CHRISpros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, alefther είπε https://www.rae.gr/katanalotes/times-kai-xreoseis/ Το έχω δει αυτό το λινκ και δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το 50.11 Ούτε αν είναι σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 11 minutes ago, ioio said: Σου έβαλαν το 50αρικο; Ήσουν στο benefit και πηγες control; Παραμενω Benefit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, CHRISpros είπε Το έχω δει αυτό το λινκ και δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το 50.11 Ούτε αν είναι σωστό η δυναμικοτητα του μετρητη σου, οπως εχει δηλωθει απο το μηχανικο σου. Παραμενει η ιδια σε οποιον παροχο κι αν εισαι. Η διαφορα ειναι οτι αλλοι παροχοι χρεωνουν τις 3 χρεωσεις που βλεπεις στη ραε ξεχωριστα, αλλοι οπως ο τωρινος σου τις αθροιζουν σε μια γραμμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Τελικά συμφαιρει το control ή να παραμείνουμε στο benefit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Τελικά συμφαιρει το control ή να παραμείνουμε στο benefit; Έτσι όπως είναι τώρα το benefit βγαίνει ελάχιστα παραπάνω, δηλαδή 0.047 σχεδόν , θα δούμε όταν θα κλείσει κιόλας. Το καλό είναι πως αν μπεις στο control είσαι σίγουρος για τυχόν αύξηση και σου δίνουν 50€. Επίσης στην ηχογραφημένη κλήση αλλά και στους ειδικούς όρους μου είπαν ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης οπότε αλλάζεις σε benefit αν τυχόν ξεκινήσει να πέφτει το αέριο. Εγώ αυτά σκέφτηκα και άλλαξα μια παροχή σε σταθερό και μάλλον θα πάω και την δεύτερη. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από tomtsir 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) είχα κάνει συμβόλαιο στο control στις 17/09/24 με 0,051 και 50€ δώρο , δεν έχει εκδοθεί ακόμη λογαριασμός, μπορώ να ζητήσω αλλαγή σε benefit,και μετά ξανά σε control χωρίς κάποια ρήτρα,για να κλείσω τιμή 0,045 που έχει πλέον? και αν ναι, μετα απο πόσες ημέρες απο την αλλαγή σε benefit να ζητήσω την αλλαγή πάλι σε control μετα απο 14 για να μην πιαστεί σαν υπαναχώρηση στην ίδια τιμή? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Παραμενω Benefit. Και εγώ 50-50 είμαι. Τώρα είμαι benefit Δεν ξέρω.. Με πιο σκεπτικό έμεινες benefit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakosx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εκανα ανανέωση στο Control που έληγε αρχές Νοεμβρίου και είδα αυτό. Μου δώσανε 50άρικο ? Λογαριασμος ΔΕΗ.pdf Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από liakosx διόρθωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, liakosx είπε Εκανα ανανέωση στο Control που έληγε αρχές Νοεμβρίου και είδα αυτό. Μου δώσανε 50άρικο ? Λογαριασμος ΔΕΗ.pdf 26.81 kB · 5 downloads Ναι έχεις πάρει το 50αρικο. Πότε έκανες την ανανέωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakosx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, johnnyman είπε Ναι έχεις πάρει το 50αρικο. Πότε έκανες την ανανέωση? Πριν 2 εβδομάδες. Δεν ήξερα ότι δικαιούμαι 50αρικο. Εκτός αν κάνανε λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, liakosx είπε Πριν 2 εβδομάδες. Δεν ήξερα ότι δικαιούμαι 50αρικο. Εκτός αν κάνανε λάθος... Φαίνεται οτι κ από ανανέωση control σε control δίνουν.. Τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 14 minutes ago, johnnyman said: Με πιο σκεπτικό έμεινες benefit? Της βαρεμάρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Της βαρεμάρας. Εγώ σκέφτομαι να το κάνω αύριο εαν είναι να πάρουμε κ 50αρικο.. Βαρεμάρα οπως λες μέσω τηλεφώνου να λες τα ίδια κ τα ίδια. Κάντε οπως το ρεύμα τσακ μπαμ μέσω του app.. Έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stagkia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, ioio είπε Σου έβαλαν το 50αρικο; Ήσουν στο benefit και πηγες control; Στις 29/10/2024 στις 12:34 ΠΜ, stagkia είπε ομάδα το control που λέτε είναι τς ΔΕΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στις 30/10/2024 στις 10:29 ΠΜ, kxtsao είπε έκανα χθες τηλεφωνικά αλλαγή από μπένεφιτ σε κοντρόλ και μου είπε πρώτον, ότι είναι χωρίς δέσμευση χρονική και ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να μεταβώ στο μπένεφιτ χωρίς επιβάρυνση και δεύτερον ότι στον πρώτο λογαριασμό θα έχω 50€ μπόνους Επειδη εμενα βγηκε ο πρωτος λογαριασμος 50αρικο δεν ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα