ncrp Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ Δημοσ. χθες στις 11:08 πμ 39 λεπτά πριν, apan@samos είπε Νέα προσφορά ΔΕΗ στα μπλε τιμολόγια από εχθές. To πιο ενδιαφέρον είναι το 50€ 1ο μήνα + 50€ 6ο μήνα Περισσότερα στον ιστότοπο της ΔΕΗ. *Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος. Ψιλά γράμματα: Άμα κάνεις λιγότερη κατανάλωση εκείνους τους 2 μήνες μάλλον χάνεις την διάφορα μέχρι τα 50 (?), ή έτσι το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον τα 30 ευρώ μέχρι σήμερα τα χρησιμοποιούσες σαν πιστωτικό και στους επόμενους λογαριασμούς άμα έμενε.
motoboots Δημοσ. χθες στις 11:54 πμ Δημοσ. χθες στις 11:54 πμ 44 λεπτά πριν, ncrp είπε *Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος. Ψιλά γράμματα: Άμα κάνεις λιγότερη κατανάλωση εκείνους τους 2 μήνες μάλλον χάνεις την διάφορα μέχρι τα 50 (?), ή έτσι το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον τα 30 ευρώ μέχρι σήμερα τα χρησιμοποιούσες σαν πιστωτικό και στους επόμενους λογαριασμούς άμα έμενε. 50+50 θα αφαιρεθούν από τοὺς λογαριασμούς σου. Μην ανησυχείς. 1
redbullboy Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 ώρες πριν, apan@samos είπε μπλε τιμολόγια Πάταγα το μπλε και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει το λινκ... Mindgames! 1
apapadop837 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι η αλλαγή στον ειδικό όρο τιμολόγησης «2.1» πώς μπορούν να τροποποιηθούν οι τιμές χρέωσης «σε εκτέλεση νόμιμης υποχρέωσης» (;)
Sebu Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Σε περιπτωσεις ρολογιων/συνδεσεων που ειναι επι δεκαετιες σε ονομα θανοντων γιατι κανενα συγγενη δεν τον ενοιαζε να αλλαξει το ονομα εφοσον απλα πηγαιναν οι λογαριασμοι και τους πληρωναν, υπαρχει "ευκολος" τροπος καποιος να αλλαξει προιον στη ΔΕΗ? Λχ το ονλαιν με τα 100 ευρω και χαμηλο παγιο το βλεπω καλη προσφορα αλλα στο σαιτ για να το κανεις ζηταει της Παναγιας τα ματια οπως ταυτοτητες και εκκαθαριστικα του ατομου στο ονομα του οποιου ειναι το ρολοι, το οποιο προφανως δεν ειναι στη ζωη. Αλλαγη ονοματος εχει χαρτουρα και βαβουρα γιατι θελει ΥΔΕ απο την αρχη συν ολα τα αλλα κοστη που για επαρχια/χωριο ειναι εξωφρενικα πολλα για αυτο και ουδεποτε το εκαναν. Υπαρχει απλος, ευκολος τροπος χωρις να κοστισει τα ρευματα 2+ ετων? Δεν θελουν να κλεψουν οι ανθρωποι, οι ιδιοι θα συνεχισουν να πληρωνουν, απλα θελουν ομοιως να μην τους κλεψουν. Edit: και εκει διαπιστωνω οτι παρα πολλες συνδεσεις/ρολογια ανα την Ελλαδα εχουν ξεμεινει στην ΔΕΗ ετσι στο Γ1 (χιλιαδες, δεκαδες χιλιαδες) απο τετοιες περιπτωσεις που ειτε αδυνατουν να ξεμπλεξουν τα κληρονομικα και δεν μπορει να παρει το ρολοι ενας καινουριος στο ονομα του ή ειναι ξεμπλεγμενα μεν εδω και δεκαετιες αλλα δεν ασχοληθηκε κανενας να αλλαξει ονομα και τωρα εχει δυσκολεψει πολυ (και σε κοστος) με αποτελεσμα να μην συμφερει να ασχοληθουν. Και να ξεμενουν χιλιαδες τετοιες συνδεσεις στο Γ1 να πληρωνουν. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από Sebu
redbullboy Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Όχι, κι εγώ που το έψαξα δεν βρήκα άλλο τρόπο. Ληξιαρχική πράξη θανάτου και νέα υδε, κατ' ελάχιστο.
Sebu Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Δυστυχως στο χωριο για ΥΔΕ οι ηλεκτρολογοι ζητανε 300-350 ευρω κατ'ελαχιστο. Και μιλαμε για σπιτι με καινουρια ηλεκτρικα, απλα και τοτε ο ηλεκτρολογος οταν τα εβαλε ολα καινουρια, πινακα, νεες καλωδιωσεις, νεες πριζες, ξηλωθηκε οτιδηποτε παλιο, για να βγαλει ΥΔΕ ζητουσε αλλα 400 ευρω καπελο τα οποια προφανεστατα δεν δοθηκαν. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Sebu
redbullboy Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Καλά κάνουν, αν ρωτάς εμένα , η υπογραφή είναι και 14 χρόνια ευθύνη, γιατί να την πάρει ο ηλεκτρολόγος τσάμπα; Στην Αθήνα οι υπογραφακιδες με 40 ευρώ βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά...
turbat0s Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, redbullboy είπε η υπογραφή είναι και 14 χρόνια ευθύνη, γιατί να την πάρει ο ηλεκτρολόγος τσάμπα; Στην Αθήνα οι υπογραφακιδες με 40 ευρώ βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά... Σίγουρα? Δηλαδή αν κάποιος ξηλώσει όλη του την εγκατάσταση την επόμενη μέρα της έκδοσης ΥΔΕ, έχει ευθύνη ο υπογράφων? Θα έλεγα ότι η ΥΔΕ πιστοποιεί ότι "την ημέρα του ελέγχου βρήκα την εγκατάσταση να πληρεί τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές". Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από turbat0s
ncrp Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sebu είπε Σε περιπτωσεις ρολογιων/συνδεσεων που ειναι επι δεκαετιες σε ονομα θανοντων γιατι κανενα συγγενη δεν τον ενοιαζε να αλλαξει το ονομα εφοσον απλα πηγαιναν οι λογαριασμοι και τους πληρωναν, υπαρχει "ευκολος" τροπος καποιος να αλλαξει προιον στη ΔΕΗ? Λχ το ονλαιν με τα 100 ευρω και χαμηλο παγιο το βλεπω καλη προσφορα αλλα στο σαιτ για να το κανεις ζηταει της Παναγιας τα ματια οπως ταυτοτητες και εκκαθαριστικα του ατομου στο ονομα του οποιου ειναι το ρολοι, το οποιο προφανως δεν ειναι στη ζωη. Αλλαγη ονοματος εχει χαρτουρα και βαβουρα γιατι θελει ΥΔΕ απο την αρχη συν ολα τα αλλα κοστη που για επαρχια/χωριο ειναι εξωφρενικα πολλα για αυτο και ουδεποτε το εκαναν. Υπαρχει απλος, ευκολος τροπος χωρις να κοστισει τα ρευματα 2+ ετων? Δεν θελουν να κλεψουν οι ανθρωποι, οι ιδιοι θα συνεχισουν να πληρωνουν, απλα θελουν ομοιως να μην τους κλεψουν. Edit: και εκει διαπιστωνω οτι παρα πολλες συνδεσεις/ρολογια ανα την Ελλαδα εχουν ξεμεινει στην ΔΕΗ ετσι στο Γ1 (χιλιαδες, δεκαδες χιλιαδες) απο τετοιες περιπτωσεις που ειτε αδυνατουν να ξεμπλεξουν τα κληρονομικα και δεν μπορει να παρει το ρολοι ενας καινουριος στο ονομα του ή ειναι ξεμπλεγμενα μεν εδω και δεκαετιες αλλα δεν ασχοληθηκε κανενας να αλλαξει ονομα και τωρα εχει δυσκολεψει πολυ (και σε κοστος) με αποτελεσμα να μην συμφερει να ασχοληθουν. Και να ξεμενουν χιλιαδες τετοιες συνδεσεις στο Γ1 να πληρωνουν. Εμένα online που άλλαξα όνομα πριν λίγο καιρό δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Ίσως επειδή έκανα την ΥΔ πως αναλαμβάνω όλα τα χρέη της παροχής (επειδή είδαν μια οφειλή του τελευταίου λογαριασμού). Ίσως επειδή ήταν φρέσκια η δήλωση του εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου(?). Δεν ξέρω τι ακριβώς αλγόριθμους χτύπησα... Μου έκανε μάλιστα εντύπωση. "Τόσο εύκολα αλλάζεις ονόματα χωρίς χαρτούρα." 😵 Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από ncrp
Sebu Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, ncrp said: Εμένα online που άλλαξα όνομα πριν λίγο καιρό δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Ίσως επειδή έκανα την ΥΔ πως αναλαμβάνω όλα τα χρέη της παροχής (επειδή είδαν μια οφειλή του τελευταίου λογαριασμού). Ίσως επειδή ήταν φρέσκια η δήλωση του εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου(?). Δεν ξέρω τι ακριβώς αλγόριθμους χτύπησα... Μου έκανε μάλιστα εντύπωση. "Τόσο εύκολα αλλάζεις ονόματα χωρίς χαρτούρα." 😵 Ειχες ηδη account στο mydei για αυτην την παροχη? Και εκανες απλα αλλαγη στοιχειων? 47 minutes ago, redbullboy said: Καλά κάνουν, αν ρωτάς εμένα , η υπογραφή είναι και 14 χρόνια ευθύνη, γιατί να την πάρει ο ηλεκτρολόγος τσάμπα; Στην Αθήνα οι υπογραφακιδες με 40 ευρώ βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά... Μαζι σου μονο που οταν εφτιαξε ο ιδιος ολη την νεα ηλεκτρολογικη εγκατασταση δεν μπορει με το που την ολοκληρωνει, για να επιβεβαιωσει οτι ο ιδιος εκανε σωστη δουλεια, για την οποια τον πληρωσα συν τα υλικα, να λεει πεσε αλλα 400 ευρω. Δεν εφερα ξενο αλλο ηλεκτρολογο μετα, ο ιδιος ο εγκαταστατης ηλεκτρολογος της ανακαινισης να ζηταει εξτρα 400 για να φτιαξει χαρτι οτι τα εφτιαξε ολα συννομα??? ΗΘελε να πληρωθει εξτρα 400 ευρω για να αναλαβει την ευθυνη της υπογραφης του για δουλεια που ο ιδιος εκανε ως εγκαταστατης??? Για τωρα που εχουν περασει και καποια χρονια απο τοτε δεν το συζηταω, ενας ασχετος ηλεκτρολογος για να ερθει στο χωριο, να ζηταει 300-350 ευρω για σπιτι κατα βαση κλειστο ειναι οι λογαριασμοι ρευματος μερικων χρονων, για να πληρωθουν σε ΥΔΕ. Για αυτο και δεν προκειται για αυτο και δεν τα δινει κανεις. Για αυτο και ξεμενουν τα ρολογια σε ονοματα πεθαμενων και πανε απο παππουδες σε παιδια και μετα εγγονια και μετα δισεγγονα με το ονομα του παππου ή του προπαππου. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Sebu
ncrp Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Sebu είπε Ειχες ηδη account στο mydei για αυτην την παροχη? Και εκανες απλα αλλαγη στοιχειων? Όχι απλά ακάουντ στο myΔΕΗ δεν είχα... Ούτε καν πελάτης τους σε καμία παροχή δεν ήμουνα. Όχι όταν έκανα την δήλωση... Ποτέ! Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από ncrp
Sebu Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 1 minute ago, ncrp said: Όχι ακάουντ στο myΔΕΗ δεν είχα... Ούτε καν πελάτης τους δεν ήμουνα. Όχι όταν έκανα την δήλωση... Ποτέ! Για αυτο μαλλον. Ηθελαν να ψαρεψουν τον πελατη πιθανον. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Sebu
ncrp Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Για αυτο μαλλον. Ηθελαν να ψαρεψουν τον πελατη πιθανον. Χα... Έτσι όμως εύκολα μπορεί να παίρνει ο καθένας την παροχή του άλλου; Τι φάση; Δεν είναι τσίχλες από το περίπτερο...
turbat0s Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 19 λεπτά πριν, ncrp είπε Εμένα online που άλλαξα όνομα πριν λίγο καιρό δεν μου ζήτησαν απολύτως τίποτα. Μήπως είναι άλλο πράγμα η αλλαγή στοιχείων στην εφαρμογή και άλλο πράγμα η αλλαγή ιδιοκτήτη της παροχής? Σου ήρθε έκτοτε λογαριασμός με τα νέα στοιχεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα