johnnyman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Σήμερα τελικά βγήκε ο λογαριασμός σε pdf κ εκτίμηση του Δεδδηε ήταν 420kw....... Τόσο δεν εχω κάψει ποτέ μου. Συνήθως 200 με 210 ειναι καθε μηνα.... Το θεμα είναι οτι έδωσα μέτρηση στις 8 Ιανουαρίου τηλεφωνικά αλλα δεν βγάλανε λογαριασμό βάσει της μέτρησης μου... Ο πατέρας μου που μένει λίγο πιο κάτω κ έδωσε μέτρηση τηλεφωνικά στις 10 Ιανουαρίου την πέρασαν κανονικά κ βγήκε ο λογαριασμός του βάσει της μέτρησης.. Τι ρόλο βαράνε ρε πο....η μου? 1 1
thomasG4 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 40 minutes ago, johnnyman said: Το απαντήσεις κ λύσεις δεν το βρίσκω πουθενά στο site της δεη.. Εγώ κανονικά το βλέπω στο mydei 1
johnnyman Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Εγώ κανονικά το βλέπω στο mydei Ναι ήταν στο mydei. Τους έστειλα. Για να δούμε αλλιώς μετα myrae. Για τον λογαριασμό κ την εκτίμηση καταμέτρησης Δεδδηε πως λέτε να κινηθούμε? Πληρώνουμε κ περιμένουμε τον επόμενο για πίστωση?
Con_stant1ne Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Con_stant1ne
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα