johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδια κ καλή χρονιά με υγεία! Μπορεί να μου θυμησει κάποιος τι στέλνουμε στη δεη για να βγούμε απο το greenpass?
ekrepali Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 minute ago, johnnyman said: Καλησπέρα παιδια κ καλή χρονιά με υγεία! Μπορεί να μου θυμησει κάποιος τι στέλνουμε στη δεη για να βγούμε απο το greenpass? myrae... αιτιολογία άλλο. Γράφεις απλά ότι επιθυμείς κατάργηση του green pass άμεσα. Μη μπλέξεις με mail και αιτήματα μέσω της πλατφόρμας. 3
motoboots Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδια κ καλή χρονιά με υγεία! Μπορεί να μου θυμησει κάποιος τι στέλνουμε στη δεη για να βγούμε απο το greenpass? Δες την υπογραφή μου από υπολογιστή. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από motoboots 1
cger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα, μπορείτε να συνδεθείτε στο https://appointment.dei.gr/ με το account που ήδη έχετε στο https://mydei.dei.gr/ Σε 2 accounts μου εμφανίζει Λάθος email/password.
ekrepali Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 11 minutes ago, cger said: Καλησπέρα, μπορείτε να συνδεθείτε στο https://appointment.dei.gr/ με το account που ήδη έχετε στο https://mydei.dei.gr/ Σε 2 accounts μου εμφανίζει Λάθος email/password. Πρέπει να πατήσεις στο πεδίο πάνω από το login, να κάνεις επαναφορά password
cger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πρέπει να πατήσεις στο πεδίο πάνω από το login, να κάνεις επαναφορά password Στην επαναφορά κωδικού μέσα από το appointment μου εμφανίζει "Email does not match any customer". Στο mydei κάνω Login κανονικά.
ekrepali Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 hour ago, cger said: Στην επαναφορά κωδικού μέσα από το appointment μου εμφανίζει "Email does not match any customer". Στο mydei κάνω Login κανονικά. Μήπως είχες κάνει παλιά εγγραφή με άλλο mail και το άλλαξες αργότερα;
ant_ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ (επεξεργασμένο) Παιδια τι εγινε στο mydei? Πηγα να μπω τωρα και εχει αλλαξει Δεν βαζεις οπως πριν username αλλα θελει email και γενικα μπερδεμα Υποτιθεται μου στελνει στο mail εναν κωδικο αλλα δεν ερχεται τιποτα Γιατι τα αλλαζουνε?τι κανουμε για να μπουμε Edit Διαβασα 1 μηνα πισω περιπου τα σχολια και πατησα οτι ξεχασα κωδικο και ηρθε κανονικα αυτο Επεξ/σία Σάββατο στις 01:20 μμ από ant_
lambros Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:13 μμ Καλησπέρα παιδια κ καλή χρονιά με υγεία! Έχω κάνει 20 μέρες εγγραφή στο καινούργιο mydei, τους πήρα και τηλέφωνο , μπαίνω στο account αλλά δεν μου δείχνει τον λογαριασμό ΔΕΗ. Έστειλα μήνυμα στο τεχνικό τμήμα και περιμένω . Πώς μπορώ να καταχωρήσω την μέτρηση του ρολογιού τώρα;; Μπορώ από mydeddie??
LeukoSustima Δημοσ. Σάββατο στις 05:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:39 μμ Ερώτηση σχετικά με green pass: Έχοντας δει στο προηγούμενο τοπικ τη διαδικασία απενργοποίησης του green pass, προχώρησα κι εγώ σε απανεργοποίηση μέσω νέου αιτήματος. Αφού έλαβα αυτόματο email για την λήψη του αιτήματος από τη μεριά τους, έστειλαν την επόμενη μέρα άλλο email για να "ενημερώσουν ότι το αίτημα μου έχει προωθηθεί για έλεγχο και θα ενημερωθώ εκ νέου μέσω δικής τους επικοινωνίας." Αυτό έγινε στις αρχές οκτώβρη, κι επειδή δεν είχα καμία ενημέρωση και συνέχισα να βλέπω στου λογαριασμούς χρέωση green pass, πήρα μετά από 2 μήνες τηλέφωνο και είπαν οτι δεν μπορούν με εξυπηρετήσουν αυτοί και πρέπει να ξανακάνω νέο αίτημα. Ίσως λανθασμένα έκανα ένα αίτημα για να ενημερωθώ για την πορεία του προηγούμενου αιτήματος (και όχι ίδιο νέο), αλλά επίσης σχεδόν ένα μήνα μετά δεν έχω κάποια ειδοποίηση, ενώ δεν έλαβα καν αυτόματο email για το νέο αίτημα. Αξίζει να κάνω καινούριο αίτημα? Ή τί πρέπει να κάνω επιτέλους για να το κόψουν?
motoboots Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:05 μμ 24 λεπτά πριν, LeukoSustima είπε Ή τί πρέπει να κάνω επιτέλους για να το κόψουν? Να δεις από υπολογιστή την υπογραφή μου. 4
ev_trantos Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 πμ 13 ώρες πριν, motoboots είπε Να δεις από υπολογιστή την υπογραφή μου. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μετά από αίτηση στο κατάστημα καταργείται μέσα σε λίγες μέρες. Όλες οι άλλες μέθοδοι καταλήγουν με τις γνωστές απαντήσεις που πήραν πολλοί φίλοι του φόρουμ.
ekrepali Δημοσ. Κυριακή στις 09:31 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:31 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ev_trantos said: Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μετά από αίτηση στο κατάστημα καταργείται μέσα σε λίγες μέρες. Όλες οι άλλες μέθοδοι καταλήγουν με τις γνωστές απαντήσεις που πήραν πολλοί φίλοι του φόρουμ. Mεσω myrae στη παροχή του παππού μου είχα ξεμπερδεψει με την 1η απάντηση τους μετά από 3-4 μέρες. Είχα γραψει τότε και τον όρο που έχει στην υπογραφή ο συμφορουμητης παραπάνω... ότι μπορεί ο πελάτης να ζητησει κατάργηση μετα το 1ο μήνα. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:31 πμ από ekrepali
ata1983 Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ Παιδιά γνωρίζει κανείς αν εγώ που έχω φωτοβολταϊκά στη στέγη αν μπορώ να αλλάξω πάροχο. Εχω το πρώτο πρόγραμμα που είχε βγεί που μου αγοράζουν την παραγωγή. Οι τιμές της ΔΕΗ είναι πανάκριβες αυτή τη στιγμή και σκέφτομαι να πάω σε σταθερό μήπως και γλυτωσω τίποτα από ανατιμήσεις στο επόμενο διάστημα.
Pilot200 Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ Καλησπέρα. Έχω myhomenter και θα ήθελα να το αλλάξω σε myhomeonline. Γίνεται; Έχω κάποια ποινή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα