motoboots Δημοσ. Τετάρτη στις 04:17 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:17 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Δεν είναι γκρίνια, είναι αναφορά σε αυτά που είπαν οι άλλοι. Τόσο καίω, τόσο γράφει. Η συζήτηση αφορά αν ο παλιός έγραφε λιγότερο. Αν δεν διαβάζετε τι γράφουμε, μην απαντάτε απλά για να πείτε μια εξυπνάδα. Εξυπνάδα είναι να υποστηρίζει κανείς ότι η κατανάλωση εξαρτάται από το «πόσο κάθεσαι». Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:17 πμ από motoboots
nickol-us Δημοσ. Τετάρτη στις 06:06 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:06 πμ 4 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Η συζήτηση αφορά αν ο παλιός έγραφε λιγότερο. Κανείς δε μπορεί να στο πει με σιγουριά και μαντεψιά από το φόρουμ. Να έγραφε λιγότερο ο παλιός, διόλου απίθανο. Έλεγχο και διασταύρωση μόνο μέσω μετρητή στον πίνακα με όποια ακρίβεια μπορείς να έχεις. Σε μεγάλες αποκλίσεις, αρχίζεις και πονηρεύεσαι. ps δεν έχουν άδικο που λένε οτι είναι ατυχές η σύγκριση για τα δύο καλοκαίρια. Το φετινό καλοκαίρι ήταν σίγουρα πιο ζεστό για παράδειγμα που θα μπορούσε να ανεβάσει κατανάλωση στο κλιματισμό, εκτός αν τα έχεις όλα με το ρολόι. Καταλαβαίνω οτι κοιτάς ένα μέσο όρο μα δε σημαίνει οτι αποκλείεται η διαφορά απόκλισης βάσει χρήσης.
optostyle Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 πμ Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω φετος το χειμωνα επειδη εργαζομαι εκτος,δεν αναψα καθολου θερμανση,και οταν ειμαι σπιτι το δαγκωνω για λογους οικονομιας, κι εκει που εδινα μεταξυ 50 και 70 ευρω, μου ηρθε 120 τον ενα μηνα και 130 τον αλλο...Κατι γινεται και το αγνοουμε? 1
motoboots Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 πμ 8 λεπτά πριν, optostyle είπε Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω φετος το χειμωνα επειδη εργαζομαι εκτος,δεν αναψα καθολου θερμανση,και οταν ειμαι σπιτι το δαγκωνω για λογους οικονομιας, κι εκει που εδινα μεταξυ 50 και 70 ευρω, μου ηρθε 120 τον ενα μηνα και 130 τον αλλο...Κατι γινεται και το αγνοουμε? Ρυθμιζόμενες χρεώσεις και Δημοτικά τέλη είναι υπεύθυνα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους λογαριασμούς για να ξέρετε σε ποιον πάνε τα λεφτά που πληρώνετε. 1
optostyle Δημοσ. Τετάρτη στις 09:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:50 πμ 3 λεπτά πριν, motoboots είπε Ρυθμιζόμενες χρεώσεις και Δημοτικά τέλη είναι υπεύθυνα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους λογαριασμούς για να ξέρετε σε ποιον πάνε τα λεφτά που πληρώνετε. Τους αλλους μηνες δεν ειχε ρυθμιζομενες χρεωσεις?
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 πμ Ανέβηκαν και οι τιμές πολύ παιδιά. Kw να βλέπετε όχι σκέτο συνολικό ποσό. Κάποτε για 2000kw πλήρωνα το 4μηνο με 25 ευρώ τέλη το μήνα 390. Σήμερα με 1200kw σε μπλε δεη πληρώνω 340. Ότι θέλουν κάνουν μην το ψάχνετε με τις ρυθμιζόμενες ειδικά γίνετε πανηγύρι πέρα ότι έχει εξισωθει εδώ και καιρό στις ρυθμιζόμενες νυχτερινό με μέρας. Ξεφτίλες τους ξέρουμε αλλά η μόνη λύση φωτοβολταϊκά δεν είναι ότι τα βάζεις αύριο.
john1987 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:32 πμ (επεξεργασμένο) off topic Επεξ/σία χθες στις 11:30 πμ από john1987
redbullboy Δημοσ. Τετάρτη στις 10:35 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:35 πμ 2 λεπτά πριν, john1987 είπε Καλημέρα σε όλους, Είχα πάρει το σταθερό τιμολόγιο της Πρωτέργεια (νομίζω με 0,94) και τώρα που λήγει μου κάνουν προσφορά στα 0,99 και λένε ότι είναι το χαμηλότερο της αγοράς. Ισχύει; Χεχε, πιστεύεις ότι είσαι στο σωστό thread?
jkoukos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ 55 λεπτά πριν, optostyle είπε Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω φετος το χειμωνα επειδη εργαζομαι εκτος,δεν αναψα καθολου θερμανση,και οταν ειμαι σπιτι το δαγκωνω για λογους οικονομιας, κι εκει που εδινα μεταξυ 50 και 70 ευρω, μου ηρθε 120 τον ενα μηνα και 130 τον αλλο...Κατι γινεται και το αγνοουμε? 1. Κοίταξε τους λογαριασμούς των μηνών που είχες χαμηλότερη χρέωση και τους αντίστοιχους με την υψηλότερη και δες τις όποιες διαφορές. Αν θέλεις τα δίνεις κι εδώ για να ρίξουμε μια ματιά. 2. Αν επιμένεις στον συλλογισμό σου, ξεκινάς καταρχήν με εγκατάσταση μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα του σπιτιού και συγκρίνεις τις μετρήσεις με τον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ. Βάσει αυτού μπορείς να επιβεβαιώσεις τις αμφιβολίες και να προβείς σε περαιτέρω ενέργειες.
MARIOSNURSE Δημοσ. Τετάρτη στις 12:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:57 μμ 3 ώρες πριν, optostyle είπε Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω φετος το χειμωνα επειδη εργαζομαι εκτος,δεν αναψα καθολου θερμανση,και οταν ειμαι σπιτι το δαγκωνω για λογους οικονομιας, κι εκει που εδινα μεταξυ 50 και 70 ευρω, μου ηρθε 120 τον ενα μηνα και 130 τον αλλο...Κατι γινεται και το αγνοουμε? Κατανάλωση;
aenaos15 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:17 μμ 5 ώρες πριν, optostyle είπε Τους αλλους μηνες δεν ειχε ρυθμιζομενες χρεωσεις? Ανέβασε τους λογαριασμούς να δούμε κι εμείς τι ακριβώς συμβαίνει.
kon1to Δημοσ. Τετάρτη στις 04:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:26 μμ ξερει κανείς τι παίζει με την "Εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ" ; Ενώ κάθε μήνα λάμβανα Εκκαθαριστικό λογαριασμό από το Δεκέμβριο και μετα οι Λογαριασμοί μου γράφουν Εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ. Είναι ένας νέος τρόπος να πούνε "Έναντι" ;
chek2fire Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:04 μμ Από τη ΔΕΗ που έστειλα email μου απάντησαν αυτό εδώ για τις μηνιαίες καταμετρήσεις που κόπηκαν. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, πως ως το τέλος του έτους 2024, για όλες τις παροχές στην Ελληνική επικράτεια, θα υφίσταται έκδοση εκκαθαριστικών λογαριασμών σε μηνιαία βάση, κατόπιν επίσημης καταμέτρησης εκ μέρους του ΔΕΔΔΗΕ. Στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού των διαδικασιών του ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου και τα ΜΜΕ, έχει ξεκινήσει σταδιακή ένταξη του συνόλου των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας σε μηνιαίο κύκλο τιμολόγησης. Η παροχή σας εντάσσεται πλέον σε νέα διαδικασία, συνεπώς αλλάζει η ημερομηνία καταμέτρησης και η μέτρηση θα γίνεται πιο τακτικά. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης των ενδείξεων εκ μέρους του πελάτη, από την πλατφόρμα myΔΕΗ και την υπηρεσία καταμέτρσησης self-metering, καθώς θα πραγματοποιείται έκδοση λογαριασμών βάσει των πραγματικών ενδείξεων του μετρητή της εκάστοτε παροχής. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όσο λαμβάνετε ειδοποίηση για καταχώριση ενδείξεων πελάτη, μπορείτε να δηλώσετε τις ενδείξεις σας για το διάστημα που παραμένει ανοιχτό το σύστημα και αναγράφεται στην πίσω όψη του λογαριασμού σας, καλώντας δωρεάν στο 800 900 1000, ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ σας εξυπηρετεί. Στην ιστοσελίδα https://deddie.gr του ΔΕΔΔΗΕ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με θέματα καταμέτρησης των καταναλώσεών σας και να καταχωρίσετε την ένδειξη του μετρητή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του ΔΕΔΔΗΕ, με δωρεάν τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 800 400 4000, όλο το εικοσιτετράωρο. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση,
Damned7 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:01 μμ (επεξεργασμένο) 8 hours ago, optostyle said: Δεν ξερω ρε παιδια..Εγω φετος το χειμωνα επειδη εργαζομαι εκτος,δεν αναψα καθολου θερμανση,και οταν ειμαι σπιτι το δαγκωνω για λογους οικονομιας, κι εκει που εδινα μεταξυ 50 και 70 ευρω, μου ηρθε 120 τον ενα μηνα και 130 τον αλλο...Κατι γινεται και το αγνοουμε? Και εγώ τα ιδια τους τελευταίους 2-3 μήνες μου ερχόταν λογαριασμος 30% επάνω. Εφυγα από την ΔΕΗ γιατί εχει ακριβύνει αρκετά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:02 μμ από Damned7
lucanis Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 μμ 1 ώρα πριν, Damned7 είπε Και εγώ τα ιδια τους τελευταίους 2-3 μήνες μου ερχόταν λογαριασμος 30% επάνω. Εφυγα από την ΔΕΗ γιατί εχει ακριβύνει αρκετά. Εγώ την κόβω ότι είναι περίπου στο μέσο όρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα