε αυτούς.

Τώρα για χειμώνα ήρθε 0,052 περίπου, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.

Για το σταθερό δεν ξέρω, θα σου πουν οι ειδικοί αν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτήν την περίοδο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Trikala_city είπε

Το σταθερό τους αυτή την στιγμή είναι όντως από τα καλύτερα, για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Με παγιο 9,90 ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...