Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ekrepali είπε

Mεσω myrae στη παροχή του παππού μου είχα ξεμπερδεψει με την 1η απάντηση τους μετά από 3-4 μέρες.

Είχα γραψει τότε και τον όρο που έχει στην υπογραφή ο συμφορουμητης παραπάνω... ότι μπορεί ο πελάτης να ζητησει κατάργηση μετα το 1ο μήνα.

Όταν υποβάλεις αναφορά στη ΡΑΕ δεν τους παίρνει να αρνηθούν. Ιδίως όταν είναι προφανές ότι έχουν άδικο.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ίσως να έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν το έχω δεί στις 3 4 τελευταίες σελίδες που διάβασα σήμερα διαγώνια.

Το μειωμένο, παλιό νυχτερινό άλλαξε τελικά απο Γενάρη ή θα αλλάξει?

Αν ξέρει ας μας διαφωτίσει κάποιος.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο, από το σταθερό που έχω με 0,123 & 0,113. Φαντάζομαι ισχύει η ποινή αποχώρησης?

22/04/2024 η έναρξη της σύμβασης, καλύτερα να περιμένω ως στις 22/01?

image.png.a20744f2f3f00fb95478e52cb8570992.png

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, wendor είπε

Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο, από το σταθερό που έχω με 0,123 & 0,113. Φαντάζομαι ισχύει η ποινή αποχώρησης?

Από 23/1 για να μην επιβαρυνθείς. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. 

Δεν βλέπω πλέον καταμέτρηση στο mydei app.

Άλλαξε κάτι?

Μπορώ να δώσω αλλού την μέτρηση? 

Ευχαριστώ.  

Δημοσ.
21 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Ρε παιδιά ίσως να έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν το έχω δεί στις 3 4 τελευταίες σελίδες που διάβασα σήμερα διαγώνια.

Το μειωμένο, παλιό νυχτερινό άλλαξε τελικά απο Γενάρη ή θα αλλάξει?

Αν ξέρει ας μας διαφωτίσει κάποιος.

Το 8ωρο μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο καταργείται στις 31-1-2025 και αντικαθίσταται από το 6ωρο μειωμένο διζωνικό τιμολόγιο που θα ισχύει (για τους δικαιούχους) από 1-2-2025  

Το διζωνικό τιμολόγιο (όπως λέει και το όνομά του) θα ισχύει για 2 ζώνες, δηλαδή μεσημέρι και βράδυ και οι ώρες θα είναι οι εξής παρακάτω (με επιφύλαξη αυτό - για σιγουριά θα δούμε τι θα ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ)  

Χειμερινό ωράριο, με διάρκεια από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο:
• Μεσημβρινή ζώνη: 12 μ.μ. – 3 μ.μ.
• Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 5 π.μ.
Θερινό ωράριο, με διάρκεια από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο:
• Μεσημβρινή ζώνη: 11 π.μ. – 3 μ.μ.
• Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 4 π.μ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά. 

Δεν βλέπω πλέον καταμέτρηση στο mydei app.

Άλλαξε κάτι?

Μπορώ να δώσω αλλού την μέτρηση? 

Ευχαριστώ.  

Ούτε εγώ, στην σελίδα τους... Την πρώτη φορά μου είπαν ότι θα επανέλθει λόγω αναβάθμισης του συστήματος. Προχθές ότι θα έρχονται οι υπάλληλοι.... Στο μεσοδιάστημα, έχω χρεωθεί διπλές κιλοβατώρες, σε δύο διαφορετικές παροχές..

Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι σε μια από τις δύο παροχές, δεν φαίνεται η παροχή, οπότε ούτε ο φουσκωμένος λογαριασμός.

Άλλα λέει ο ένας υπάλληλος, άλλα ο άλλος.... Τρελό χάλι. 

• Sad 1
Δημοσ.

Εγώ τα πλήρωσα τα παραπάνω.. κακώς ασχολήθηκα κιόλας με το θέμα για 60 ευρώ παραπάνω, θα βγω και μπλεγμένος στο τέλος. Παίρνεις τηλέφωνο στην ΔΕΗ και σου λένε πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ. Ο ΔΕΔΔΗΕ προφανώς έχει μπλοκάρει, λογικά τώρα και με τις γιορτές δεν θα υπήρχε άνθρωπος εκεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, camel555 είπε

Ούτε εγώ, στην σελίδα τους... Την πρώτη φορά μου είπαν ότι θα επανέλθει λόγω αναβάθμισης του συστήματος. Προχθές ότι θα έρχονται οι υπάλληλοι.... Στο μεσοδιάστημα, έχω χρεωθεί διπλές κιλοβατώρες, σε δύο διαφορετικές παροχές..

Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι σε μια από τις δύο παροχές, δεν φαίνεται η παροχή, οπότε ούτε ο φουσκωμένος λογαριασμός.

Άλλα λέει ο ένας υπάλληλος, άλλα ο άλλος.... Τρελό χάλι. 

Πω πω ότι να ναι...

Να δώσω ένδειξη λες στον Δεδδηε? 

Δημοσ.
4 hours ago, johnnyman said:

Πω πω ότι να ναι...

Εγώ κάλεσα την ΔΕΗ στις 3/1 και έδωσα την μέτρηση τηλεφωνικά, μου είπε ο υπάλληλος ότι η περιοχή μου δεν έχει ενταχθεί ακόμη στην μηνιαία καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και ότι η αναβάθμιση του site και app θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, HuskerDu είπε

Εγώ κάλεσα την ΔΕΗ στις 3/1 και έδωσα την μέτρηση τηλεφωνικά, μου είπε ο υπάλληλος ότι η περιοχή μου δεν έχει ενταχθεί ακόμη στην μηνιαία καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και ότι η αναβάθμιση του site και app θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα. 

Πήρα την δεη και την έδωσα εκει την μέτρηση. 

Για να δούμε! 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, johnnyman είπε

Πω πω ότι να ναι...

Τι να σου πω... Έδωσα στην δεη εδω και 15 μερες για να διορθωσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς (επί λέξει η υπάλληλος: αγνοείστε τους, θα εκδοθούν νέοι), ακόμα περιμένω...

15 ώρες πριν, HuskerDu είπε

Τα ίδια και σε μένα... Εντωμεταξύ η αναβάθμιση αφορούσε την αντικατάσταση του username με mail, μιλάμε για τεχνικό θέμα στα όρια του ακατόρθωτου....

Δημοσ.
Στις 8/1/2025 στις 8:58 ΠΜ, wendor είπε

Στο ίδιο πρόγραμμα είμαι και εγώ. Βρέθηκε κάτι καλύτερο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...