dtzgr Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δεν είπαν, όμως, αν θα έχει κάποια διαφορά (προς τα κάτω) στην τιμή προμήθειας ή τις ρυθμιζόμενες. Γιατί αν είναι όπως σήμερα, με την αστεία διαφορά των 1-2 λεπτών /kWh, καλά θα πάει κι αυτό... Ακόμα και τις ρυθμιζόμενες (που παλιότερα ήταν σχεδόν μηδενικές για το νυχτερινό) τις έχουν εξισώσει με το ημερήσιο, οπότε πλέον οικονομικά δεν αξίζει να το κυνηγάς και να μεταφέρεις καταναλώσεις στις "φθηνές" ώρες τόσο όσο άξιζε στο παρελθόν...
optostyle Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Ναί. Όπως έχει, ήδη, ανακοινώσει ο κ. Σκυλακάκης το νέο διζωνικό σύστημα μειωμένης τιμολόγησης ηλεκτρικής ενέργειας, σε πρώτη φάση αφορά στους καταναλωτές που διαθέτουν κατάλληλο μετρητή και ενεργό διζωνικό (νυκτερινό) τιμολόγιο (μετρητή με δυνατότητα καταγραφής σε δύο ζώνες ή νέο έξυπνο μετρητή). Για να καταλαβω επειδη δεν γνωριζω και πολλα...Εγω εχω ψηφιακο μετρητη,με sim ,,,θα μπορει να μετραει διαφορετικες ζωνες η οχι?
mindreader Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) To φεραν απο δω, το φεραν απο κει.... https://www.news247.gr/energia/erxontai-oikonomika-kinitra-gia-na-boume-sta-mple-timologia/ ---- Τι θα γινει, θα ξεκινησουμε να λειτουργουμε με λιγνιτη, ή θα τον πουλαμε στα Σκοπια και θα ξαναγοραζουμε το ηλεκτρικο ρευμα 5 φορες πανω; Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από mindreader
Joe22 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Καλημέρα. Κάποια πρόταση για επαγγελματικό; Για την ώρα βρίσκομαι σε πράσινο της ΔΕΗ...
camel555 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Το τσίρκο με την δεη τον δεδδηε συνεχίζεται... Αφού αφαίρεσε η δεη την δυνατότητα καταχώρισης των ενδείξεων στην σελίδα mydei, είπα να τις περάσω στην σελίδα του δεδδηε, όπου διαπίστωσα ότι είχε ως τελευταία καταμέτρηση μια που αφορούσε ενδείξεις προ τετραμήνου. Με αποτέλεσμα εάν περνούσα τις σημερινές μετρήσεις, να χρεωνόμουν υπέρογκες καταναλώσεις.... Επειδή στο τηλέφωνο με τον δεδδηε με ρώτησαν εάν έχω διαρροή και η πρεμούρα τους ήταν να τους δώσω τις μετρήσεις ώστε να χρεωθώ Χ5 τα συνηθισμένα, έκανα αίτημα στην ραε. Τις μετρήσεις τις περνούσα κάθε φορά μηνιαίως στο mydei. Κάποιος δεν έκανε σωστά την δουλειά του αλλά αυτό γιατί να αφορά τον καταναλωτή; 100% θα χρεωθώ τα πενταπλά, για να μου εκδόσουν πιστωτικό στους επόμενους λογαριασμούς. Αυτή είναι η νέα τακτική πλέον;; 1
takoulou Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 λεπτά πριν, camel555 είπε Το τσίρκο με την δεη τον δεδδηε συνεχίζεται... Αφού αφαίρεσε η δεη την δυνατότητα καταχώρισης των ενδείξεων στην σελίδα mydei, είπα να τις περάσω στην σελίδα του δεδδηε, όπου διαπίστωσα ότι είχε ως τελευταία καταμέτρηση μια που αφορούσε ενδείξεις προ τετραμήνου. Με αποτέλεσμα εάν περνούσα τις σημερινές μετρήσεις, να χρεωνόμουν υπέρογκες καταναλώσεις.... Επειδή στο τηλέφωνο με τον δεδδηε με ρώτησαν εάν έχω διαρροή και η πρεμούρα τους ήταν να τους δώσω τις μετρήσεις ώστε να χρεωθώ Χ5 τα συνηθισμένα, έκανα αίτημα στην ραε. Τις μετρήσεις τις περνούσα κάθε φορά μηνιαίως στο mydei. Κάποιος δεν έκανε σωστά την δουλειά του αλλά αυτό γιατί να αφορά τον καταναλωτή; 100% θα χρεωθώ τα πενταπλά, για να μου εκδόσουν πιστωτικό στους επόμενους λογαριασμούς. Αυτή είναι η νέα τακτική πλέον;; Καλημερα... Γιατι υπαρχει διαφορα στις μετρησεις; Δεν ερχονται απο τον Δεδδηε; 1
ekrepali Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 40 minutes ago, Joe22 said: Καλημέρα. Κάποια πρόταση για επαγγελματικό; Για την ώρα βρίσκομαι σε πράσινο της ΔΕΗ... https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1 https://www.heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/yellow-one-business-small/ Aυτα τα 2 έχουν κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3. Στον Ήρων παίρνεις και 50αρικο αν κάνεις τη σύμβαση μέσω econtract... Προσοχή όμως γιατί θα σου φανεί τη συνέπεια της τελικής καταναλωσης αν φύγεις. Όσο για NRG έχω ακούσει για μεγάλες καθυστέρησεις σε online ή τηλεφωνικές αιτήσεις... τράβα σε κατάστημα αν έχεις κοντά. 1
Joe22 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 44 λεπτά πριν, ekrepali είπε https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1 https://www.heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/yellow-one-business-small/ Aυτα τα 2 έχουν κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3. Στον Ήρων παίρνεις και 50αρικο αν κάνεις τη σύμβαση μέσω econtract... Προσοχή όμως γιατί θα σου φανεί τη συνέπεια της τελικής καταναλωσης αν φύγεις. Όσο για NRG έχω ακούσει για μεγάλες καθυστέρησεις σε online ή τηλεφωνικές αιτήσεις... τράβα σε κατάστημα αν έχεις κοντά. Ευχαριστώ, και για το χρόνο σου
camel555 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Γιατι υπαρχει διαφορα στις μετρησεις; Δεν ερχονται απο τον Δεδδηε; Καλησπέρα. Διαφορά υπάρχει στις μετρήσεις διότι ο δεδδηε έχει καταγεγραμμένη ως "τελευταία" ένδειξη, μια που αφορά τον Σεπτέμβριο 2024. Παρόλο που εγώ πέρναγα -μέχρι πρόσφατα- τις μετρήσεις στο mydei, όσο υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Υπάλληλοι του δεδδηε περνούν σπάνια. Προφανώς η δεη δεν ενημέρωνε ως όφειλε τον δεδδηε για τις μετρήσεις που περνούσα στο mydei... Εγώ όμως σύμβαση με την δεη έχω και ουδόλως με ενδιαφέρουν τα υπηρεσιακά μεταξύ τους. Αλλά εγώ πρέπει να τρέξω και να χάσω -και- χρήμα... Τώρα που αφαιρέθηκε η δυνατότητα από το mydei, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν πατάνε οι υπάλληλοι του δεδδηε, προβλέπω χάος, ειδικά όταν είναι λάθος περασμένη η τελευταία κατανάλωση στον δεδδηε, όπως στην περίπτωσή μου.... Απορώ γιατί η δεη αφαίρεσε αυτή την "αρμοδιότητα" από πάνω της. Λες και έχουμε έξυπνους μετρητές ή γίνεται καταγραφή από τους υπαλλήλους του δεδδηε σε τακτική βάση... Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από camel555
Arkin Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Τα εχουν παιξει εκει στο ΔΕΔΔΗΕ τον τελευταιο καιρο. Οσο θελουν βαζουν οτι θελουν κανουν. Δεν ηρθαν να μετρησουν και ας ειμαστε στην μηνιαια καταμετρηση. Εβαλαν εκει οσες KW ηθελαν και τελος. Στην μια παροχη βγηκε 14/01 το ποσο και 10 μερες μετα ακομα δεν μπορω να δω το λογαριασμο ενω σε 8 μερες ληγει η προθεσμια πληρωμης. Τραγικοι το λιγοτερο. Τοσα ατομα εχουν βαλτε να μετρησουν ρε παιδια μην γραφετε οτι να ναι. Εβγαλαν και την καταμετρηση στο site της ΔΕΗ εδω και 3-4 μηνες που ειμαι στη μηνιαια καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ και ειμαστε με δεμενα χερια. Καλα πηγε αυτο. Ας βαλουν μετρησες με καρτα sim να τραβανε αυτοματα τις τιμες και ας διωξουν ολους αυτους που μετρανε στα σπιτια.
MikeJ Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγώ που ήμουν χωρίς λογαριασμό για 3 μήνες βγήκε σημερα για 94 μέρες και κατανάλωση 26 κιλοβατώρες που δε γίνεται να είναι σωστό. 2
Luciddream Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 47 minutes ago, Arkin said: Τα εχουν παιξει εκει στο ΔΕΔΔΗΕ τον τελευταιο καιρο. Οσο θελουν βαζουν οτι θελουν κανουν. Εγώ εκτός από αυτό το θέμα είχα κάνει ενημέρωση για κομμένη σφραγίδα, με παίρνουν χτες μετά από 29 μέρες και με ρωτάνε αν έχει "λυθεί το θέμα". Τους λέω δεν ξέρω θα παω σπίτι να δω, γυρνάω σπίτι και βλέπω έχουν απλά πάρει την σφραγίδα που είχα αφήσει πάνω στο κουτί χωρίς να βάλουν άλλη 😄😆 7 minutes ago, MikeJ said: Εγώ που ήμουν χωρίς λογαριασμό για 3 μήνες βγήκε σημερα για 94 μέρες και κατανάλωση 26 κιλοβατώρες που δε γίνεται να είναι σωστό. Αριστερά πάνω γράφει πάντως τι είναι ο λογαριασμός. Δεν έχει να κάνει αν είναι στην μηνιαία καταμέτρηση, πάνω γράφει είτε εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ είτε έναντι. Και εγώ στην αρχή την πάτησα έτσι. 10 hours ago, camel555 said: 100% θα χρεωθώ τα πενταπλά, για να μου εκδόσουν πιστωτικό στους επόμενους λογαριασμούς. Αυτή είναι η νέα τακτική πλέον;; Ναι, εγώ τα πλήρωσα και τον επόμενο μήνα ήρθαν πάλι αυξημένα.. τώρα που πήγα στο ρολόι μου κάτω γράφει αυτά που με χρέωσαν 11 Δεκεμβρίου, 1.5 μήνα πριν.
MikeJ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 30 minutes ago, Luciddream said: 😄😆ριστερά πάνω γράφει πάντως τι είναι ο λογαριασμός. Δεν έχει να κάνει αν είναι στην μηνιαία καταμέτρηση, πάνω γράφει είτε εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ είτε έναντι. Και εγώ στην αρχή την πάτησα έτσι. Λέει κανονικά εκκαθαριστικός γι'αυτό το ανέφερα, αν έλεγε κάτι άλλο οκ. Που βέβαια πάλι δε θα είχε λογική γιατί οι καταναλώσεις μου είναι πολύ σταθερές οπότε και εκτίμηση, έναντι να ήταν δε θα γίνονταν τόσο μικρή. Κάποια στιγμή πριν κάποιους μήνες μου έβαλαν από τους νέους μετρητές που θεωρητικά δε χρειάζεται καν να γίνει μέτρηση από υπάλληλο. Έκτοτε άρχισαν τα θέματα.
Andri3 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 11 ώρες πριν, optostyle είπε Για να καταλαβω επειδη δεν γνωριζω και πολλα...Εγω εχω ψηφιακο μετρητη,με sim ,,,θα μπορει να μετραει διαφορετικες ζωνες η οχι? Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Επίσης, βρίσκομαι στο σταθερό(online) της ΔΕΗ. Άραγε θα έχει άμεση ισχύ ή θα πρέπει να περιμένω τους 11 μήνες που απομένουν μέχρι να λήξει;
megapaixtaras Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες εμενα εληγε χθες η παγια και δεν τραβηξε χρηματα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα