Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Γράφτηκα στο mydei για να μπορώ να βλέπω το λογαριασμό μιας παροχής που είναι σε χωριό και μερικές φορές αργεί να μου έρθει το χαρτί του λογαριασμού. Η απορία μου είναι με την εγγραφή καταργείται αυτόματα η αποστολή εγχαρτου λογαριασμού; Δεν επέλεξα κάτι κατά την εγγραφή ούτε με ρώτησε. Στο είδος λογαριασμού όμως μου γράφει Ηλεκτρονικός/Μηνιαιος. 

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Καλημέρα. Γράφτηκα στο mydei για να μπορώ να βλέπω το λογαριασμό μιας παροχής που είναι σε χωριό και μερικές φορές αργεί να μου έρθει το χαρτί του λογαριασμού. Η απορία μου είναι με την εγγραφή καταργείται αυτόματα η αποστολή εγχαρτου λογαριασμού; Δεν επέλεξα κάτι κατά την εγγραφή ούτε με ρώτησε. Στο είδος λογαριασμού όμως μου γράφει Ηλεκτρονικός/Μηνιαιος. 

το ίδιο θέμα είχα και εγω. μπες στο mydei  -> παροχές μου -> περισσότερα -> λεπτομέριες  -> ηλεκτρονικός λογαριασμός ανενεργός. εγώ τσέκαρα και τα sms e-mail απο κάτω. να έρχεται ειδοποίηση πότε εκδόθηκε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, doomnx said:

Τη 2η μέρα κάθε μήνα αναρτώνται στη σελίδα της ΔΕΗ οι εκπτώσεις και οι τιμές στα ex-ante. Για το Δεκέμβριο είναι 68%.

Το 6,86 δεν μου έβγαινε με τίποτα, γιατί οι καραγκιόζιδες δίνουν διαφορετική έκπτωση στο ίδιο πρόγραμμα ανάλογα πότε υπογράφηκε η σύμβαση. Φαίνεται στο pdf με το ιστορικό τιμών: Είναι 20% για έως 29/2/2004, 10% από 1/3/2044 και 68% από 1/6/2024. Εγώ ξεκίνησα το πρόγραμμα τον Ιανουάριο οπότε τώρα το 6,86 βγάζει νόημα, είναι ακριβώς το 20% της χρέωσης ημέρας+νύχτας.

Και τώρα η απορία είναι γιατί χρεώνουν τις kWh με την αρχική τιμή των 0,155 και όχι με την τελική τιμή μετά την επιδότηση  και τον μηχανισμό διακύμανσης, που σύμφωνα με το ίδιο pdf είναι 0,124. 

Επεξ/σία από konc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, konc είπε

Το 6,86 δεν μου έβγαινε με τίποτα, γιατί οι καραγκιόζιδες δίνουν διαφορετική έκπτωση στο ίδιο πρόγραμμα ανάλογα πότε υπογράφηκε η σύμβαση. Φαίνεται στο pdf με το ιστορικό τιμών: Είναι 20% για έως 29/2/2004, 10% από 1/3/2044 και 68% από 1/6/2024. Εγώ ξεκίνησα το πρόγραμμα τον Ιανουάριο οπότε τώρα το 6,86 βγάζει νόημα, είναι ακριβώς το 20% της χρέωσης ημέρας+νύχτας.

Και τώρα η απορία είναι γιατί χρεώνουν τις kWh με την αρχική τιμή των 0,155 και όχι με την τελική τιμή μετά την επιδότηση  και τον μηχανισμό διακύμανσης, που σύμφωνα με το ίδιο pdf είναι 0,124. 

Ναι είναι γνωστό αυτό. Θεώρησα ότι τον Ιούνιο μπήκες ξανά στο 4All για να επωφεληθείς τις μεγαλύτερες εκπτώσεις. Καλύτερα φύγε μια και καλή από ΔΕΗ...

Όσον αφορά την ανάλυση, σου γράφει ξεχωριστά τη ΒΤΠ, τον ΜΔ και την έκπτωση καθώς και την επιδότηση ΤΕΜ.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.

υπαρχει η δυνατοτητα στο mydei να αφαιρεθει παλιοτερη παροχη που πλεον δεν ειναι στο ονομα μου και να φαινεται μονο η ενεργη;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Driver_3 είπε

Μου φαίνεται ότι καταργείται αυτόματα. Εγώ τουλάχιστον από τότε που γράφτηκα, δεν ήρθε ξανά χαρτί. 

Δημοσ.

Όταν έκανα ενημέρωση στοιχείων, πλήρωσα και νωρίτερα το λογαριασμο(που έχω με πάγια εντολη).τουλάχιστον τώρα που δουλεύει η εφαρμογή είδα ότι εξοφληθηκε το ποσό, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω ασχολήση με δαύτους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα προσπαθώ να βρω που καταχωρω τις kwh του μετρητή  στην "ανανεωμένη " σελιδα και δεν βρισκω που

Επεξ/σία από allareas
Δημοσ.
3 ώρες πριν, allareas είπε

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα προσπαθώ να βρω που καταχωρω τις kwh του μετρητή  στην "ανανεωμένη " σελιδα και δεν βρισκω που

Νομίζω σε όσους έχουν περάσει σε μηνιαία καταμέτρηση δεν εμφανίζεται.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, allareas είπε

Περιοχή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, allareas said:

Και εδώ τα ίδια, μέχρι  και τον περασμένο μήνα καταχωρούσα τις ενδείξεις, τώρα εξαφανίστηκε, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη. Νομίζω, πριν την αναβάθμιση είχα δει το μήνυμα καταχώρησης, από 2/1/25-6/1/25.

Επεξ/σία από HuskerDu
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να κόπηκε από τα προνομία μόλις έγινε η αναβαθμιση?

Παίρνω κουπόνια Coffee Island εδώ και μήνες με την παροχή του πατρικού μου, στις πληροφορίες γράφει "Γ1/Γ1Ν ειδικό τιμολογίο" και μέχρι προχθές μετά και την αναβαθμιση είχα πρόσβαση στα κουπόνια. Από χθες, μου πετάει μήνυμα ότι δεν υποστηριζονται στο τιμολογιο μου.

Τους πήρα τηλ, μου είπαν στην αρχή ότι είναι λόγω της αναβαθμισης, με έβαλαν στην αναμονη, μου είπαν ότι από τη στιγμή που έχω πρόσβαση, δεν είναι θέμα αναβαθμισης γιατί δεν πρόκειται να ξανα αλλάξει κάτι, μου επιβεβαιωσαν ότι είμαι σε συμβατο πρόγραμμα αλλά δεν άλλαξε τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκδόθηκε πρόσφατα έκτακτος πιστωτικός λογαριασμός ΔΕΗ Γ21 περιόδου 2022 !!!

Λέει ότι ειναι η διαφορά κρατικής επιδότησης. Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται ;

21.png.489228bf06c69d82f1db8896800c6662.png

21_.png.bb9947b7afe0f1b9fd8b80bb9407be14.png

Επεξ/σία από geopro
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...