johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλημέρα κ καλό μήνα σε όλους. Πολύ περίεργο που πήγε από 50 στα 100 το δώρο για να πας control. Σαν να μας λέει εμάς τους benefit ελατε control σήμερα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, johnnyman είπε Σαν να μας λέει εμάς τους benefit ελατε control σήμερα!!!! Εξαρταται πως το βλεπεις. Αν εισαι ηδη benefit και δεν παιρνεις 100αρικο , μαλλον το αντιθετο μας λεει... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από mellodos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, mellodos είπε Εξαρταται πως το βλεπεις. Αν εισαι ηδη benefit και δεν παιρνεις 100αρικο , μαλλον το αντιθετο μας λεει... Είμαι ήδη benefit . Ο φιλος που το έκανε πιο πάνω το πήρε το 50αρικο. Άλλος δεν το πήρε. Δεν ξέρω τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου καντε μια αλλαγη παροχου αν σας καιει το 100ρικο, ποιο το νοημα αν και αν, εχετε τουλαχιστο ενα μηνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου πάντως το φ.α έχει πτωτικές τάσεις, να δούμε μόνο αν θα συνεχιστεί αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Το θεμα ειναι πως οι αλλαγες παροχων στο ΦΑ δεν ειναι τοσο γρηγορες οπως στο ρευμα..Δηλαδη για να κανεις δυο αλλαγες θα παρει κανα 4 μηνο...Με το σκεπτικο παντα πως δεν αφηνω πιστωτικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 08:48 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:48 πμ Όσοι είστε ΗΡΩΝ μαζέψτε άμεσα τα μπογαλάκια σας... 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linos_Tsiol Δημοσ. Σάββατο στις 12:39 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:39 μμ Μήπως έχει κάποιος γνώμη ή εμπειρία από την Ζενίθ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. Σάββατο στις 01:41 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:41 μμ Εγώ όταν έκανα πριν 10 μέρες τηλεφωνικά την αλλαγή από benefit σε control στο τηλέφωνο μου είπε χωρίς καν να ρωτήσω ότι παίρνω τα 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioio Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ 35 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Εγώ όταν έκανα πριν 10 μέρες τηλεφωνικά την αλλαγή από benefit σε control στο τηλέφωνο μου είπε χωρίς καν να ρωτήσω ότι παίρνω τα 50€ Παντως εγώ δεν τα πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ 57 λεπτά πριν, ioio είπε Παντως εγώ δεν τα πήρα. Ο μήνας που εκανες την αλλαγή ήταν και ο μήνας του λογαριασμού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. Σάββατο στις 07:20 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 07:20 μμ 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Όσοι είστε ΗΡΩΝ μαζέψτε άμεσα τα μπογαλάκια σας... καμια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ 49 minutes ago, nikos121 said: καμια προταση? ΔΕΗ gas control, 100 ευρώ δώρο. Και βλέπουμε στη πορεία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Περρυ Δημοσ. Σάββατο στις 08:14 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:14 μμ 7 ώρες πριν, Linos_Tsiol είπε Μήπως έχει κάποιος γνώμη ή εμπειρία από την Ζενίθ; Εχω εγγραφεί πρόσφατα. Στο site τους λένε ότι στο Power Home Smart Night - "PROMO -40% 8.2024" (κίτρινο) τον ΟΚΤ 2024 χρέωσαν (μετά έκπτωση 45%) ημερήσιο €0.07275/kwh. Η ΔΕΗ με χρέωσε (πράσινο ειδικό τιμολόγιο) για ΣΕΠ 2024 ημερήσιο €0.1496/kwh, =106% επιπλέον. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει στο μέλλον. Στο συμβόλαιο λένε ότι έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν κάθε όρο όποτε θέλουν. Και η προωθητική πρότασή τους είναι "δοκιμάστε και βλέπετε και κάνετε", χωρίς καθόλου ποινή αποχώρησης από αυτούς, οποτεδήποτε. Οπότε αν τηρήσουν χωρίς αλλαγές τους όρους, καλώς. Αλλιώς, αμέσως για άλλους τόπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 μμ 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε ΔΕΗ gas control, 100 ευρώ δώρο. Και βλέπουμε στη πορεία... τα 100 ειναι στον 1ο λογαριασμο? Φευγεις όποτε θες χωρις ποινη? Βλεπω για 12 μηνη διαρκεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα