Dogtor21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Elpedison τρίτος σερί λογαριασμός έναντι.. συμβαίνει γενικά και σε άλλους?? Γιατί περίμενα εκκαθαριστικό ...(Έλεγε και καταμέτρηση μεταξύ 16-30 Σεπτεμβρίου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkaragki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Νέος λογαριασμός Elpedison Bright με ημερομηνίες λογαριασμού 01/08 - 31/08, έχει κανονικά πάγιο αξίας 5,17€, ενώ στους ειδικούς όρους γράφει ξεκάθαρα ότι για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο δεν θα υπάρχει πάγιο. Παρατήρησε κανείς κάτι ανάλογο; Θα επικοινωνήσω και θα ενημερώσω εκ νέου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, giannnis122 είπε Σήμερα για Οκτωβρίου ναι, αλλά τον Σεπτέμβριο ήταν 0.3817 Ποιος νοιάζεται όμως για τον Σεπτέμβρη; Το καίει κανείς τέτοιο μήνα; Όχι. Σε νοιάζει η σεζόν Οκτώβρη - Απρίλιος. Οποτε αν είναι τόσο μικρή η διαφορά τώρα, μάλλον συμφέρει τον σταθερό. φαντάζομαι Δεκέμβρη Γενάρη Φλεβάρη θα ανέβει το κυμαινόμενο έστω και λίγο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walternet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το σταθερό της ΔΕΗ myhome GasControl τι ρήτρα αποχώρησης έχει ? Επιστρέφει το bonus των 50€ αν αποχωρήσεις πρόωρα πριν το 12 μηνο ? Παρεπιμπτόντως πρόσεξε κανένας ότι αν επιλέξεις για να κάνεις σύγκριση τα 2 προγράμματα Αερίου μέσα από την σχετική επιλογή της σελίδας της ΔΕΗ , η χρέωση ενέργειας (€/kwh) του myhome GasControl εμφανίζεται λανθασμένα 0,051€ αντί του 0,045€ όπως και θα έπρεπε? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Walternet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 30/09/2024 at 11:41, Karanikolis said: Τελικά μένουμε ΔΕΗ control ή πάμε benefit?? 🤔 Παιδιά τι λέτε να κάνουμε? Εχω benefit, το κρατάμε ή πάμε control? Τιμή 0,045 και δώρο τα 50 (λογικά θα μπούν στην αλλαγή). Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από doll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, doll είπε Παιδιά τι λέτε να κάνουμε? Εχω benefit, το κρατάμε ή πάμε control? Τιμή 0,045 και δώρο τα 50 (λογικά θα μπούν στην αλλαγή). Εγώ μόλις είδα ότι το πήγε 0,04 το ανανέωσα.. μου έληγε την άλλη βδομάδα. Τώρα αν σκεφτείς ότι το ttf είναι σχεδόν ίδια τιμή με το σταθερό, εγώ θεωρώ ότι αξίζει να πας σταθερό.. άσε που και με αυτά που γινόνται στο Ισραήλ ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει το ttf 🤷♂️ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Και στην ανανέωση παίρνει -50€? Από που μπορεί να γίνει καλύτερα κ πιο άμεσα ή διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moon1821 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) θελω να μεταφερω την παροχη της μητερας μου απο ζενιθ σε Δεη και στο δικό μου ονομα (ειμαι συνιδιοκτητης του ακινητου με 37,5%) χρειαζεται να κανω πρωτα αλλαγη προμηθευτη και μετα αλλαγη ονοματος σε μενα ή γινονται και τα δυο με μια επισκεψη σε καταστημα (εννοείται με εξουσιοδοτηση) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από moon1821 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, kostakiss είπε Και στην ανανέωση παίρνει -50€? Από που μπορεί να γίνει καλύτερα κ πιο άμεσα ή διαδικασία? Δεν νομίζω γιατί λέει για νέους πελάτες.. δεν το ρώτησα να σου πω την αλήθεια. Εγώ κάθε χρόνο ένα τηλέφωνο κάνω πριν λήξει το συμβόλαιο και το ανανεώνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Karanikolis είπε Εγώ μόλις είδα ότι το πήγε 0,04 το ανανέωσα.. μου έληγε την άλλη βδομάδα. Τώρα αν σκεφτείς ότι το ttf είναι σχεδόν ίδια τιμή με το σταθερό, εγώ θεωρώ ότι αξίζει να πας σταθερό.. άσε που και με αυτά που γινόνται στο Ισραήλ ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει το ttf 🤷♂️ εγω εχω το benefit που ληγει τον 12ο .. δεν με αφηνει να κανω ανανεωση η αλλαγη συμβολαιου .. με βλεπω να τρεχω σε καταστηματα και τους βαριέμαι εκει μεσα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε εγω εχω το benefit που ληγει τον 12ο .. δεν με αφηνει να κανω ανανεωση η αλλαγη συμβολαιου .. με βλεπω να τρεχω σε καταστηματα και τους βαριέμαι εκει μεσα !! Εμένα το benefit λήγει μέσα στον Γενάρη. Είχα κάνει μετάβαση από benefit σε control κ μετά πάλι benefit μέσω τηλεφώνου. Δεν είχε ρήτρα αποχώρησης. Ακόμη δεν έχει ρήτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Το benefit δεν έχει ρήτρα καθώς είναι κυμαινόμενο. Πάμε control λέτε? Έχουμε.περιθωριο.μεχρι.τελος του μήνα να το σκεφτούμε. Εγώ λέω να περιμένω λίγο.ακομα να δω την τάση του ttf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Το benefit δεν έχει ρήτρα καθώς είναι κυμαινόμενο. Πάμε control λέτε? Έχουμε.περιθωριο.μεχρι.τελος του μήνα να το σκεφτούμε. Εγώ λέω να περιμένω λίγο.ακομα να δω την τάση του ttf. Αν αυτό το μήνα είναι στα ίδια τότε θεωρώ συμφέρει το κοντρόλ.. σίγουρα θα ανέβει τους μήνες που θα έχει περισσότερη ζήτηση λόγο κρύου κτλ γνώμη δική μου πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις εκανα αλλαγή. +50 στον πρώτο λογαριασμό και αλλάζουμε σε benefit αν χρειαστεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, doll είπε Μόλις εκανα αλλαγή. +50 στον πρώτο λογαριασμό και αλλάζουμε σε benefit αν χρειαστεί. Ακόμη ισχύει η αλλαγή από control σε benefit χωρίς ρήτρα όπως πέρσι? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα