Gerara_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Χωρις παγια εντολη δεν μπορει να υπαρξει online οποτε πρεπει παντα να υπαρχει παγια εντολη. Πιθανολογω οτι αν εχουμε παγια εντολη τραπεζικη και την κοψουμε λογικα θα μας πεταει απο το προγραμμα αλλα δεν ειναι σιγουρο μιας και παγια με καρτα δεν μπορει να βγει εφοσον ειμαστε στο online. Ευχαριστώ για την απάντηση . Δεν το ήξερα για την πάγια εντολή . Αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα . Υπάρχει άλλο πρόγραμμα με σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ που δεν απαιτεί πάγια εντολή ;
doomnx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Gerara_ είπε Ευχαριστώ για την απάντηση . Δεν το ήξερα για την πάγια εντολή . Αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα . Υπάρχει άλλο πρόγραμμα με σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ που δεν απαιτεί πάγια εντολή ; To Enter 1
Gerara_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, doomnx είπε To Enter 12 μήνες όμως πολλοί δεν είναι ; Η παροχή μου είναι στις 270 έως 300kw το μήνα max. Βλέπω να μένω στο Γ1 της ΔΕΗ Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Gerara_
doomnx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, Gerara_ είπε 12 μήνες όμως πολλοί δεν είναι ; Η παροχή μου είναι στις 270 έως 300kw το μήνα max. Βλέπω να μένω στο Γ1 της ΔΕΗ Φύγε από ΔΕΗ 1
idefixius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2024 στις 10:00 ΜΜ, Sebu είπε Κατι μου λεει οτι ΙΣΩΣ τη Δευτερα 9/12 η περιφημη "αναβαθμιση" συστηματων της ΔΕΗ στο μπλε ονλαιν ολοκληρωθει και οδηγησει σε "υποβαθμιση" τιμης κιλοβατωρας μονη ή/και με καποια προσφορα τριτου συνεργατη 😋 Μακαρι δηλαδη για να αυξηθει και αλλο ο ανταγωνισμος. Και εγώ θα αισθανθώ πολύ μαλ@...* που ανανέωσα στην τρέχουσα τιμή, χαχαχα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από idefixius 1
turbat0s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να μπω σήμερα στο (ανανεωμένο) mydei αλλά δεν δέχεται τους κωδικούς. Τα κατάφερε κάποιος? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από turbat0s
Jordan1972 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Οχι και προσπαθω να μπω να πληρωσω γιατι αυριο ειναι να πληρωθει ο λογαριασμος. Να φανταστω παλι θα με παρουν τηλεφωνο απο εισπρακτικη να παω να πληρωσω
Merenda7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Προσπαθώ να μπω σήμερα στο (ανανεωμένο) mydei αλλά δεν δέχεται τους κωδικούς. Τα κατάφερε κάποιος? στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα και να προσπαθήσω πάλι το απόγευμα. Μπήκα κι εγώ. Στην αρχή σου ζητάει ενημέρωση το email που έχεις εγγραφεί και σου στέλνει νέο κωδικό και μετά σου ζητάει να τον αλλάξεις και μετά μπλόκαρει το δήθεν αναβαθμισμένο σύστημα τούς!
turbat0s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Merenda7 είπε και μετά μπλόκαρει το δήθεν αναβαθμισμένο σύστημα τούς! Ααα γειά σου! Άρα αναμονή? 1
Merenda7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Ααα γειά σου! Άρα αναμονή? Αναμονή ναι, αλλά λήγουν οι ημερομηνίες πληρωμής, και μας έχουν ζαλίσει γενικότερα 🤬
idefixius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, turbat0s είπε Προσπαθώ να μπω σήμερα στο (ανανεωμένο) mydei αλλά δεν δέχεται τους κωδικούς. Τα κατάφερε κάποιος?
turbat0s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, idefixius είπε Ε άρα μετά το πρωινό φιάσκο ανεβάσανε πάλι το offline.dei
ekrepali Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, turbat0s said: Ε άρα μετά το πρωινό φιάσκο ανεβάσανε πάλι το offline.dei Η καλή αναβάθμιση αργεί να γίνει... θα σου ανανεώσουν το 0.095 για καμιά 10ριά χρόνια. 😄 2
Gerara_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Το GreenPass Home με ποιον τρόπο απενεργοποιείται;
takoulou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Gerara_ είπε Το GreenPass Home με ποιον τρόπο απενεργοποιείται; Πηγαινε μερικες 7-10 σελλιδες πισω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα