Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, geopro είπε

Εκδόθηκε πρόσφατα έκτακτος πιστωτικός λογαριασμός ΔΕΗ Γ21 περιόδου 2022 !!!

Λέει ότι ειναι η διαφορά κρατικής επιδότησης. Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται ;

21.png.489228bf06c69d82f1db8896800c6662.png

21_.png.bb9947b7afe0f1b9fd8b80bb9407be14.png

Τρέχα γυρεύε.....

ΑΦΟΥ είναι πιστωτικο, καλοδεχούμενο

• Like 2
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζεται ποια είναι η διαδικασία αλλαγής ονόματος στον λογαριασμό της ΔΕΗ σε περίπτωση θανάτου;

Επεξ/σία από Fan
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fan είπε

Γνωρίζεται ποια είναι η διαδικασία αλλαγής ονόματος στον λογαριασμό της ΔΕΗ σε περίπτωση θανάτου;

Ανάλογα την περίπτωση.

Δεν είναι όλες ίδιες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνω να δω αν έχει βγει λογαριασμός και παθαίνω το πρώτο σοκ..

Spoiler

ScreenshotFrom2024-12-1520-20-25.png.10969f1fd40061040841a6f215c271aa.png

Λέω εντάξει εχω κάνει μ@@@@κία με ενισχυτές υπολογιστές τηλεοράσεις κλιματιστικά θερμοσίφωνες και κατεβαίνω κάτω να δω το ρολόι.. και δείχνει (μέχρι και σήμερα) 192 κιλοβατώρες περίπου.. Υποθέτω έχουν κάνει λάθος γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα. Να φανταστείτε αυτό που λέει 74 ευρώ ήταν 284 κιλοβατώρες από το καλοκαίρι που δούλευε 24/7 ο θερμοσίφωνας από λάθος των ηλεκτρολόγων, και τώρα ήρθε παραπάνω. Θα περιμένω να εκδοθεί και ο λογαριασμός, αλλά κάτι δεν πάει καλά (πάλι με το ρεύμα σε αυτό το σπίτι).

υ.γ άσχετα με τα παραπάνω μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω να κοιτάω παρόχους.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
20 hours ago, ParafronGR said:

Υπάρχει κάποιος που να κόπηκε από τα προνομία μόλις έγινε η αναβαθμιση?

Έχεις μόνο ρεύμα ή και αέριο; 

Γιατί ένας ανέφερε πως έχει και ρεύμα και αέριο κι έχασε επίσης τη πρόσβαση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Έχεις μόνο ρεύμα ή και αέριο; 

Γιατί ένας ανέφερε πως έχει και ρεύμα και αέριο κι έχασε επίσης τη πρόσβαση.

Μόνο ρεύμα - είναι σε νησί (Κερκυρα) και δεν τους απασχολούν τέτοια :p 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/12/2024 στις 12:30 ΜΜ, allareas είπε

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα προσπαθώ να βρω που καταχωρω τις kwh του μετρητή  στην "ανανεωμένη " σελιδα και δεν βρισκω που

Στις 14/12/2024 στις 4:05 ΜΜ, doomnx είπε

Νομίζω σε όσους έχουν περάσει σε μηνιαία καταμέτρηση δεν εμφανίζεται.

Στις 14/12/2024 στις 4:45 ΜΜ, Damned7 είπε

Ναι,μετά την αναβάθμιση ούτε εμένα το εμφανίζει.

Στις 14/12/2024 στις 6:08 ΜΜ, HuskerDu είπε

Και εδώ τα ίδια, μέχρι  και τον περασμένο μήνα καταχωρούσα τις ενδείξεις, τώρα εξαφανίστηκε, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη. Νομίζω, πριν την αναβάθμιση είχα δει το μήνυμα καταχώρησης, από 2/1/25-6/1/25.

Σε εμένα είχε εξαφανιστεί πριν την αναβάθμιση επειδή είναι μηνιαίος ο λογαριασμός και υποτίθεται ότι μετράει ο Δεδηε . 

Μπορείς όμως να βάλεις τις KW από το site του δεδηε κανονικά.

Εγώ τις καταχωρω 3-4 μερες πριν την έκδοση του λογαριασμού. Αν περάσει δεδηε (αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα) θα ισχύει η δική τους μέτρηση , διαφορετικά η δική μου.

Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Σε εμένα είχε εξαφανιστεί πριν την αναβάθμιση επειδή είναι μηνιαίος ο λογαριασμός και υποτίθεται ότι μετράει ο Δεδηε . 

Mε μηνιαίο λογαριασμό είμαι και εγώ αλλά πάντα έδινα μέτρηση στην σελίδα της ΔΕΗ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Damned7 είπε

Mε μηνιαίο λογαριασμό είμαι και εγώ αλλά πάντα έδινα μέτρηση στην σελίδα της ΔΕΗ.

Και τι έβγαινε αφού μετρούσε ο ΔΕΔΔΗΕ?

Η ΔΕΝ μετρούσε?

Δημοσ.

Πριν από μερικούς μήνες μεταφέρθηκε η παροχή μου σε μηνιαία καταμέτρηση, τον πρώτο μήνα μετρήσανε κανονικά, τους επόμενους τρεις μήνες μου στέλνουν μήνυμα από τον ΔΕΔΔΗΕ να κάνω εγώ την καταμέτρηση.

Έτσι συνεχίζω να κάνω ό,τι έκανα τα τελευταία 10 χρόνια, κανω εγώ την καταμέτρηση και αντί να την στείλω στην δεη την στέλνω στο δεδδηε

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Luciddream είπε

Μπαίνω να δω αν έχει βγει λογαριασμός και παθαίνω το πρώτο σοκ..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ScreenshotFrom2024-12-1520-20-25.png.10969f1fd40061040841a6f215c271aa.png

Λέω εντάξει εχω κάνει μ@@@@κία με ενισχυτές υπολογιστές τηλεοράσεις κλιματιστικά θερμοσίφωνες και κατεβαίνω κάτω να δω το ρολόι.. και δείχνει (μέχρι και σήμερα) 192 κιλοβατώρες περίπου.. Υποθέτω έχουν κάνει λάθος γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα. Να φανταστείτε αυτό που λέει 74 ευρώ ήταν 284 κιλοβατώρες από το καλοκαίρι που δούλευε 24/7 ο θερμοσίφωνας από λάθος των ηλεκτρολόγων, και τώρα ήρθε παραπάνω. Θα περιμένω να εκδοθεί και ο λογαριασμός, αλλά κάτι δεν πάει καλά (πάλι με το ρεύμα σε αυτό το σπίτι).

υ.γ άσχετα με τα παραπάνω μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω να κοιτάω παρόχους.

εχω ακριβως το ιδιο θεμα.70 kw στον τελευταιο ενω συνηθως εχω 45..το καλοκαιρι και εγω ειχα φτασει 72 kw λογω κλιματιστικου..ομως τον νοεμβριο εχω πετρελαιο θερμανση και ολα τα αλλα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα ιδια μεσα στο σπιτι.και εγω ψαχνομαι αλλα δεν καταλαβαινω πως το ρολοι εγραψε τοσες παραπανω κιλοβατωρες τον νοεμβριο.αρα κατι συμβαινει..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Damned7 είπε

Απ ότι φαίνεται είχαν αφαιρέσει την δυνατότητα από κάποιους και τώρα αποφάσισαν να την αφαιρέσουν απ' όλους.

Πάντως και πάλι μπορείς να δώσεις μέτρηση, απλά από την σελίδα του δεδηε.

Δημοσ.
24 minutes ago, panosntok said:

Πριν από μερικούς μήνες μεταφέρθηκε η παροχή μου σε μηνιαία καταμέτρηση, τον πρώτο μήνα μετρήσανε κανονικά, τους επόμενους τρεις μήνες μου στέλνουν μήνυμα από τον ΔΕΔΔΗΕ να κάνω εγώ την καταμέτρηση.

Έτσι συνεχίζω να κάνω ό,τι έκανα τα τελευταία 10 χρόνια, κανω εγώ την καταμέτρηση και αντί να την στείλω στην δεη την στέλνω στο δεδδηε

Aν καις κλιματιστικά καλοκαίρι ή χειμώνα, δε σε συμφέρουν οι μηνιαίες... πληρώνεις παραπάνω ΥΚΩ. Καλύτερα να αφήνεις τη ΔΕΗ να βγάζει έναντι κατ'εκτίμηση και να υπολογίζεις στο περίπου τι πραγματικά χρωστάς βάσει κατανάλωσης.

Δημοσ.
8 hours ago, Bourdoulas said:

Μπορείς όμως να βάλεις τις KW από το site του δεδηε κανονικά.

Εγώ τις καταχωρω 3-4 μερες πριν την έκδοση του λογαριασμού. Αν περάσει δεδηε (αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα) θα ισχύει η δική τους μέτρηση , διαφορετικά η δική μου.

Κάλεσα χθες την ΔΕΗ, μίλησα με εκπρόσωπο και μου είπε ότι η περιοχή μου δεν έχει μπει ακόμη για μηνιαία καταμέτρηση από ΔΕΔΗΕ, θα έπρεπε κανονικά να βλέπω το tab καταχώρηση ενδείξεων, θα το μεταφέρει στο αρμόδιο τμήμα καθώς η αναβάθμιση των συστημάτων τους συνεχίζεται, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση που αφορούσε την σύνδεση των χρηστών. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, megapaixtaras said:

εχω ακριβως το ιδιο θεμα.70 kw στον τελευταιο ενω συνηθως εχω 45..το καλοκαιρι και εγω ειχα φτασει 72 kw λογω κλιματιστικου..ομως τον νοεμβριο εχω πετρελαιο θερμανση και ολα τα αλλα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα ιδια μεσα στο σπιτι.και εγω ψαχνομαι αλλα δεν καταλαβαινω πως το ρολοι εγραψε τοσες παραπανω κιλοβατωρες τον νοεμβριο.αρα κατι συμβαινει..

Μάλλον σε μπέρδεψα όπως τα έγραψα. Δεν έχω πολλές κιλοβατώρες αλλά είναι ακριβός ο λογαριασμός. Αν έχεις πολλές κιλοβατώρες (και το βλέπεις και στο ρολόι) τότε κάτι σου τρώει ρεύμα. Εμένα ήταν ο ηλιακός το καλοκαίρι που έκαιγε ασταμάτητα. Αλλά τώρα δεν έχω κάτι να καίει, μάλλον απλά ο ΔΕΔΔΗΕ έγραψε νούμερα στην τύχη. Πριν γίνει μηνιαία η καταμέτρηση που τα έβαζα μόνος μου τα νούμερα γινόντουσαν όλα πιο σωστά, τώρα αυτά θα έχουμε με άτομα που "περνανε" για μέτρηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...