Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήρθε ποτέ το email βγήκα ξανά μπήκα και πάτησα ξέχασα τον κωδικό, αυτό το email ήρθε, τον άλλαξα και έβαλα ξανά τον ίδιο που είχα πριν και τώρα μπαίνει κανονικά.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΓΩ μια χαρά έγινε η δουλειά.

7 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Δεν ήρθε ποτέ το email βγήκα ξανά μπήκα και πάτησα ξέχασα τον κωδικό, αυτό το email ήρθε, τον άλλαξα και έβαλα ξανά τον ίδιο που είχα πριν και τώρα μπαίνει κανονικά.

Ακριβώς το ίδιο και ΕΓΩ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Αχταρμάς έχει γίνει με τα Mails μόλις τώρα έλαβα το δηθεν mail με τον καινούριο κωδικό, ενώ τον έχω ήδη αλλάξει. Λογικά έπρεπε να περιμένει κάποιος να έρθει ο κωδικός για να κάνει login και όχι ''ξέχασα τον κωδικό''. Πάντως όλα καλά και γω

Δημοσ.

Στη περίπτωση μου μιλάμε για απώλεια του email απο τη βάση δεδομένων τους.

Έστειλα email στο τεχνικό τμήμα με περιγραφή της κατάστασης.

Δημοσ.
17 hours ago, doomnx said:

1. Δεν είναι αναγκαστικό να πας στο Online, μπορείς να πας και το Enter, απλά όλες οι kWh θα χρεώνονται με μια τιμή.

2. Σωστά, μόνο οι χρεώσεις προμήθειας διαφέρουν από πάροχο σε πάροχο. Ρυθμιζόμενες, Δήμος, ΕΡΤ είναι ίδιες (εκτός αν μιλάμε για πολύ χαμηλή κατανάλωση και πας σε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο και γλιτώσεις και την ΕΡΤ).

3. Το Home Online στην περίπτωσή σου συμφέρει περισσότερο, με τα 30 € δώρο. Θα σου βγαίνει περίπου 5 € φθηνότερο, αν κρατάνε την τιμή του 4All γύρω στα 0,145 €/kWh. Αλλά αν βάλεις και την κρατική επιδότηση που παίρνει το κίτρινο, έρχονται πάλι στα ίδια.

Χώρια που τους ανοιξιάτικους μήνες η τιμή του 4All αναμένεται να πέσει πίσω στα 10 λεπτά ή και παρακάτω, άρα θα συμφέρει ακόμα περισσότερο. Γενικά πρόκειται για sidegrade ή ακόμα και downgrade, και δεν έχει νόημα να δεσμευτείς για 9 μήνες σε κανένα σταθερό της ΔΕΗ.

Ωστόσο, εγώ θα σου πρότεινα να φύγεις τελείως από τη ΔΕΗ.

• Για καλό 12μηνο σταθερό δες το Power Home Direct Plus της ZeniΘ και το Bright 12M της ELPEDISON.
  • Για 6μηνο σταθερό δες το Blue Generous Home της ΗΡΩΝ μέσω e-contract.
  • Για 3μηνο (έως τέλος Φεβρουαρίου) το καλύτερο είναι το Power Home Select της ZeniΘ.
  • Αν θες να γίνεις τουρίστας και να το πας μήνα-μήνα για να επωφελείσαι πολύ περισσότερο από τα δώρα και τις προσφορές, μπορείς να ξεκινήσεις με το Win More 2 της ELPEDISON για 50 (+20 €) δώρο χωρίς δεσμεύσεις. Έπειτα μέσω e-contract για ΗΡΩΝ στο Solar Generous Home ή στο Yellow Benefit Home. Αν έχεις μπόλικους φίλους/παροχές που θα μπορούσαν να έρθουν στην Protergia, μπορείς να πας στο Value Swift και να κερδίσεις 50 € για κάθε έναν που θα φέρεις μέσα από το app, με μέγιστο τα 500 €.

Μπορείς να βρεις συγκρίσεις και ιστορικό τιμών για όλα τα παραπάνω προγράμματα στο εξέλ στην υπογραφή μου, καθώς και links για τις σελίδες τους.

Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν ξεκάθαρος σε όλα. Οπότε σωστά βλέπω και εγώ πως δεν έχει νόημα το σταθερό όπως είναι τώρα η κατάσταση. Ήθελα να επιβεβαιώσω τον τρόπο υπολογισμού να μπορώ να κάνω συγκρίσεις και στο μέλλον μόνος μου όταν αλλάζουν τα δεδομένα. 

• Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη όσοι logαρατε με την νέα διαδικασία, σας βγάζει ακριβως τις ίδιες πληροφορίες με πριν?

Έκανα την αλλαγή, συνδέομαι πλεον με mail, αλλα δεν μου δίνει επιλογή λήψης του λογαριασμού, παρά μόνο Πληρωμή, καθώς επίσης δεν βλέπω πια τις παλιότερες κινήσεις, Πληρωμές, Λογαριασμούς όπως παλιότερα. 

Τους πήρα τηλέφωνο και στο τέλος μου είπαν να χρησιμοποιήσω την φόρμα τεχνικής υποστήριξης. Το έκανα, αμφιβάλλω αν θα βγάλω άκρη. Μας δουλεύουν μου φαίνεται. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, allareas said:

εγώ τα άλλαξα (είχα 3 accounts με το ίδιο e-mail) όταν έστειλαν ενημερωτικό να είναι κάθε account με διαφορετικό e-mail.

Τεσπα, θα πάω από ένα κατάστημα μπας και βγάλω άκρη, το θέμα είναι ότι δεν θα μπορέσω να καταχωρήσω την κατανάλωση μου και θα μου βγάλουν λογαριασμό ότι νάναι

Κι εγώ τα είχα αλλάξει τότε, στο account με το gmail ήρθε αμέσως το email με τον προσωρινό κωδικό για ενημέρωση στοιχείων, αλλά στο account με το hotmail δεν λέει να έρθει για κανένα λόγο.

Οπότε για το account με το hotmail αντί να κάνω "ενημέρωση στοιχείων εισόδου" πήγα να μπω σαν να έχω κάνει ήδη, πάτησα ότι δεν θυμάμαι τον κωδικό, μου έστειλε κατευθείαν νέο προσωρινό, όρισα νέο κωδικό και μπήκα κανονικά...

12 minutes ago, stormrain said:

σας βγάζει ακριβως τις ίδιες πληροφορίες με πριν?

Νομίζω ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Τώρα γράφει 

Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο υποστήριξης για να τον ξεκλειδώσετε και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά. 😂

Καλημέρα  

Το ίδιο βγάζει κ σε μένα κ δεν μπορώ να δω τον λογαριασμό του αερίου.

Τι κάνουμε τώρα?

Edit μπήκα όλα good.

Έκανα ενημέρωση στοιχείων. 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, konc είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν ξεκάθαρος σε όλα. Οπότε σωστά βλέπω και εγώ πως δεν έχει νόημα το σταθερό όπως είναι τώρα η κατάσταση. Ήθελα να επιβεβαιώσω τον τρόπο υπολογισμού να μπορώ να κάνω συγκρίσεις και στο μέλλον μόνος μου όταν αλλάζουν τα δεδομένα. 

Το σταθερό έχει νόημα όταν θέλεις να έχεις εκ των προτέρων γνώση των χρεώσεων και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων εάν ανέβουν οι τιμές ή/και καταργηθούν οι επιδοτήσεις και δεν το πάρεις χαμπάρι.  Κλείνεις σταθερό για ένα (1) χρόνο και ξενοιάζεις. 

Διαφορετικά πρέπει να το παρακολουθείς μήνα με το μήνα να δεις τι συμβαίνει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsampos1993 είπε

οκ! Εμένα πάντως έφτιαξε δουλεύουν και τα δύο accounts όπως παλιά, αλλά μου έσβησε τις ονομασίες που είχα σε κάθε ρολόι. Τουλάχιστον να έσβηναν και τα χρήματα από κάθε λογαριασμό , να έκαναν σωστή δουλειά χαχα.

Οι φιλικές ονομασίες πάντως όντως σβήστηκαν και δεν αποθηκεύονται εάν τις καταχωρήσεις ξανά.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, LordNodens είπε

Οι φιλικές ονομασίες πάντως όντως σβήστηκαν και δεν αποθηκεύονται εάν τις καταχωρήσεις ξανά.

Ναι το δοκίμασα! Μάντεψε? τίποτα ακόμη.. μάλλον είναι νωρίς θέλει στρώσιμο, ΔΕΗ είναι αυτή.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και θα λειτουργούσαν όλα σωστά με τους παλιούς κωδικούς..

Τι το σκαλίζετε με νέες εγγραφές κλπ... χειρότερα τα κάνετε... 

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει να κατεβάσω την ενημερωμένη έκδοση, ενώ την έχω ήδη κατεβάσει.

Την σβήνω, την ξανακατεβάζω....πάλι τα ίδια

Dude Respond GIF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...