Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Σε κανένα απ'τα τα δυο. Το gas pass το δώρο είναι "παγίδα" γιατί πρέπει να κάτσεις 1 χρόνο. Αν φύγεις νωρίτερα το επιστρέφεις. Οπότε είσαι παγιδευμενος 1 χρόνο, χωρίς να ξέρεις τι μηνιαίες τιμές θα ανακοινώσουν.

Το Gas Max συμφέρει όταν οι τιμές που ανακοινώνουν είναι χαμηλότερες απ'τις τιμές των άλλων παρόχων. Μέχρι και Οκτώβριο ήταν ΟΚ... για Νοέμβριο δε συμφέρει.

Άρα τι θα με σύμφερε; ΔΕΗ; 

• Like 1
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 minutes ago, akicskou said:

Άρα τι θα με σύμφερε; ΔΕΗ; 

Για να πάρεις το 100αρικο ναι. Για να έχεις τη "φτηνότερη" τιμή ναι. Για να κάψεις θέρμανση δε συμφέρει τίποτα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για να πάρεις το 100αρικο ναι. Για να έχεις τη "φτηνότερη" τιμή ναι. Για να κάψεις θέρμανση δε συμφέρει τίποτα.

Γενικά κ εγώ από έρευνα αγοράς κατέληξα ότι ειναι καλύτερο να καίω το αιρ κοντισιον παρά το αέριο. Όλοι τις ίδιες τιμές έχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα τηλ στην δεη και ρώτησα εαν δικαιούμαστε τα 100 ευρω εαν κάνουμε αλλαγή από benefit σε control κ μου είπαν όχι. 

Είναι μόνο για καινούριους πελάτες...

Οπότε ο κάθε υπάλληλος λεε ότι θέλει.. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill999r είπε

Γενικά κ εγώ από έρευνα αγοράς κατέληξα ότι ειναι καλύτερο να καίω το αιρ κοντισιον παρά το αέριο. Όλοι τις ίδιες τιμές έχουν.

οσο οι τιμες του ρευματος ειναι ετσι, ναι συμφερει.

αρκει να μην αρχισουν τα "τωρα εχει συνεφια, δεν εχουμε ενεργεια απο ηλιο. καιμε περισσοτερο λιγνιτη" και δεις μια αυξηση απο το εχθρικο χρηματατιστηριο ενεργειας

• Like 1
Δημοσ.

φυσικό αειρο καίνε 3 σωμματα 5 ώρες και με το ζόρι εδώ να φτάσουμε τους 20 βαθμούς με εξωτερική 11. είναι λογικό η είμαι άρρωστος;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, bomberogr είπε

φυσικό αειρο καίνε 3 σωμματα 5 ώρες και με το ζόρι εδώ να φτάσουμε τους 20 βαθμούς με εξωτερική 11. είναι λογικό η είμαι άρρωστος;

Συνέχεια εκεί 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/803651-λέβητες-αερίου-και-η-λειτουργία-τους/page/11/#comment-60493122

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Περρυ είπε

Σχετικά με τη ZENITH.

Εκανα αίτηση πριν 25 μέρες στο "Power Home Smart Night - "PROMO -40% 8.2024"και ακόμη περιμένω. Δεν υπάρχει χρέος στον παλιό πάροχο.
Μου έστειλαν ένα συμβόλαιο, τους έγραψα ότι συμφωνώ, μου έκαναν τηλ ανάγνωση των όρων, είπα συμφωνώ.
Μετά 2 εβδομάδες μου είπαν να περιμένω να στείλει η ΔΕΔΗΕ καταμέτρηση.
Πηρα στη ΔΕΔΗΕ και είπαν ότι δεν έχουν αίτημα για καταμέτρηση από ΖΕΝΙΤΗ και αλλαγή παρόχου, και με έχουν ακομη στον παλιό πάραχο ΔΕΗ.
Στη ΖΕΝΙΤΗ μετά 22 μέρες μου είπαν ότι το συμβόλαιο ισχύει από την ημέρα της αποδοχής και να περιμένω, μπορεί να καθυστερήσει 40 μέρες!

Είναι κανείς άλλος που να έχει τέτοιο θέμα με αλλαγή παρόχου, μετά 25 μέρες να μην ξέρει αν έχει κάνει αλλαγή παρόχου; Ιδιαίτερα με τη ΖΕΝΙΤΗ;

δεν ηξερες δεν ρωταγες? σηκω φυγε απο αυτους φιλε. οπουδηποτε αλλου και να πας θα ειναι καλυτερα. θα σε χρεωνουν οτι θελουν και αν τους κανεις παραπονα απλα θα σου κλεινουν το τηλεφωνο στην μουρη. δεν καταλαβαινουν απο συμβολαια αυτοι. εχουν κανει την απατη επαγγελμα

• Confused 1
Δημοσ.

Καλεσα χτες την ΔΕΗ για αλλαγη απο Benefit σε Control και την ρωτησα αν δικαιουμαι το 100αρικο. Με ρωτησε αν ειμαι στην ληξη του συμβολαιου και αφου της ειπα οχι μου ειπε οτι δεν ειμαι στην κατηγορια αυτων που το δικαιουνται. Μονο αν ημουν κοντα στη ληξη του.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ. Μόλις μου είπαν από ΔΕΗ ότι μόνο αν λήγει το υπάρχον συμβόλαιο μέσα στο 2024, δικαιουμαι το 100αρι για την μετάβαση από benefit σε control

Δημοσ.

Καλησπέρα,

συμφερει να πάω ηρων η δεη;

η πρώτα ηρων για το μπόνους και καπάκια ΔΕΗ για τα 100 ευρώ και το κλειστό 12μηνο;

Δημοσ.
Στις 12/11/2024 στις 10:59 ΠΜ, bill999r είπε

Πόσες kw καίει την ώρα το ac? Επίσης να σημειώσω εδώ ότι η ποιότητα θέρμανσης του ac είναι κατώτερη των σωμάτων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα εληξε πριν 5 μερες το περσινο control ,  και με πηρανε μονοι τους :blink:  να μπω στο καινουργιο control με το κατοσταρικο 

Επεξ/σία από mellodos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/11/2024 στις 10:42 ΠΜ, ekrepali είπε

Για να πάρεις το 100αρικο ναι.  Για να κάψεις θέρμανση δε συμφέρει τίποτα.

Γιατι το λες αυτο; με τα 100 της Δεη + επιδομα θερμανσης νομιζω καλα θα βγει και φετος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...