Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 9/1/2025 στις 9:41 ΠΜ, NewGascp είπε

Στο ίδιο πρόγραμμα είμαι και εγώ. Βρέθηκε κάτι καλύτερο ;

Protergia secure 6μήνου, με refferal έχεις δώρο τα 10€ για τα πρώτα 5 πάγια κάθε μήνα (50€) και έχει σταθερή στα 0,085€/Kwh. Λογικά  όμως θα περιμένω για να μη φάω το 30€

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 9/1/2025 στις 11:25 ΠΜ, wendor είπε

Protergia secure 6μήνου, με refferal έχεις δώρο τα 10€ για τα πρώτα 5 πάγια κάθε μήνα (50€) και έχει σταθερή στα 0,085€/Kwh. Λογικά  όμως θα περιμένω για να μη φάω το 30€

Που βρίσκουμε αυτή την προσφορά; Στο site τους δεν είδα κάτι για δώρο στα πάγια...

Δημοσ.
  Στις 9/1/2025 στις 4:55 ΜΜ, lucanis είπε

Είναι εντελώς outdated;

Τόσα excelάκια κυκλοφορούν εδώ από προσωπική προσπάθεια μελών.

Μην ασχολείσαι με site...

Δημοσ.

Γενικά σας βγαίνουν λογαριασμοί; Πλησιάζω 3 μήνες χωρίς να βγει λογαριασμός (είμαι σε μηνιαίο My Home Online).

Δημοσ.
  Στις 10/1/2025 στις 2:21 ΜΜ, MikeJ είπε

Γενικά σας βγαίνουν λογαριασμοί; Πλησιάζω 3 μήνες χωρίς να βγει λογαριασμός (είμαι σε μηνιαίο My Home Online).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Άμεσα αίτημα στο myrae με τη παραπάνω αιτιολογία.

Αν σου γράψουν μπαρούφες, πατάς κόκκινο και απαντάς. Στις 3 φορές που θα πατήσεις κόκκινο, ,μπορείς να προωθήσεις  το αίτημα στον ενεργειακό διαμεσολαβητή. Δε πατάς πράσινο (ολοκληρωση αιτήματος) αν σου δώσουν απαντήσεις του στυλ "σύντομα θα βγει λογαριασμός", "θα λυθεί το πρόβλημα όταν ο ερμής είναι ανάδρομος".

Αν αργήσουν να απαντήσουν 10 εργάσιμες, παίρνεις τηλέφωνο τη ΡΑΕ, δίνεις τον αριθμό αιτήματος και ζητάς να κάνουν σύσταση στη ΔΕΗ να απαντήσουν.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 4/1/2025 στις 4:05 ΜΜ, motoboots είπε

Να δεις από υπολογιστή την υπογραφή μου. 

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι δουλεύει και η δεύτερη μέθοδος με αίτημα μέσω ΡΑΕ. Παρότι το αίτημά μου στη σελίδα τους παραμένει σε "1. Υποβολή Αιτήματος", χθές μετά από 4 εργάσιμες παρατήρησα οτι το Green Pass εξαφανίστηκε από το mydei. Επομένως υποθέτω ότι ήταν λόγω του αιτήματος εκεί και δεν θυμήθηκαν ξαφνικά στη ΔΕΗ ότι είχα κάνει αίτημα πριν 3 μήνες. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Καταχώρησα την κατανάλωση μου στο site της ΔΕΔΔΗΕ και σαν προηγούμενες ενδείξεις είχε του προηγούμενου εκκαθαριστικού λογαριασμού (ενώ έχει βγει έναντι λογαριασμός και τον έχω εξοφλήσει). Ελπίζω να μην με χρεώσουν για την διαφορά που προκύπτει από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, ενώ έχω ήδη πλήρωσει την κατανάλωση του προηγούμενου μήνα.

Δημοσ.
  Στις 16/1/2025 στις 1:20 ΜΜ, allareas είπε

Καταχώρησα την κατανάλωση μου στο site της ΔΕΔΔΗΕ και σαν προηγούμενες ενδείξεις είχε του προηγούμενου εκκαθαριστικού λογαριασμού (ενώ έχει βγει έναντι λογαριασμός και τον έχω εξοφλήσει). Ελπίζω να μην με χρεώσουν για την διαφορά που προκύπτει από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, ενώ έχω ήδη πλήρωσει την κατανάλωση του προηγούμενου μήνα.

Υπάρχουν πολλές αντίστοιχες αναφορές το τελευταίο 3μηνο με το ΔΕΔΔΗΕ...

Θέλει πολύ προσοχή και παρακολούθηση-σύγκριση των λογαριασμών και των μετρητών μας

Δημοσ.
  Στις 16/1/2025 στις 1:20 ΜΜ, allareas είπε

Δεν περνανε για καταμετρηση;;

Δημοσ.
  Στις 16/1/2025 στις 9:44 ΜΜ, allareas είπε

Δεν έχω δει ποτέ 

Μηπως να παρεις ενα τηλεφωνο στον Δεδδηε... Να ρωτησεις αν εχεις ενταχθει στην μηνιαια καταμετρηση; Σε ποια περιοχη εισαι;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαραθώνα, θα τους καλέσω, αν και έχω ήδη καταχωρήσει τις ενδείξεις του μετρητή μου.

Από ότι ειδα βέβαια, στέλνουν τις μετρήσεις στον πάροχο (ΔΕΗ) οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν και την προηγούμενη μου καταμέτρηση για να γίνει σωστά η χρέωση.

Επεξ/σία από allareas
Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δεν μπορούμε να επεκτείνουμε τα υπάρχοντα σταθερά συμβόλαια και πρέπει να κάνουμε καινούργια ε? Λήγει σε 3 μήνες και πρέπει να ψάξω ή μιλάω μαζί τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...