Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, panos- said:

Πρέπει πρώτα να πατήσεις αυτό που λέει ενημέρωση στοιχείων και μετά θα μπορείς να συνδεθείς με τον κωδικό που θα σου έρθει. 
Αυτό γίνεται γιατί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν Microsoft entra ID για SSO και δεν βρήκαν από ότι φαίνεται τρόπο να γίνει αυτόματα, οπότε πρέπει εσύ να ξεκινήσεις τη διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού σου. (Αυτό επειδή είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ 😛 )

Φυσικά και νομικά πρόσωπα --) Ενημέρωση στοιχείων εισοδου

Screenshot_20241210_193912_com.android.chrome_edit_1337179711760020.jpg

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν κανει login για κανέναν λόγο, Ελλαδα 2.0

Επιτέλους πρέπει να ιδιωτικοποιήσουμε την ΔΕΗ για να δουλευει σωστά, ουπς ξέχασα, ιδιωτική είναι πια...

• Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, motoboots said:

Όσοι βλέπουν τις επιλογές για πρώτη φορά θα πρέπει να επιλέξουν «Ενημέρωση στοιχείων εισόδου».

δοκίμασα αρχικά χωρίς την ενημέρωση στοιχείων εισόδου, ασχετως που είχα ήδη ενημερώσει τα στοιχεία μου πριν 1 μήνα.δεν με έβαζε, μετά έκανα αυτό που λες, αλλά δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, tsampos1993 said:

Ακόμη δεν έφτιαξε... Η φάση είναι ότι έχω στο ίδιο mail δύο διαφορετικά usernames.

εγώ τα άλλαξα (είχα 3 accounts με το ίδιο e-mail) όταν έστειλαν ενημερωτικό να είναι κάθε account με διαφορετικό e-mail.

Τεσπα, θα πάω από ένα κατάστημα μπας και βγάλω άκρη, το θέμα είναι ότι δεν θα μπορέσω να καταχωρήσω την κατανάλωση μου και θα μου βγάλουν λογαριασμό ότι νάναι

Επεξ/σία από allareas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, allareas είπε

εγώ τα άλλαξα (είχα 3 accounts με το ίδιο e-mail) όταν έστειλαν ενημερωτικό να είναι κάθε account με διαφορετικό e-mail.

Τεσπα, θα πάω από ένα κατάστημα μπας και βγάλω άκρη

Όχι μην πας! Απλό ήταν, τελικά είχα διαφορετικά mails σόρρυ για το ποστ μου (απλά τρελάθηκα με τις αλλαγές τους και επίσης δεν θυμόμουν καλά). Απλά ακολουθείς την ''ενημέρωση στοιχείων'' σου έρχεται κωδικός τον βάζεις και μετά θα πρέπει να ζητήσεις επαναφορά κωδικού έτσι ώστε να δημιουργήσεις ''και καλά'' τον λογαριασμό σου ενώ ξέρω γω υπήρχε.

Επεξ/σία από tsampos1993
  • Like 2
Δημοσ.
Just now, tsampos1993 said:

Όχι μην πας! Απλό ήταν, τελικά είχα διαφορετικά mails σόρρυ για το ποστ μου (απλά τρελάθηκα με τις αλλαγές τους και επίσης δεν θυμόμουν καλά). Απλά ακολουθάς την ''ενημέρωση στοιχείων'' σου έρχεται κωδικός τον βάζεις και μετά θα πρέπει να ζυτήσεις επαναφορά κωδικού έτσι ώστε να δημιουργήσεις ''και καλά'' τον λογαριασμό σου ενώ ξέρω γω υπήρχε.

θα το δοκιμάσω σε λίγο

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, panos- είπε

Εγώ έκανα κανονικά τη διαδικασία πάντως σε 3 ΑΦΜ…

το ιδιο κι εγω σε 2 αφμ

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, motoboots είπε

Όσοι βλέπουν τις επιλογές για πρώτη φορά θα πρέπει να επιλέξουν «Ενημέρωση στοιχείων εισόδου».

Δεν δουλεύει. Δεν έρχεται το mail.2 μέρες προσπαθώ.(μην με ρωτήσεις για τα spam)

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Rattlehead said:

Δεν δουλεύει. Δεν έρχεται το mail.2 μέρες προσπαθώ.(μην με ρωτήσεις για τα spam)

το mail, έρχεται με καθυστέρηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, allareas είπε

θα το δοκιμάσω σε λίγο

οκ! Εμένα πάντως έφτιαξε δουλεύουν και τα δύο accounts όπως παλιά, αλλά μου έσβησε τις ονομασίες που είχα σε κάθε ρολόι. Τουλάχιστον να έσβηναν και τα χρήματα από κάθε λογαριασμό , να έκαναν σωστή δουλειά χαχα.

Επεξ/σία από tsampos1993

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...