Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και θα λειτουργούσαν όλα σωστά με τους παλιούς κωδικούς..

Τι το σκαλίζετε με νέες εγγραφές κλπ... χειρότερα τα κάνετε... 

δε νομίζω να γίνει κάτι αυτόματα 

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καντε οτι σας ζητάει 

Περιμενε 2 -4 λεπτα και ερχεται το μήνυμα

Βαζετε νέους κωδικούς και ολα οκ

Τοσο σε gmail.com οσο και yahoo.gr

Κανένα προβλημα , ισως εστρωσε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2024 στις 8:56 ΜΜ, Vesouvious είπε

Τώρα γράφει 

Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο υποστήριξης για να τον ξεκλειδώσετε και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά. 😂

Τα ίδια και σε εμένα. Ποιος είναι ο υπεύθυνος υποστήριξης και πού μπορούμε να τον βρούμε.

edit μόλις έκανα την ενημέρωση στοιχείων που ζητούσε και όλα καλά. Απλά αργούσε λιγάκι.

Επεξ/σία από 1451
Δημοσ.

Ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες αναβάθμισης των συστημάτων τους οπότε το myHome Οnline είναι και πάλι διαθέσιμο στους νέους πελάτες - για όποιον ενδιαφέρεται.  

Δημοσ.

χάζευα στη δεη τα προγράμματα, στο myhome4all λέει τιμή 0,30 περίπου και στα ψιλά κάτω λέει προωθητική ενέργεια μέχρι τον 12/2024 68%...εντομεταξύ αυτό το 0,30 φαίνεται μόνο όταν πατήσεις σύγκριση προγραμμάτων...

οπότε πρέπει να έχω-ουμε τον νού μας για ξαφνική διακοπή αυτής της έκπτωσης...

ηθικόν δίδαγμα, αν δεν διαβάζεις τα ψιλά την μάμησες...

Δημοσ.
23 hours ago, idefixius said:

Το σταθερό έχει νόημα όταν θέλεις να έχεις εκ των προτέρων γνώση των χρεώσεων και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων εάν ανέβουν οι τιμές ή/και καταργηθούν οι επιδοτήσεις και δεν το πάρεις χαμπάρι.  Κλείνεις σταθερό για ένα (1) χρόνο και ξενοιάζεις. 

Διαφορετικά πρέπει να το παρακολουθείς μήνα με το μήνα να δεις τι συμβαίνει.

Ναι καταλαβαίνω τον σκοπό του σταθερού, αλλά θα επιμείνω πως αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να αλλάξω σε σταθερό γιατί βγαίνει ακριβότερο. Αν γίνει το μπαμ και δεν το πάρω χαμπάρι μάλλον τα παραπάνω θα τα έχω ήδη βγάλει μένοντας στο κυμαινόμενο (ε δε μπορεί να πάει και 50 φορές πάνω σε 1 μήνα)

Έχω μια τελευταία ερώτηση: Το ποσό της έκπτωσης, όχι την επιδότηση με την οποία βγαίνει η τελική τιμή της kWh αλλά αυτό στη photo, απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι μέρος του προγράμματος. Δεν υπάρχει στην περιγραφή του προϊόντος στη ΔΕΗ όπως οι υπόλοιπες χρεώσεις. Ανακοινώνεται κάπου επίσημα ώστε να μπορεί να προϋπολογιστεί ή οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν αφού εκδοθεί ο λογαριασμός και δεις το νούμερο?

ekptosi.png.f970446a9ebe733836d40b29ce5bade1.png

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Εχω ΔΕΗ myhome4all με μικρες καταναλωσεις (περιπου 200-250 κιλοβατωρες το μηνα).

Μου εκαναν μια προσφορα να παω στο enter με 0,145 την κιλοβατωρα,5€ παγιο,30€ σωρο στον πρωτο λογαριασμο και 12μηνο συμβολαιο αλλα θα μπορω λεει να το αλλαξω στους 10 μηνες (?).

Δεν εχω ιδεα τι παιζει στον ανταγωνισμο,αλλα θα ηθελα μια γνωμη.Πως σας ακουγεται σαν προσφορα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NG98 είπε

Καλησπερα σε ολους,

Εχω ΔΕΗ myhome4all με μικρες καταναλωσεις (περιπου 200-250 κιλοβατωρες το μηνα).

Μου εκαναν μια προσφορα να παω στο enter με 0,145 την κιλοβατωρα,5€ παγιο,30€ σωρο στον πρωτο λογαριασμο και 12μηνο συμβολαιο αλλα θα μπορω λεει να το αλλαξω στους 10 μηνες (?).

Δεν εχω ιδεα τι παιζει στον ανταγωνισμο,αλλα θα ηθελα μια γνωμη.Πως σας ακουγεται σαν προσφορα;

Το έχουμε ξαναγράψει. Μείνε εκεί που είσαι, τα 0.145 δεν είναι προσφορά, είναι το υπάρχον τιμολόγιο σταθερής της ΔΕΗ, δεν έχει υπάρξει κάποια μείωση από το Καλοκαιρι που έγιναν οι αυξήσεις. Αντίθετα με το πράσινο τιμολόγιο, έχεις μια κυστική επιδότηση και μια έκπτωση, βγαίνει χαμηλότερο από το σταθερό. Προς το παρόν το σταθερό δεν συμφέρει εκτός κι αν έχεις υψηλές καταναλώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την ΔΕΗ λένε,το τηλέφωνο είναι αυτό 2109490980.Ξερανε ότι το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 του μήνα.Πηρανε κανέναν άλλον;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, konc είπε

Έχω μια τελευταία ερώτηση: Το ποσό της έκπτωσης, όχι την επιδότηση με την οποία βγαίνει η τελική τιμή της kWh αλλά αυτό στη photo, απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι μέρος του προγράμματος. Δεν υπάρχει στην περιγραφή του προϊόντος στη ΔΕΗ όπως οι υπόλοιπες χρεώσεις. Ανακοινώνεται κάπου επίσημα ώστε να μπορεί να προϋπολογιστεί ή οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν αφού εκδοθεί ο λογαριασμός και δεις το νούμερο?

ekptosi.png.f970446a9ebe733836d40b29ce5bade1.png

Τη 2η μέρα κάθε μήνα αναρτώνται στη σελίδα της ΔΕΗ οι εκπτώσεις και οι τιμές στα ex-ante. Για το Δεκέμβριο είναι 68%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...