Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Συνεχίζουμε εδώ από το προηγούμενο μιας κι υπάρχει θέμα με το μέγεθος του παλιού topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου FYI μιας και το συζητούσαμε για το πότε εκδίδει λογαριασμούς αεριού η elpedison. Φαίνεται να εκδίδει τέλος του επόμενου μήνα από το μήνα της ένδειξης και στη συνέχεια έναντι κάθε μήνα. πχ. ένδειξη 10/3 --> λογαριασμός για την συγκεκριμένη ένδειξη 30/4 Οπότε ο πρώτος λογαριασμός θέλει από 1 μέχρι και 2 μήνες για να εκδοθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Πήρα κι εγώ λογαριασμό. Έναρξη εκπροσώπησης 18/4, καταμέτρηση 14/5, έκδοση εκκαθαριστικού 27/6. Μπήκε κανονικά το δώρο €120, ενώ στο ρεύμα έφυγα 29/5. Όλα κομπλέ. 👍 Spoiler Επίσης έβαλαν αρνητική χρέωση στον ΦΠΑ, καλοσύνη τους. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dogtor21 Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Αυτά τα 120 ήταν σωτηρία... ακόμη πιστωτικό (βγήκε και εκκαθαριαρικο παλι πιστωτικό)και έτσι όπως πάει θα βγάλω το καλοκαίρι τζάμπα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Παιδια ξερεις κανεις αν φυγω απ το αεριο elpedison κατα τον Οκτωβριο και εχει μεινει καποιο πιστωτικο λογω των 120 ευρω του δωρου, αν μεταφερεται σε λογαριασμο ρευματος? Φοβαμαι μηπως με τους αρνητικους λογαριασμους εχω θεμα με το επιδομα θερμανσης!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 50 minutes ago, desiro said: Παιδια ξερεις κανεις αν φυγω απ το αεριο elpedison κατα τον Οκτωβριο και εχει μεινει καποιο πιστωτικο λογω των 120 ευρω του δωρου, αν μεταφερεται σε λογαριασμο ρευματος? Φοβαμαι μηπως με τους αρνητικους λογαριασμους εχω θεμα με το επιδομα θερμανσης!! Διάβασε σελίδες 126 και 127 από το επιδομα... Άμα δε θες να το κάνεις έτσι, τοτε φύγε... Τι να σου πω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 7 minutes ago, APOMICHALIS said: Επιπλέον γιατί δεν αναγράφει τιμή φυσικού αερίου ενώ το πρόγραμμα είναι συνδυαστικό; https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-max-home/ Gas Max 0.028 για Ιούλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_81 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλησπέρα @ekrepali Σχετικά με την καταγγελία στο myrae για αθέτηση συμβολαίου φυσικού αερίου επειδή έχουν περάσει ήδη 16 εργάσιμες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση μπορώ να απευθυνθώ σε ενεργειακό επιθεωρητή η ΣτΚ χωρίς να έχω την απάντηση της εταιρείας στο myrae? Αν όχι μέχρι πότε να περιμένω αφού δεν συγκινείται κανένας να απαντήσει; Επίσης σε παρακαλώ αν ξέρεις αξίζει να το κυνηγήσω περαιτέρω εκτός myrae; Μπορώ να κερδίσω κάτι εκτός από ηθική ικανοποίηση; Γιατί λίγο που το έψαξα και ο ενεργειακός επιθεωρητής και ο ΣτΚ γράφει ότι έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν επιβάλλουν κυρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Μόνο αν πατήσεις 3 φορές το κόκκινο "άρνηση" στο myrae αναλαμβάνει ο μεσολαβητής. Εσένα που δεν έχει απαντήσει ο πάροχος, δεν υπάρχει καν κουμπί πράσινο η κόκκινο. Ακόμα κι αν φτάσει στο μεσολαβητή είναι στη κρίση του αν θα αναλάβει την υπόθεση η όχι. Για διάφορες κάτω των 100 ευρώ δεν αναλαμβάνει. Για το δικό σου θέμα δε γνωρίζω. Στο Συνήγορος του καταναλωτή μπορείς να κάνεις καταγγελία, αλλά υπάρχει πεδίο σου σε ρωτάει αν έχεις απευθυνθεί σε άλλη ανεξάρτητη αρχή. Οπότε δε μπορείς να πεις ψέματα... θα γράψεις ότι έχεις ανοίξει αίτημα στο myrae και δεν έχεις λάβει απάντηση. Από κει και πέρα δε ξέρω αν θα μεσολαβήσει ο ΣΤΚ αν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στο myrae. Mια άλλη λύση είναι να ανοίξεις νέα αίτηση στο myrae με αιτιολογία τη " Καθυστέρηση ανταπόκρισης από το πάροχο". Δε ξέρω αν αυτό θα τους συγκλονίσει. Δικαστικως μόνο μπορεί να αποζημιωθείς ηθικά, οπότε υπολόγιζε κάνα 600αρι για δικαστικά έξοδα συν πιθανά έξοδα για εφετείο κι αν δικαιωθείς θα τα πάρεις πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_81 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 41 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μόνο αν πατήσεις 3 φορές το κόκκινο "άρνηση" στο myrae αναλαμβάνει ο μεσολαβητής. Εσένα που δεν έχει απαντήσει ο πάροχος, δεν υπάρχει καν κουμπί πράσινο η κόκκινο. Ακόμα κι αν φτάσει στο μεσολαβητή είναι στη κρίση του αν θα αναλάβει την υπόθεση η όχι. Για διάφορες κάτω των 100 ευρώ δεν αναλαμβάνει. Για το δικό σου θέμα δε γνωρίζω. Στο Συνήγορος του καταναλωτή μπορείς να κάνεις καταγγελία, αλλά υπάρχει πεδίο σου σε ρωτάει αν έχεις απευθυνθεί σε άλλη ανεξάρτητη αρχή. Οπότε δε μπορείς να πεις ψέματα... θα γράψεις ότι έχεις ανοίξει αίτημα στο myrae και δεν έχεις λάβει απάντηση. Από κει και πέρα δε ξέρω αν θα μεσολαβήσει ο ΣΤΚ αν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στο myrae. Mια άλλη λύση είναι να ανοίξεις νέα αίτηση στο myrae με αιτιολογία τη " Καθυστέρηση ανταπόκρισης από το πάροχο". Δε ξέρω αν αυτό θα τους συγκλονίσει. Δικαστικως μόνο μπορεί να αποζημιωθείς ηθικά, οπότε υπολόγιζε κάνα 600αρι για δικαστικά έξοδα συν πιθανά έξοδα για εφετείο κι αν δικαιωθείς θα τα πάρεις πίσω. Στο myrae δεν μπορείς να ανοίξεις δεύτερο αίτημα το δοκίμασα. Άρα εν ολίγοις ότι θέλουν κάνουν και ο σκύλος χορτατος και η πίτα ολόκληρη. Το myrae ψιλομουφα μου φαίνεται είναι. Θα δοκιμάσω λίγο ακόμη την υπομονή μου περιμένοντας την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 10 minutes ago, nick_81 said: Στο myrae δεν μπορείς να ανοίξεις δεύτερο αίτημα το δοκίμασα. Παλιά είχα ανοίξει τουλάχιστον 3-4 κατά ΔΕΗ (ταυτόχρονα). - Καθυστέρηση λογαριασμών - Μη ανταπόκριση - Ανεπάρκεια απαντήσεων - Ξανά καθυστέρηση λογαριασμών ως συνεχεια του προηγούμενου... Τώρα δε ξέρω αν άλλαξαν τη πλατφόρμα... τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Άλλαξα από το σταθερό στο smart της ελπεντισον στις 25/04 χωρίς ποινή και στον λογαριασμό που εκδόθηκε προχθές είδα ότι μου αποδίδουν και τα 50 ευρώ τμηματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2 hours ago, panosss567 said: Άλλαξα από το σταθερό στο smart της ελπεντισον στις 25/04 χωρίς ποινή και στον λογαριασμό που εκδόθηκε προχθές είδα ότι μου αποδίδουν και τα 50 ευρώ τμηματικά. Δεν έχει ρήτρα αποχώρησης το Fix, έχει καταργηθεί... ακόμα και για όσους είχαν υπογράψει τους παλιούς όρους με τη ρήτρα. Kαι για το Smart επίσης γνωστό ότι το 50άρικο το παίρνουν και νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, το γράφει στους όρους. Τα 10 ευρώ το μήνα καλά είναι για καλοκαίρι, αλλά θα μπορούσες να πάρεις παραπάνω με τουρισμό σε ΗΡΩΝ (αν δεν έχεις ξαναπάρει 50άρικο) και ΔΕΗ Control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 7 hours ago, ekrepali said: Δεν έχει ρήτρα αποχώρησης το Fix, έχει καταργηθεί... ακόμα και για όσους είχαν υπογράψει τους παλιούς όρους με τη ρήτρα. Kαι για το Smart επίσης γνωστό ότι το 50άρικο το παίρνουν και νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, το γράφει στους όρους. Τα 10 ευρώ το μήνα καλά είναι για καλοκαίρι, αλλά θα μπορούσες να πάρεις παραπάνω με τουρισμό σε ΗΡΩΝ (αν δεν έχεις ξαναπάρει 50άρικο) και ΔΕΗ Control Καλημέρα, καλά τα λες αλλά δεν υπάρχει καθόλου κατανάλωση και δεν προλαβαίνω να φάω ούτε τα 120 που πήρα αρχικά από το σταθερό. Επίσης το πενηνταρικο απλώνεται σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης . Έγραψα περισσότερο για να επιβεβαιώσω ότι δεν εφαρμόζεται η ρήτρα αποχώρησης και αποδίδεται έστω και τμηματικά το πενηντάρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλημερα παιδια!! Εκανα πριν 1 μηνα στην elpedison το συνδιαστικο προγραμμα που ειχε για ρευμα κ αεριο με τα 120 ευρω στον πρωτο λογαριασμο!! Βγηκε ο λογαριασμος κ μπηκαν ολα καλα!! Αν ζητησψ να μεταφερθω στο νεο προγραμμα με τη φθηνοτερη χρεωση κ δωρεαν τα παγια του καλοκαιριου, υπαρχρι περιπτωση να εχω καποιο θεμα με τα 120? Υπαρχει καποιο μελος που το δοκιμασε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα