ekrepali Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 hour ago, apapadop837 said: Η ερώτηση είναι αν έχει τύχει σε κάποιον/-α συμφορουμίτη το παραπάνω & εάν η πάγια εντολή θα τραβήξει και τα 2 πόσα, με την ΔΕΗ να μου χρωστάει επιστροφή 25€ στον επόμενο λογαριασμό. Kανονικα πρέπει να σου τραβήξει 25 στη 1η πάγια και μετά 5 ευρώ (το υπόλοιπο δηλαδή του ebill) στη 2η πάγια. Αλλά επειδή είναι κοντά οι ημερομηνίες μπορεί να μη προλάβει να λογιστικοποιηθει η 1η συναλλαγή... επομένως αν κατά την εκτέλεση της 2ης παγιας φαίνεται υπόλοιπο 30, θα τραβήξει 30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosmass Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλημέρα σας,στα τέλη του Ιουνίου πήγα στο μπλε online,εχθές εκδόθηκε ο λογαριασμός,1ον το πενηνταρικο αφαιρέθηκε αλλά εκτός από αυτό,μου αφαίρεσαν και άλλα 100 ευρώ τα οποία ήταν της εγγύησης που είχαν δοθεί όταν πριν ένα χρόνο είχε γίνει η αλλαγή ονόματος της παροχής. 2ον χρέωσαν στις προμήθειες της ΔΕΗ επίδομα θέρμανσης ΤΕΜ ενώ τον προηγούμενο μήνα είχε αφαιρεθεί το ποσό που μου είχε επιδοτηθεί. Δεν με χαλάει και ρωτάω μόνο για πληροφοριακού λογους να καταλάβω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cynical Potato Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 12 ώρες πριν, doomnx είπε Πιο safe και φθηνό κατέληξε να είναι το πράσινο μετά τις αλχημείες που είδαμε με την έκπτωση στο 4All... Χώρια που έχει τις ευλογίες της κυβέρνησης και επειδή είναι το πρόγραμμα που έχουν οι περισσότεροι θα το προστατέψουν από κραυγαλέες αυξήσεις. Μην κλείσεις σταθερό τώρα που η τιμή είναι σχετικά υψηλή. Τσέκαρε κ τις προσφορές από εναλλακτικούς, θα γλιτώσεις πολλά. Συντόμευε όμως και πάρε την παροχή στο όνομά σου. "Χώρια που έχει τις ευλογίες της κυβέρνησης και επειδή είναι το πρόγραμμα που έχουν οι περισσότεροι θα το προστατέψουν από κραυγαλέες αυξήσεις." Αυτό είναι κάτι που τον σκεφτόμουν να σου πω την αλήθεια. Θα ρίξω μια ματιά και στους εναλλακτικούς, ωστόσο μάλλον στην ΔΕΗ θα καταλήξω. Απλώς είχα το δίλημμα μπλε/πράσινο. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 43 λεπτά πριν, Cynical Potato είπε "Χώρια που έχει τις ευλογίες της κυβέρνησης και επειδή είναι το πρόγραμμα που έχουν οι περισσότεροι θα το προστατέψουν από κραυγαλέες αυξήσεις." Αυτό είναι κάτι που τον σκεφτόμουν να σου πω την αλήθεια. Θα ρίξω μια ματιά και στους εναλλακτικούς, ωστόσο μάλλον στην ΔΕΗ θα καταλήξω. Απλώς είχα το δίλημμα μπλε/πράσινο. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση!! Στη θέση σου θα έβλεπα το Yellow One της ΗΡΩΝ με 50 € δώρο και κλειδωμένη τιμή 9,4 λεπτά/kWh μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Σε επαγγελματικό 4all τσεκάρω ότι θέλω να λαμβάνων έγχαρτα τους λογαριασμούς από το Mydei. Αρχικά το δέχεται το σύστημα, όταν όμως ξανακάνω login το αλλάζει αυτόματα σε ηλεκτρονικό. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, The_Judas said: Σε επαγγελματικό 4all τσεκάρω ότι θέλω να λαμβάνων έγχαρτα τους λογαριασμούς από το Mydei. Αρχικά το δέχεται το σύστημα, όταν όμως ξανακάνω login το αλλάζει αυτόματα σε ηλεκτρονικό. Τι μπορεί να φταίει; Kατ'αρχάς γιατί να πληρώνεις 0.167 αρχική τιμή και να περιμένεις κάθε μήνα πόση έκπτωση θα βάλει η ΔΕΗ; Άσε που αλλάζουν τις εκπτώσεις κάθε μήνα παρανόμως! Τώρα έχει τελική 0.14... τον άλλλο μήνα μπορεί να έχει τελική 0.15-0.16. Αν δε σε ενδιαφέρει ο τουρισμός, η elpedison έχει κίτρινο τιμολόγιο με κλειδωμένη τιμή 0.13 μέχρι Δεκέμβριο... οκ έχει ακριβότερο πάγιο 5 ευρώ. https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-flex-for-business_133339/ Kι η Protergia έχει σταθερό μπλε με 0.115 https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-safe/ Για το λογαριασμό δε ξέρω να σου απαντήσω γιατί δε πιάνει η επιλογή του έγχαρτου. Αλλά και πάλι τι τον θες τον έγχαρτο αφού μέχρι να στον παραδώσουν τα ΕΛΤΑ θα'χει λήξει και θα έχει εκδωθεί ήδη κι ο επόμενος; Επεξ/σία 5 Ιουλίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 22 minutes ago, The_Judas said: Σε επαγγελματικό 4all τσεκάρω ότι θέλω να λαμβάνων έγχαρτα τους λογαριασμούς από το Mydei. Αρχικά το δέχεται το σύστημα, όταν όμως ξανακάνω login το αλλάζει αυτόματα σε ηλεκτρονικό. Τι μπορεί να φταίει; Αυτο το 'με το ζορι' ηλεκτρονικο προμοταρισμα λογαριασμου, δεν το καταλαβαινω. Ευτυχως δεν εκανα εγγραφη στο mydei. Ολα για παρτη τους οπως τα θελουν, παιρνουν την επιλογη απο τον πελατη και επιβαλουν αυτο που θελουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamer Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Μετα απο 3 αιτηματα γιατι δεν βαζουν τα miles and bonus σε κιτρινο τιμολογιο που παω καθε μηνα.... η απαντηση τους: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι τα μίλια που συγκεντρώσατε μετά την απόκτηση ενός προγράμματος ρεύματος ΔΕΗ αλλά ακυρώνετε σύντομα και ενεργοποιείτε εκ νεόυ, δεν χάνονται. Ωστόσο, για τις επόμενες 365 μέρες δεν θα είναι δυνατό να συγκεντρώσετε μίλια εξαργύρωσης σε περίπτωση που αποκτήσετε ξανά τα συγκεκριμένα προϊόντα ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cynical Potato Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 4 ώρες πριν, doomnx είπε Στη θέση σου θα έβλεπα το Yellow One της ΗΡΩΝ με 50 € δώρο και κλειδωμένη τιμή 9,4 λεπτά/kWh μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Το κοίταξα και όντως φαίνεται να με συμφέρει, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη.. Και τότε μπορώ να κοιτάξω κάτι άλλο.. Η διαδικασία αλλαγής πχ 25 Σεπτεμβρίου, είναι εύκολη; Σόρρυ για τις ερωτήσεις, τώρα τα ψιλομαθαινω κ εγώ! Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nn1629 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλησπερα, Ημουν στο Γ21 της ΔΕΗ μεχρι πριν 7 μηνες οποτε και εχω αλλαξει σε 2 εναλλακτικους παροχους. Μολις μου ηρθε απο τη ΔΕΗ εκτακτος λογαριασμός (επαναλαμβανω εδω και 7 μηνες δεν ειμαι πελατης της, ο τελικος εχει πληρωθει, μου εχουν επιστρεψει εγγυηση) που αφορα τη περιοδο 01/02/2022(?!?!?!?) εως 31/12/2023. Χρεωση 30 ευρω και αναλυση "διαφορα κρατικης επιδοτησης" αλλα ουτε kwh oυτε cent/ kwh επιδοτησης ουτε τιποτα. Πως πραττω? Δηλαδη οποτε θυμαται η ΔΕΗ θα μου στελνει λογαριασμους με το ετσι θελω και με αναλυση της πλακας? Και ποιος μου εγγυαται οτι σε 6 μηνες δε θα μου ξαναστειλει αλλον εκτακτο 100-200€ με οποιαδήποτε αιτιολογια σκαρφιστουν? Ευχαριστω εκ των προτέρων για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 20 minutes ago, nn1629 said: Καλησπερα, Ημουν στο Γ21 της ΔΕΗ μεχρι πριν 7 μηνες οποτε και εχω αλλαξει σε 2 εναλλακτικους παροχους. Μολις μου ηρθε απο τη ΔΕΗ εκτακτος λογαριασμός (επαναλαμβανω εδω και 7 μηνες δεν ειμαι πελατης της, ο τελικος εχει πληρωθει, μου εχουν επιστρεψει εγγυηση) που αφορα τη περιοδο 01/02/2022(?!?!?!?) εως 31/12/2023. Χρεωση 30 ευρω και αναλυση "διαφορα κρατικης επιδοτησης" αλλα ουτε kwh oυτε cent/ kwh επιδοτησης ουτε τιποτα. Πως πραττω? Δηλαδη οποτε θυμαται η ΔΕΗ θα μου στελνει λογαριασμους με το ετσι θελω και με αναλυση της πλακας? Και ποιος μου εγγυαται οτι σε 6 μηνες δε θα μου ξαναστειλει αλλον εκτακτο 100-200€ με οποιαδήποτε αιτιολογια σκαρφιστουν? Ευχαριστω εκ των προτέρων για την απαντηση. Σελίδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yianis51 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλησπέρα σας.Εχω απορία σε λογαριασμό ρεύματος κοινοχρήστων από τη ΔΕΗ, τιμολόγιοΓ21 Επαγγελματικό. Για κατανάλωση τετραμήνου 11 KWH, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι 25,20 ευρώ!!!!! Είναι σωστό? Περιμένω απάντηση από ΔΕΔΗΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, yianis51 said: Καλησπέρα σας.Εχω απορία σε λογαριασμό ρεύματος κοινοχρήστων από τη ΔΕΗ, τιμολόγιοΓ21 Επαγγελματικό. Για κατανάλωση τετραμήνου 11 KWH, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι 25,20 ευρώ!!!!! Είναι σωστό? Περιμένω απάντηση από ΔΕΔΗΕ. Yπάρχουν παρενθέσεις που δεν έχουν κατανάλωση, αλλά μόνο (μέρες / 365 * ισχύς παροχής σε kva * χρέωση δεδδηε). Και 0 κατανάλωση να έχεις, πάλι θα πληρώσεις μόνο και μόνο για τη σύνδεση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Τώρα αν είναι σωστοί οι πολλαπλασιασμοί... δε βλέπω. 🔍 Επεξ/σία 5 Ιουλίου από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, yianis51 said: Καλησπέρα σας.Εχω απορία σε λογαριασμό ρεύματος κοινοχρήστων από τη ΔΕΗ, τιμολόγιοΓ21 Επαγγελματικό. Για κατανάλωση τετραμήνου 11 KWH, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι 25,20 ευρώ!!!!! Είναι σωστό? Περιμένω απάντηση από ΔΕΔΗΕ. Έχει γίνει αύξηση του παγίου του ΔΕΔΔΗΕ, βγαίνει 7€ το μήνα, μείωσαν τη χρέωση ανα κιλοβατώρα και έκαναν τεράστια αύξηση στα πάγια, ώστε να κοπανανε και όσους δεν έχουν κατανάλωση. Το βλέπεις και σε σπίτια με τριφασικό ρεύμα και χαμηλή κατανάλωση αυτό, το πάγιο του Δεδδηε είναι μεγαλύτερο από τη χρέωση για το ρεύμα! Ότι τους καπνίσει κάνουν, υποβάλλουν αίτημα για αυξήσεις και γίνεται δεκτό με κατάλληλη "συνεννόηση". Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια απλή οικιακή παροχή 8kva, ξεκινάς από 5€ πάγιο ΔΕΗ + 4€ πάγιο Δεδδηε = 9€ το μήνα χωρίς να κάψεις τίποτα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από gpapadakis 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 10 ώρες πριν, panosntok είπε Εδώ και χρόνια ενώ έχω πάγια εντολή, τον πληρώνω 15 μέρες πριν την λήξη. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακριβώς... Και εγώ από συνήθεια τον πλήρωσα χθες ενώ είχε ημερομηνία 17/7.Τωρα φαίνεται σαν εξοφλημενος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα