Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Joe22 said:

Τελικά για όσους δεν εντάχθηκαν στο διζωνικό, ισχύει το 2-8πμ και 3-5μμ νυχτερινό τιμολόγιο;

Όχι. Ή θα πας στο νέο διζωνικό ωράριο 12:00-15:00 & 2:00 - 5:00... ή θα καις όλη μέρα ημερήσιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Όχι. Ή θα πας στο νέο διζωνικό ωράριο 12:00-15:00 & 2:00 - 5:00... ή θα καις όλη μέρα ημερήσιο.

Είχα την εντύπωση πως αν δεν σε βάλουν αυτόματα ή αν δεν το αιτηθείς εσύ δεν πας διζωνικό και παραμένεις μέχρι νεοτέρας στο 8ωρο νυχτερινό.

Είσαι σίγουρος;

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, Joe22 said:

Είχα την εντύπωση πως αν δεν σε βάλουν αυτόματα ή αν δεν το αιτηθείς εσύ δεν πας διζωνικό και παραμένεις μέχρι νεοτέρας στο 8ωρο νυχτερινό.

Είσαι σίγουρος;

Αυτο ισχυει νομιζω μονο για οσους εχουν ακομα το παλιο συνεχομενο 23.00-07.00. Αυτοι λογικα μεχρι να τους αλλαξουν μετρητες θα μεινουν ετσι.

Οι υπολοιποι με το κλασικο νυχτερινο το "νεοτερο" περασαμε στο διζωνικο.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Sebu said:

Αυτο ισχυει νομιζω μονο για οσους εχουν ακομα το παλιο συνεχομενο 23.00-07.00. Αυτοι λογικα μεχρι να τους αλλαξουν μετρητες θα μεινουν ετσι.

Οι υπολοιποι με το κλασικο νυχτερινο το "νεοτερο" περασαμε στο διζωνικο.

Όχι η αλλαγή ισχύει για όσους έχουν ρολόι νυχτερινού με σύστημα ΤΑΣ (χωριστό κουτί με λαμπάκι που αναβοσβηνει μέσα σε παρακείμενη χελώνα, που δίνει σήμα σε όσες διπλανές χελώνες έχουν νυχτερινό). Εγώ είχα 11-7 και γύρισε στο νέο διζωνικο κανονικα.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Confused 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, optostyle είπε

Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω φετος το χειμωνα επειδη εργαζομαι εκτος,δεν αναψα καθολου θερμανση,και οταν ειμαι σπιτι το δαγκωνω για λογους οικονομιας, κι εκει που εδινα μεταξυ 50 και 70 ευρω, μου ηρθε 120 τον ενα μηνα και 130 τον αλλο...Κατι γινεται και το αγνοουμε?

από πέρσι δεν έχει αλλάξει πολύ η τιμολόγηση οπότε θα σου έλεγα για αρχή, να συγκρίνεις κιλωβατώρες πέρσι με φέτος και όχι τελική τιμή και βλέπεις...

τέλος να πω μήπως έχεις ξεμείνει σε κανένα παλιό πρόγραμμα και σου κόβουν το λαιμό; το είχα πάθει παλιά με τον ηρων και τους έβριζα καθε φορά που με έπερναν τηλ όταν έφυγα - γιατί όταν έληξε το πρόγραμμα και ανέβηκε η τιμή δεν με καλούσατε; απατεώνες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kokos23 είπε

από πέρσι δεν έχει αλλάξει πολύ η τιμολόγηση οπότε θα σου έλεγα για αρχή, να συγκρίνεις κιλωβατώρες πέρσι με φέτος και όχι τελική τιμή και βλέπεις...

τέλος να πω μήπως έχεις ξεμείνει σε κανένα παλιό πρόγραμμα και σου κόβουν το λαιμό; το είχα πάθει παλιά με τον ηρων και τους έβριζα καθε φορά που με έπερναν τηλ όταν έφυγα - γιατί όταν έληξε το πρόγραμμα και ανέβηκε η τιμή δεν με καλούσατε; απατεώνες...

Στο 4all ειμαι,και ενημερωτικα και για τους υπολοιπους εδω,πηρα στη ΔΕΔΔΗΕ ,ειπα την παροχη μου και μου ειπαν οτι ενταχτηκα και καλα αυτοματα  στο νεο διζωνικο του χειμερινου, 2-5 και 12-3

Επεξ/σία από optostyle
Δημοσ.
2 ώρες πριν, optostyle είπε

Στο 4all ειμαι,και ενημερωτικα και για τους υπολοιπους εδω,πηρα στη ΔΕΔΔΗΕ ,ειπα την παροχη μου και μου ειπαν οτι ενταχτηκα και καλα αυτοματα  στο νεο διζωνικο του χειμερινου, 2-5 και 12-3

Λογαριασμούς δεν ανεβάζεις όμως....

Πως θα βοηθήσουμε;;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ekrepali είπε

Είναι σίγουρο αυτό?

Εγώ είμαι με το προηγούμενο σπαστό ωράριο, και σε επικοινωνία με το τοπικό κατάστημα δεδδηε, μου είπε η υπάλληλος ότι θα συνεχίσει, μέχρι να αναβαθμιστεί ο μετρητής μου.

Λες να έπεσα σε άσχετη?

Δημοσ.
7 minutes ago, Oliver12 said:

Είναι σίγουρο αυτό?

Εγώ είμαι με το προηγούμενο σπαστό ωράριο, και σε επικοινωνία με το τοπικό κατάστημα δεδδηε, μου είπε η υπάλληλος ότι θα συνεχίσει, μέχρι να αναβαθμιστεί ο μετρητής μου.

Λες να έπεσα σε άσχετη?

Μπορεί να κάνω εγώ λάθος... 

Για να είσαι σίγουρος τσέκαρε τον μετρητή σου με τα μάτια σου

- 12:00 - 15:00 & 2:00 - 5:00 ή

- 15:00 - 17:00 & 2:00 - 8:00 ή

- 23:00 - 07:00

Ή αν δεν ανεβαίνουν καθόλου οι κιλοβατώρες του νυχτερινού, σημαίνει πως είσαι όλη μέρα στο ημερήσιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν κάποιος είναι μόνο στο ημερήσιο τι μπορεί να κάνει;

Αίτηση για νυκτερινό μετρητή ώστε να στον αλλάξουν με νέο ψηφιακό.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 minute ago, phanispal said:

Αν κάποιος είναι μόνο στο ημερήσιο τι μπορεί να κάνει;

Kάνεις αίτηση για νέο μετρητή και πληρώνεις και τη ταρίφα... δε θυμάμαι πόσο. Και θα περιμένεις μήνες μέχρι να στον βάλουν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά.

Έχω νυχτερινό ρεύμα (είμαι σε ενοίκιο) και τόσο καιρό ήμουν στο κλασικό σπαστό ωράριο.

Χθες που κοίταξα το μετρητή στις 16:00 δε γυρνούσε η ένδειξη του νυχτερινού.

Υπάρχει περίπτωση αντί για το νέο ωράριο πλέον να μη λειτουργεί καθόλου η ένδειξη του νυχτερινού;

Προφανώς θα κοιτάξω και σήμερα αν άλλαξε η ένδειξη μιας και έβγαλα φωτογραφία χθες.

Δημοσ.
27 minutes ago, phanispal said:

Χθες που κοίταξα το μετρητή στις 16:00 δε γυρνούσε η ένδειξη του νυχτερινού.

Αφού το νέο νυχτερινό είναι 12:00 - 15:00 και 2:00 - 5:00

Στις 16:00 ορθώς γυρνάει το ημερήσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...