Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι λογαριασμοί ρεύματος που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες (Γ1Ν) μας ...ανατίναξαν. Αναφέρουν διπλάσιες καταναλώσεις με το αντίστοιχο τίμημα προφανώς. Παρατηρήσατε άλλοι κάτι τέτοιο;

Θα τσεκάρω τα ρολόγια μπας και έχει γίνει λάθος στην καταμέτρηση, αλλά μιλάμε για ποσά-ρεκόρ, ποτέ δεν τα είχαμε δει στο παρελθόν. 2 σπίτια με 2 διαφορετικά ρολόγια. Η έχει γίνει χοντρή πατάτα από τους υπαλλήλους του ΔΕΔΗΕ, ή δεν ξέρω γω...

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αν δεις τις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει και σε άλλους, εγώ το ανέφερα πρώτος εδώ καθώς για Δεκέμβριο με χρέωσαν τριπλάσιες σχεδόν κιλοβατώρες. Το νούμερο δηλαδή που είδα χτες που κατέβηκα στο ρολόι μου το είχαν γράψει στην καταμέτρηση 11 Δεκεμβρίου. Έκανα τηλεφωνικά διόρθωση γύρω στις 22 Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά και λογικά 1 μήνα μετά δεν έχει αλλάξει κάτι. Η εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ δεν λειτουργεί καν πλέον.

Το πιθανότερο είναι ότι τα βάλανε επίτηδες αυτά τα νούμερα γιατί δεν προλαβαίνουν να μετρήσουν. Θα σου έλεγα αν τα έχεις τα χρήματα να τα πληρώσεις και να μην μπλέξεις με τον ΔΕΔΔΗΕ γιατί απλά θα χάσεις τον χρόνο σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasanton είπε

Οι λογαριασμοί ρεύματος που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες (Γ1Ν) μας ...ανατίναξαν. Αναφέρουν διπλάσιες καταναλώσεις με το αντίστοιχο τίμημα προφανώς. Παρατηρήσατε άλλοι κάτι τέτοιο;

Θα τσεκάρω τα ρολόγια μπας και έχει γίνει λάθος στην καταμέτρηση, αλλά μιλάμε για ποσά-ρεκόρ, ποτέ δεν τα είχαμε δει στο παρελθόν. 2 σπίτια με 2 διαφορετικά ρολόγια. Η έχει γίνει χοντρή πατάτα από τους υπαλλήλους του ΔΕΔΗΕ, ή δεν ξέρω γω...

Τα ίδια και σε μένα, σε 2 παροχές. Στην μία βλέπω να έχουν εκδόσει λογαριασμό με πιστωτικό υπόλοιπο, στην άλλη παροχή δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί είναι ακόμα εξαφανισμένη από το mydei....

17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μιλατε για 'εναντι' λογαριασμους;

Ναι

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι έχετε πρόβλημα με φουσκωμένο έναντι... 

Mydeddieapp-->Mετρήσεις--Στατιστικά Καταναλώσεων--> Ετήσια Κατανάλωση---> Έτη σύγκρισης 2023 & 2024 --> Aναζήτηση

(Αν λειτουργήσει η εφαρμογή, γιατί συχνά τρώει σκαλώματα) Κάνετε screenshot το γράφημα κατανάλωσης (4μηνιαίες ενδείξεις).

Μετατρέπετε τη φωτογραφία σε PDF.

Aνοίγετε αίτημα στο myrae κατά ΔΕΗ και γράφετε ότι σας έβαλαν υπερβολική κατανάλωση σε μηνιαία έναντι ενώ ο μέσος όρος μηναίας κατανάλωσης τα προηγούμενα έτη ήταν xxx κιλοβαβατώρες. Δε θα μπορούν μ'αυτό το τρόπο να ρίξουν το μπαλάκι στον ΔΕΔΔΗΕ, ότι τους έστειλαν φουσκωμένη εκτίμηση.

Κι υπάρχει ευκολότερη λύση... σηκωθείτε και φύγετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως λέω για ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥΣ μηνιαίους λογαριασμούς....

Και φαίνεται ότι οι καταναλώσεις έχουν γίνει πράγματι...

Ψάχνω άμεσα για μπλε τιμολόγιο.

Επεξ/σία από tasanton

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...