Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, για σπίτι με κατανάλωση μικρότερη από 100kWh/μήνα να "ρισκάρω" με κίτρινο (MyHome4All), με Γ1/Γ1Ν Οικιακό (Ξέρουμε αν η κρατική επιδότηση συνεχιστεί;) ή να πάω στα σίγουρα με μπλε (ΔΕΗ myHome Online);

Δημοσ.

Τι χάλια μάυρα με το myΔΕΗ, πόσο άσχετοι πρέπει να είναι για να κάνουν κάτι τόσο απλό να μοιάζει τόσο δύσκολο. Άλλες πλατφόρμες δουλεύουν χρόνια απροβλημάτιστα και αυτή ήθελαν μετάβαση σε Microsoft τρομάρα τους. Χάλια εμπειρία.

• Like 5
Δημοσ.
16 ώρες πριν, sargyrop81 είπε

Τι χάλια μάυρα με το myΔΕΗ, πόσο άσχετοι πρέπει να είναι για να κάνουν κάτι τόσο απλό να μοιάζει τόσο δύσκολο. Άλλες πλατφόρμες δουλεύουν χρόνια απροβλημάτιστα και αυτή ήθελαν μετάβαση σε Microsoft τρομάρα τους. Χάλια εμπειρία.

Και γιατί δεν πάς σε κάποιον αλλο πάροχο;;;

Που και η πλατφόρμα του θα ειναι ωραία και πιο φθηνό ρεύμα θα έχει ;;;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι στο μπλε της ΔΕΗ με πάγια εντολή από τον Ιουνίο. Μέχρι τώρα πλήρωμα τον λογαριασμό με το που έβγαινε και δεν περιμενα να φτάσει η ημερομηνία που θα τα τραβουσε αυτόματα η παγια εντολή. Αυτόν τον μήνα ξεχάστηκα και δεν τα πλήρωσα νωρίτερα και η ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού, οπότε και της πάγιας εντολής ήταν η Πέμπτη που μας πέρασε προχθές. Δεν έχει όμως τραβήξει τα χρήματα από την τράπεζα και φυσικά ο λογαριασμός φαίνεται απλήρωτος. Είναι φυσιολογικό; θα φανούν σε κάποιες μέρες όπως μου είπαν στο τηλέφωνο ή θα έχω θέμα; Γιατί τα χρήματα δεν είναι δεσμευμενα στον λογαριασμό μου; 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημέρα είμαι στο μπλε της ΔΕΗ ως τον Απρίλη του 25, ΠΟΤΕ δεν έγινε διακοπή του greenpass ,ακόμα το χρεώνουν,ενώ έκανα αίτηση για διακοπή μέσω online διαδικασίας, ούτε έγινε πίστωση ή μείωση κατα 50 ευρώ όπως αναφέρονταν σε μετάβαση σε μπλέ τιμολόγιο. Οι απάντησή τους ήταν

"Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας έχει προωθηθεί για τον προβλεπόμενο έλεγχο και θα λάβετε νέα ενημέρωση μέσω δικής μας επικοινωνίας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,"

Aπό 4/9/24 παρακαλώ!!!

Κάποια βοήθεια;

Επεξ/σία από nixdorfius
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nixdorfius είπε

Kαλημέρα είμαι στο μπλε της ΔΕΗ ως τον Απρίλη του 25, ΠΟΤΕ δεν έγινε διακοπή του greenpass ,ακόμα το χρεώνουν,ενώ έκανα αίτηση για διακοπή μέσω online διαδικασίας, ούτε έγινε πίστωση ή μείωση κατα 50 ευρώ όπως αναφέρονταν σε μετάβαση σε μπλέ τιμολόγιο. Οι απάντησή τους ήταν

"Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας έχει προωθηθεί για τον προβλεπόμενο έλεγχο και θα λάβετε νέα ενημέρωση μέσω δικής μας επικοινωνίας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,"

Aπό 4/9/24 παρακαλώ!!!

Κάποια βοήθεια;

• Like 2
Δημοσ.
On 21/12/2024 at 09:25, aenaos15 said:

Και γιατί δεν πάς σε κάποιον αλλο πάροχο;;;

Που και η πλατφόρμα του θα ειναι ωραία και πιο φθηνό ρεύμα θα έχει ;;;

Ειμαι με net-metering, με αρκετο περισσευμα ενεργειας. Αν αλλαξω παροχο χανεται. Διαφορετικα, και μονο για το μπαχαλο με το myΔΕΗ θα ειχα αλλαξει.

Για να ειμαστε δικαιοι παντως, και οι αλλοι παροχοι εχουν πολλα κολπα μαρκετινγκ, καθυστερημενους λογαριασμους, ξαφνικες αλλαγες χρεωσεων κλπ. 

Δημοσ.
On 22/12/2024 at 11:48, nixdorfius said:

Aπό 4/9/24 παρακαλώ!!!

Κάποια βοήθεια;

Κατευθίαν myrae για τη παροχή του παππού, είχε απενεργοποιηθεί μέσα σε 5 εργάσιμες.

Kάνε κι εσύ ένα αίτημα εκεί με αιτιολογία 'Άλλο'. Ζήτα ακύρωση και αναδρομική πίστωση για τους μήνες που το χρέωσαν ενώ είχες ήδη ζητήσει διακοπή.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία..

Παιδιά επειδή έχω χάσει λίγο τη μπάλα, είμαι στο στο Γ1 με κατανάλωση χοντρικά τώρα το χειμώνα ~ 300 400 κβω/μήνα.. Τι προτείνετε να κάνω;;

Δημοσ.

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Με πηραν απο την ΔΕΗ να με συμβουλεύσουν να φύγω απο το 4all και να πάω στο μπλέ, γιατί λεει το κίτρινο ακρίβυνε πολύ και δεν συμφέρει. Τί συμβαίνει; Ισχύει αυτό;

Δημοσ.
1 hour ago, Disrespect said:

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Με πηραν απο την ΔΕΗ να με συμβουλεύσουν να φύγω απο το 4all και να πάω στο μπλέ, γιατί λεει το κίτρινο ακρίβυνε πολύ και δεν συμφέρει. Τί συμβαίνει; Ισχύει αυτό;

Απ'τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...

Ναι ισχύει ότι το 4all είναι πανάκριβο, αλλά και το μπλε της ΔΕΗ δεν είναι φτηνό.

Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 1:54 ΜΜ, ekrepali είπε

Απ'τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...

Ναι ισχύει ότι το 4all είναι πανάκριβο, αλλά και το μπλε της ΔΕΗ δεν είναι φτηνό.

στο πορτοκαλι μηπως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...